Τετάρτη, Ιουλίου 14, 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ...ΕΒΑΛΑΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΕΘΑΝΕ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ...

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΩΝ ΚΤΕΛ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΕΛ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ...

Πόσος πόνος, φρίκη και αγωνία... χωρά στις αποσκευές ενός λεωφορείου των ΚΤΕΛ; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς (εκτός από κάποιες δύστυχες ψυχές), σχεδόν όλοι όμως μπορούν να υποπτευτούν... Εκτός από κάποιους οδηγούς!

Η καταγγελία που έφτασε στο «ΕΨΙΛΟΝ» από αναγνώστη της στήλης σοκάρει! Την Τρίτη 1 Ιουνίου ο Γιάννης Μουρτίκας πήγε στο ΚΤΕΛ του Κηφισού για να ταξιδέψει για το Αίγιο μαζί με το σκύλο του Μπούμπη.
Ένας αρσενικός γλυκύτατος σκυλάκος, φάτσας και όχι ράτσας. Για την ακρίβεια, μια υπέροχη διασταύρωση αρσενικού μπασέ (στο σώμα) με μουσουδίτσα λαμπραντόρ και μπεζ τρίχωμα. Τον είχε υιοθετήσει από τη δική μας φάρμα και είχαν περάσει σχεδόν έξι μήνες κοινής ζωής.

Λίγο πριν από τις 3.30 το απόγευμα ο κ. Μουρτίκας αντιμετώπισε την πρώτη δυσάρεστη έκπληξη. «Στις αποσκευές κατευθείαν» του είπε ο οδηγός, αναφερόμενος στον Μπούμπη. Και ας μην είχε ρωτήσει αν είχε πρόβλημα κάποιος από τους επιβάτες. Ο κ. Μουρτίκας αντέδρασε, αλλά ο οδηγός ήταν αμετάπιστος. Εγκλωβισμένος στις αποσκευές, σε έναν χώρο με απίστευτο θόρυβο, σκοτάδι και λιγοστό αέρα, ο Μπούμπης έκλαιγε ασταμάτητα μέχρι τον Ισθμό, όπου και έγινε στάση. Αλλά ακόμη και εκεί ο οδηγός αρνήθηκε να του ανοίξει για να του δώσει Πόπως ζήτησε ο Γιάννης ΜουρτίκαςΠ λίγο νερό.
Οταν φτάσανε στο Αίγιο, ο Μπούμπης ήταν νεκρός! Αλλά και αυτό γιʼ αυτούς τους κυρίους που θέλουν να λέγονται «άνθρωποι» ήταν φυσιολογικό.

«Δεν μου ζήτησαν ούτε συγγνώμη και αρνούνται ακόμη και σήμερα να μου ανακοινώσουν το όνομα του οδηγού» επισημαίνει ο Γ. Μουρτίκας. «Και, όπως έμαθα, το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί δυο βδομάδες πριν σε μια κοπέλα που ταξίδεψε από τα Μέγαρα στην Πάτρα» συμπληρώνει. Και επειδή οι διακοπές έχουν ξεκινήσει και τουλάχιστον όσοι σέβονται τη ζωή και τα ζώα δεν μπορούν να αφήσουν αυτό το έγκλημα να συνεχιστεί (και, μάλιστα, να μένει ατιμώρητο) προσέξτε! Μην αφήσετε κανέναν να κάνει κακό στους πιστούς μας φίλους.

ΑΡΓΥΡΩ Κ. ΜΩΡΟΥ

ΠΡΕΖΑ TV
14-7-2010

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ - ΦΩΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ...
Αυτοί είμαστε είναι η πικρή αλήθεια... Τριτοκοσμικοί, μεγαλομανικοί παπαροβιόλιδες.

Ανώνυμος είπε...

τα ΚΤΕΛ αναφερουν πως η μεταφορα μικροσωμων κατοικιδιων ζωων επιτρεπεται σε ειδικο κουτι μεταφορας και ΔΕΝ λενε πουθενα οτι η μεταφορα τους γινεται στο χωρο των αποσκευων...οσοι λοιπον αποφασισετε να παρετε το ζωακι σας μαζι ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ να σας προσφερουν την υπηρεσια αυτη...αν αρνηθουν καντε καταγγελια για παραβιαση των ιδιων τους των κανονισμων εξυπηρετησης...και σε καμμια περιπτωση μη δεχθειτε να πληρωσετε παραπανω για τη μεταφορα του ζωου σας.Δεν οριζει πουθενα ο κανονισμος των ΚΤΕΛ κατι τετοιο.

Ανώνυμος είπε...

eiste axrhsyoi re axrhstoi anthrwpoi.kati tetoioi san k esa ntropiazoun thn ellada..

Unknown είπε...

