Κυριακή, Ιουνίου 13, 2010

Η SIEMENS ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΦΡΕΙ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΓΕΛΙΑ ΛΕΜΕ!!!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 12 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS ΩΣΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;;;;

Πρόθυμη να αποστείλει πρόσθετα στοιχεία που αφορούν τα μαύρα ταμεία της Siemens και τη διαδρομή του μαύρου πολιτικού χρήματος εμφανίζεται τόσο η Siemens Hellas όσο και η μητρική Siemens AG. H Siemens με επιστολή που έστειλε σήμερα στον υπουργό Επικρατείας κ. Χ. Παμπούκη παραδέχεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βήματος ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δεν είδαν το φως της δημοσσιότητ και εμφανίζεται πρόθυμη να τα παραδώσει στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής και στις δικαστικές αρχές. Είχε προηγηθεί την Παρασκευή επιστολή του κ. Παμπούκη προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens Hellas κ. Ξυνή. Η επιστολή εστάλη με εντολή του πρωθυπουργού με την οποία ζητείτο να δωθούν όλα τα στοιχεία γιατί σε διαφορετική περίπτωση την προειδοποιούσε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα σταματούσε κάθε συνεργασία μαζί της.
Στην επιστολή εκφράζεται η προσωπική δέσμευση των ηγεσιών της Siemens Hellas και της Siemens Γερμανίας «για την επίλυση των σημαντικών θεμάτων που αντιμετωπίζει η εξεταστική επιτροπή και οι δικαστικές αρχές για πλήρη συνεργασία και διαφάνεια» Το οφείλουμε σημειώνει στον ελληνικό λαό και στα μέλη της εξεταστικής επιτροπής. Πρόθεσή μας είναι να συνδράμει η Siemens για την αποκάλυψη της αλήθειας.

ΠΡΕΖΑ TV
13-6-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: