Κυριακή, Ιουνίου 27, 2010

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΡΟΛΟ SECURITY ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ έκθετο το υπουργείο προστασίας του πολίτη

Με δύο διμοιρίες ΜΑΤ, μεγάλη αστυνομική δύναμη αποτελούμενη από 7 περιπολικά με τα πληρώματά τους και πάνω από 100 άνδρες της ειδικής ομάδας ΔΕΛΤΑ, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας προστάτεψε δύο παράνομα νυχτερινά κέντρα , το WYNN και το VEGA να λειτουργήσουν χθες το βράδυ (Σάββατο 26 Ιουνίου).




Nωρίτερα, στις 7 το απόγευμα η αστυνομία παρείχε τη συνδρομή της στο δήμο Ελληνικού να επανασφραγίσει τα δύο καταστήματα (τους έχει αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας και έχουν σφραγιστεί από το 2008).



Μετά τη σφράγιση των καταστημάτων στο χώρο παρέμεινε αστυνομική δύναμη με σκοπό να εμποδίσει την επαναλειτουργία τους. Αυτός τουλάχιστον ήταν ο σκοπός της παρουσίας της αστυνομίας σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο ταξίαρχος στο δήμαρχο Ελληνικού.

Στις 11 το βράδυ ο δήμος Ελληνικού πραγματοποίησε την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ύψος της πεζογέφυρας.



Περίπου στις 11.30 και ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο χώρο του πάρκινγκ και «περιφρουρούν» τη σφράγιση των κέντρων, υπάλληλοι τω ν κέντρων αρχίζουν να βάζουν κόσμο μέσα από τις εισόδους που βρίσκονται από τη μεριά της παραλίας και οι οποίες δεν φρουρούνται.
Μόλις το γεγονός γίνεται αντιληπτό από τη δημοτική αρχή και καταγγέλλεται, αποκαλύπτεται και ο πραγματικός σκοπός της αστυνομικής παρουσίας στο χώρο που είναι η παροχή προστασίας στα καταστήματα από τους συγκεντρωμένους, ώστε παραβιάζοντας για μια ακόμη φορά τη σφράγιση, να λειτουργήσουν.
Μπροστά στα μάτια μιας απαθούς αστυνομικής δύναμης υπάλληλοι των κέντρων ψαρεύουν την πελατεία τους που καταφθάνει για διασκέδαση στην παραλιακή και την οδηγούν στα καταστήματα. Οι είσοδοι του πάρκινγκ μένουν αποκλεισμένες από τους συγκεντρωμένους αλλά τα κέντρα WYNN και VEGA συνδράμει ο τρίτος της παράνομης παρέας, το GALAZIO, μέσω του οποίου οδηγούνται τα αυτοκίνητα των πελατών στο χώρο του πάρκινγκ.

Η αποθράσυνση των ιδιοκτητών των παράνομων κέντρων έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε απαιτούν από την αστυνομία συλλήψεις (!! )με ανυπόστατες προφορικές μηνύσεις.

Οι πιέσεις της δημοτικής αρχής προς την αστυνομία, για να εκκενώσει τα καταστήματα και να εμποδίσει την είσοδο σε αυτά πελατών αποβαίνουν άκαρπες και όλα δείχνουν πως η αστυνομία ενεργεί κατόπιν «άνωθεν» εντολών, για να προστατεύσει την παράνομη λειτουργία των κέντρων.
Περίπου στις 1 το πρωί καταφθάνει στο χώρο δεύτερη διμοιρία ΜΑΤ με σκοπό να ενισχύσει τις υπάρχουσες αστυνομικές δυνάμεις. Στο χώρο του Δυτικού αεροδρομίου μια ισχυρή δύναμη της ομάδας ΔΕΛΤΑ περιμένει εντολή να κινηθεί και αυτή, για να προστατέψει τα συμφέροντα της νύχτας.
Ο δήμος Ελληνικού δηλώνει ότι δεν σταματά τον αγώνα για την απελευθέρωση της παραλίας από τα παράνομα συμφέροντα των νυχτερινών κέντρων. Να βάλουν καλά στο μυαλό τους κάθε είδους μπράβοι ότι θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους.

Καλούμε την κυβέρνηση να βάλει επιτέλους τέλος στην ανομία που επικρατεί στην παραλία Ελληνικού με την απροκάλυπτη ανοχή της Αστυνομίας.
PREZA TV 27/06/2010

10 σχόλια:

Peirates tou oneirou είπε...

Ετσι μπράβο Χρυσαυγίδη!

Προσκύνα τα πραγματικά αφεντικά σου! τους πρεζέμπορους και τους νονούς της νύχτας!

Μπάτσοι που προστατεύουν τα αφεντικά τους δεν είναι τίποτα άλλο από σκουπίδια που δε μπορούν να κάνουν τίποτα καλύτερο στη ζωή τους.

Ανώνυμος είπε...

Bγείτε ρε κότες φασίστες να κάνετε σχόλιο!!!!!

Νούμερα!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά χτές γυρνούσα απο το σινεμά village φαλήρου κατα τις 1 και είχε φρικτή κίνηση, σε κάποια στιγμή ακούμε απο πίσω μια σειρηνα και νομίζαμε ότι ήταν το ΕΚΑΒ ώσπου είδαμε μια κλούβα και έναν ζητά να ανοίγει δρόμο για να περάσει.Λίγο αργότερα πέρασαν τουλάχιστον 40 μηχανές με δελτάδες οι οποίοι άραξαν στην είσοδο του παλιού αεροδρομίου.Δηλαδή καμιά εκατοσταρία αστυνομικοί συνολικά απο την δύναμη της Αθήνας για να φυλάνε τα κέντρα στην παραλιακή, δηλαδή έλεος....

Ανώνυμος είπε...

5.17 πηγαινε εκει να κανεις αντιρατσιστικη για τα μπραβονια και τους πορτιερηδες λογω facecontrol ...χεστες!αντιφα πισω στις βιλλες σας!

Ανώνυμος είπε...

8.29
που να σου εθιστει η κορη σε ναρκωτικα σε τετοια κωλομπαρα ρε πουστη να φελαω δεκα μερες.

Ανώνυμος είπε...

8.32 δεν ξερετε τα "αφεντικα" της παραλιακης?τα ξερετε!καντε εκει διαδηλωσεις και μπαχαλα ρε επαναστατες!τρεντι αντιφα φελα οσο θες φελλος δεν εισαι?

acab είπε...

kai ta afentika tis paraliakis kseroume k esas poustides noikokiraioi.... mazi tha kaeitai...
gamo tin dimokratia sas mpastardoi xristianofasistes

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΣΤΟΥΡΗ?ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΣ ΒΛΑΚΑ!ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΣΕ?ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΡΕ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ!

Ανώνυμος είπε...

bravo apo euxes kai katareas allo

tipota?

sa de drepeste ,,oso gia ta afedika

kala ua einai na ma8oun na einai tou eautou tous afedika dioti se ligo kero

den 8a exoun tipota na afedepsoun ,,

ti wraia ti kala:)

nikolas

Ανώνυμος είπε...

8:29 μμ

Προς το παρόν φύλαξε τα νυχτόβια αφεντικά, στα τρέντυ μπαράκια... τους αγώνες δεν είσαι άξιος να τους κρίνεις!

ΥΓ: Πούλα εκδούλευση στον Καρατζαφέρη τώρα που "γυρνάει" ο τροχός να βρεις καμία θεσούλα!