Τετάρτη, Ιουλίου 21, 2010

ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ...ΧΩΡΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ TROKTIKO.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ ΓΚΙΟΛΙΑ,ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ BLOG ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.


Το δημοσιογραφικό αρχείο του Σωκράτη Γκιόλια, αλλά και τα e-mail που δεχόταν στον προσωπικό του υπολογιστή έχουν μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.
Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι μέσα από εκεί θα αντλήσουν πληροφορίες για άτομα που στοχοποίησαν το Σωκράτη Γκιόλια , θεωρώντας τον υπεύθυνο για τα όσα αναγράφονταν στο blog «Tρωκτικό».
Μάλιστα τους τελευταίους μήνες είχε ξεσπάσει ένας διαδικτυακός πόλεμος , ανάμεσα στο blog και σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, με φόντο επιθέσεις ένοπλων ομάδων και κινήσεις της Aστυνομίας.
Ακόμη και σήμερα στο συγκεκριμένο site αναρτώνται σχόλια από αγνώστους που δίνουν μια εικόνα για πoιο λόγο στοχοποιήθηκε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.

Παράλληλα, μέχρις στιγμής έχουν δώσει κατάθεση περίπου είκοσι γείτονες του Σωκράτη Γκιόλια , που φέρεται να είδαν ή να άκουσαν τις κινήσεις των δραστών.
Όμως πληροφορίες λένε πως δεν είναι διαφωτιστικές καθώς κανείς δεν είδε τα πρόσωπα τους…
Ο συνδυασμός με την κατάθεση της συζύγου του, το υλικό από τις κάμερες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και τα τηλεφωνήματα που έγιναν την ώρα της δολοφονίας στην περιοχή ίσως δώσει στοιχεία στους αστυνομικούς.
Μπορεί η βαλλιστική να έδειξε ότι τα όπλα ανήκουν στη Σέχτα Επαναστατών, όμως πολλά αντιφατικά στοιχεία κάνουν τους αστυνομικούς να εκτιμούν πως πιθανότατα στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, να υπήρξε «συνεργασία» με ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου.
Το σχέδιο και η μεθοδολογία δείχνουν πληρωμένους εκτελεστές συμβολαίων και όχι μέλη ένοπλης οργάνωσης, κάτι που φέρνει και πάλι στην επικαιρότητα τη σχέση μελών του «αντάρτικου πόλης» με ποινικούς.

Πιθανότατα σημετα, η σύζυγος του Σωκράτη Γκιόλια, θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια το σκηνικό θανάτου που στήθηκε χθες τα ξημερώματα στην οδό Δαιδάλου. Οι αστυνομικοί, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη συγκεκριμένη μαρτυρία ωστόσο περιμένουν και την επεξεργασία του υλικού από τις κάμερες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης τόσο πριν όσο και λίγα λεπτά μετά την επίθεση στο δημοσιογράφο. Μάλιστα, προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία για τις ώρες που ο Σωκράτης Γκιόλιας πήγαινε στη δουλειά του και επέστρεφε σπίτι του μήπως τα ηλεκτρονικά μάτια κεντρικών δρόμων έχουν καταγράψει περίεργες κινήσεις παρακολούθησης. «Περιμένουμε τι θα δείξουν και ταμ αποτελέσματα για τις κλήσεις που έγιναν από το σημείο της επίθεσης, τόσο πριν όσο και μετά την εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια» λέει αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής και προσθέτει «ίσως οι δράστες να έκαναν το λάθος και να ήρθαν σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης ή άλλους συνεργάτες τους».

Οι έρευνε της Αστυνομίας συνεχίζονται με άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, πόρτα-πόρτα, να αναζητούν από κατοίκους της περιοχής λεπτομέρειες. Μια νέα μαρτυρία λέει πως οι δράστες χρησιμοποίησαν δυο αυτοκίνητα, καθώς η συγκεκριμένη γυναίκα είδε λίγα λεπτά πριν την επίθεση τρεις νέους άνδρες να βγαίνουν από ένα λευκό όχημα και να πλησιάζουν την πολυκατοικία.

ΠΡΕΖΑ TV
21-7-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

που ειναι αυτο το φρουτο που εχουμε για πρωθυπουργο, ο jeffrey mineiko-chad να διαβασει παλι με δυσκολια καμμια προεκτυπωμενη δηλωση.