λυπάμαι έχει ευθυνη όμως και ο ιδιοκτήτης του κακόμοιρου σκυλιού. Εάν ήταν το παιδί του θα το άφηνε στις αποσκευές?? δεν γνωρίζει ότι εκεί δεν υπάρχει οξυγόνο? Ας μην πήγαινει με αυτό, ας κατέβαινε και ας έκανε παράπονα ή ότι άλλο πέρναγε από το χέρι του.
Αλλά τελικά....κάθε ζωντανό με τη μοίρα του...

Ανώνυμος είπε...

ρε μή λέτε μαλακίες!δλδ ο ιδιοκτήτης δεν έχει καμία ευθύνη;;;;δεν ξέρει σε τί έβαζε τον σκύλο του;δεν φρόντισε να ενημερωθεί πριν το ταξίδι για το πως πρέπει να μεταφερθεί ο σκύλος, γιατί πολύ απλά ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ.ειναι απο αυτους που κανουν ότι γουσταρουν ανευθυνα.και ομ μαλακας ο οδηγός έπρεπε να αρνηθεί να μεταφερθεί ο σκύλος έτσι.αλλα μαλάκες και οι δυο τους.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο καθυστερημένος,ο οδηγός ή ο ιδιοκτήτης του σκύλου?

Ανώνυμος είπε...

στον εισαγγελέα κατευθείαν, οδηγός και ιδιοκτήτης. το συγκεκριμένο γεγονός είναι αυτόφωρο. Η άρνηση παροχής στοιχείων του οδηγού από το κτελ επίσης μπορεί να αντιμετωπιστεί (είτε με κατ αγνώστου μήνυση είτε με την αίτηση συνδρομής από την αστυνοία για να δοθούν σε αυτή τα στοιχεί α του οδηγού.
κάτι (εκτός από την νοοτροπία μερικών "ανθρώπων"...) δεν πάει καλά σε αυτή την ιστορία. Ο δε ιδιοκτήτης, θα μπορούσε, είτε να μην επιβιβασθεί καθόλου, είτε φτάνοντας στον ισθμό να κατέβει, να πάρει ταξί, και να κάνει έγγραφη αναφορά στο σταθμάρχη ζητώντας επίπληξη του οδηγού και αποζημίωση των κομίστρων.

Ανώνυμος είπε...

kala gia mlks mas pernate? me poio thrasos mas ypoxrewnoun kati zwa dithen filozwoi na taxidepsoume 3 wres anapneontas ton idio aera me to skylo k akougontas ton na gavgizei? an itan anthrwpos o idioktitis afenos den tha afine to skylo tou na taxidepsei etsi afeterou tha ton edine se ena xenodoxeio zwwn outws wste na kanei diakopes k o skylos makria apo to mlk to afentiko tou.ena bravo ston odigo pou ektos apo to na odigei einai anagasmenos na tirisei vasikous kanones ygiinis pou oi dithen filozwoi fenete pws den exoun akousei pote.

Ανώνυμος είπε...

Nai giati to na anapneeis ton idio aera me ton skylo, opws kseroume oloi, einai poly anthygieino... Egw tha proteina prin na katigoroume tous "filozwous", na koitaksoume ligo tin diki mas egklimatiki ypoxondriasi.

Ανώνυμος είπε...

KALA E AYTOS POY EGRAPSE TO TELEYTAIO SXOLIO STIS 3.09 EINAI GIA POLLES SFALIARES..KATARXAS OLA TA ZONTANA TOY THEOY EINAI POLI PIO EKSIPNA APO MAS TOYS ANTHROPOUS.KANONIKA DEN EPREPE KAN NA TO VALEI STIS APOSKEUES GIATI DEN EINAI ENA APSIXO PRAGMA.ANTITHETOS EPREPE NA TO PAREI MAZI TOU PANO KAI NA KATSEI AUTOS STIN POLITHRONA TOU KTEL KAI TO KA'I'MENO SKILAKI NA KATSEI DIPLA TOU KATO.KAI NA EXEI SE ENA SAKOULAKI LIGI TROFI KAI SE ENA MPOL NERAKI.REEEEEEEEE ZOI EXOUNE KAI AUTA...EINAI KALITEROI APO MAS...KAI PIO EKSIPNA..EINAI O KALITEROS FILOS TOU ANTHROPOU.KAI STO KATO KATO AMA PATHEI KATI TO AFENTIKO TOU THA EINAI TO PROTO POU THA KLAPSEI THA PONESEI KAI MPOREI NA TOU STIXISEI AKRIBA KAI NA PETHANEI KAI APO THN STENAXORIA TOU. KATARXAS AMA O SKILOS EINAI IGIESTATOSDEN EXEI FOVO GIA TON AERA POU ANAPNEEIS.RE MALAKA STO DROMO POU PERPATAS KAI ERXETE O KATHE O PAKISTANOS DIPLA SOU O KATHE ALVANOS KAI VROMANE KAI OI PAKISTANOI IDIKA EXOYN TIS XEIROTERES ARROSTIES APO AIDS MEXRI SIFILI.EKEI DEN THA KOLLISEIS???EISAI ARROSTOS MEGALE PIGENE KAI KLISOU STO DAFNI..I NA SOY PO STO KATO KATO..AXRISTOS EISAI ..PIGENE AYTOKTONA RE.DEN PREPEI NA ZEIS..A KAI KATI ALLO.SOY EUXOMAI STIN EPOMENI ZOI SOU NA GENITHEIS SKILOS KAI NA SOY SIMPERIFERONTAI SAN SKILI..EGO EXO ENA SKILI POY MONO SKILI DEN EINAI.EINAI PANEKSIPNO KAI KATALAVAINEI TA PANTA KALITERA APO TOYS ANTHROPOYS.KATALAVAINEI POTE PONAO.POTE EIMAI STENAXORIMENOS.

