Τετάρτη, Ιουλίου 14, 2010

ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο Α. ΤΣΙΠΡΑΣ

Ερώτηση στους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών για το κατά πόσον μπορούν να εγγυηθούν πως τα στοιχεία των απογραφομένων δημοσίων υπαλλήλων που θα προκύψουν από την απογραφή δεν θα δοθούν στην τρόικα, έκανε ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με τον Α. Τσίπρα, από το Μνημόνιο με την τρόικα απορρέει η δέσμευση της κυβέρνησης να προβεί στην διαδικασία της απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων.
Στην συνέχεια κάνει λόγο για τα όσα αναγράφονται στην Ιστοσελίδα της απογραφής, περί μη μεταφοράς ή δημοσιοποιησης προσωπικών στοιχείων σε τρίτους, “με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών προβλέψεων-υπαγορεύσεων και τούτο γίνεται προς τις αρμόδιες και μόνο Αρχές”.

Σύμφωνα με τον Α. Τσίπρα, με βάση το άρθρο 10 της δανειακής Σύμβασης Ελλάδας-χωρών Ευρωζώνης,“Ο Δανειολήπτης και ο Αντιπρόσωπός του οφείλουν να παρέχουν τις σχετικές πληροφορίες και τα έγγραφα που μπορεί να ζητηθούν για τις εν λόγω αξιολογήσεις, τους οικονομικούς ή λογιστικούς ελέγχους και να λαμβάνουν όλα τα κατάλληλα μέτρα για να διευκολύνουν το έργο των εντεταλμένων για τη διεξαγωγή τους προσώπων. Ο Δανειολήπτης και ο Αντιπρόσωπός του Δανειολήπτη αναλαμβάνουν την υποχρέωση να παρέχουν στα πρόσωπα που αναφέρονται στην υποπαράγραφο (α) πρόσβαση σε χώρους και εγκαταστάσεις όπου φυλάσσονται οι σχετικές πληροφορίες και τα σχετικά έγγραφα».
Κατά συνέπεια ρωτάει τους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών κατά πόσον εγγυώνται πως “ τα στοιχεία των απογραφομένων δικαστικών λειτουργών, των δημοσίων υπαλλήλων, των μελών και στελεχών των ενόπλων δυνάμεων και των μελών των αιρετών οργάνων του α΄ και β΄ βαθμού αυτοδιοίκησης δεν θα μεταφερθούν, δεν θα δημοσιοποιηθούν και δεν θα τύχουν επεξεργασίας από την Επιτροπή και μέσω αυτής από τους δανειστές μας”.

ΠΡΕΖΑ TV
14-7-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ANTE KAI ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΤΣΑΤΣΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΨΗΦΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΓΑΜΩΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.

ΕΝΑΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΡΕ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΤΩΡΑ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.

ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !!!

ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΑΜΑΤΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.