TA ZOA EINAI FILI MAS REEE VALTE TO KALA STO MIALO SAS...KAI POTE MA POTE MIN VARESETE KAPIO ZOO I TO SKOTOSETE..THA SAS ARESE NA SINEVENAI AUTO SE ESAS????

Ανώνυμος είπε...

φιλε ο σκυλος ειναι πιο καθαρος απο εσενα, και τα εμβολια του εχει κανει και το μπανιο του και ολα.Οταν δηλαδη μπαινει ο καθενας βρωμιαρης που εχει να κανει μπανιο μηνες, βηχει,βρωμαει η αναπνοη του, ροχαλιζει ειναι καλυτερα?ποιος μου λεει εμενα ότι δεν κουβαλαει καμμια αρρωστια? τουλαχιστον το σκυλι έχει και βιβλιαριο που αποδεικνυει ότι δεν κουβαλαει τιποτα,ΑΣΧΕΤΕ.
Οσο για τα κτελ, ειναι πρωτοινα καθησυχαζουν, λεγοντας ότι "έχει πολυ καλο εξαερισμό" "χιλιαδες ζωα ταξιδευουν ετσι και δεν υπαρχει κινδυνος..." ΕΛΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΟΥ 2010

Ανώνυμος είπε...

Περα απο την απαραδεκτη στάση του μαλακα του οδηγου, δεν ειναι αποκλειστικο λαθος των ΚΤΕΛ. Φταιει κι ο ιδιοκτητης, ο οποιος προφανώς ΔΕΝ ενημερωσε για την υπαρξη του σκυλου πριν ταξιδεψει, ούτε εμαθε τι ισχυει για τη μεταφορά κατοικιδίων. Επισης, ΔΕΚΤΗΚΕ να ταξιδεψει ο σκύλος του υπο αυτές τις συνθηκες, αντι να τον παρει και να σηκωθει να φυγει. Τελος, δεν ξερουμε εαν ειχε προνοησει να εχει ειδικο κλουβι μεταφορας για τον σκυλο του.

Ανώνυμος είπε...

Ο χώρος των αποσκευών αερίζεται εκει βρισκεται και το κρεβάτι του οδηγού.Ο σκύλος κάποιο πρόβλημα θα είχε για να πεθάνει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έπρεπε να ταξιδέψει...ο οδηγος μπορεί να είναι απο παλιάνθρωπος έως τρελός αυτός γιατί δέχτηκε ?
Νομίζω οτι αρχίζουμε να παρανοούμε σιγα-σιγα.
Και πες προς στογμή πως ταχασε και τον έβαλε μεσα μετά στην σταση οταν το ακουγε το ζωντανο να κλέει?
Αν είναι δυνατόν θα τα είχα σπάσει όλα να βγάλω τον σκύλο μου απο κει...

Ανώνυμος είπε...

gamiste ton odigo ke to ktel me opio tropo mporite

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή.
Ντροπή.
Είμαι 70 χρονώ άνθρωπος αλλά έχω την τιμή να έχω ζήσει με Σκύλο και πραγματικά θλίβομαι.
Ιδιοκτήτη του σκύλου, είσαι αν μη τι άλλο απαράδεκτος.
Το κρίμα στο...

λαιμό σου.
Και ντροπή σου που βγαίνεις και ισχυρίζεσαι πως αγαπούσες εκείνο πλάσμα.
Αν ΄εχεις αξιοπρέπεια τράβα σε καμια γωνία να κάτσεις με τις τύψεις σου.
Δε δέχονται το σκύλο σου;
Πάρε ένα ταξί και φύγε, στο Αίγιο πήγαινες, όχι στη Μαδαγασκάρη.
Μου αρέσει που αναφέρεις και λεπτομέρειες, ότι το άκουγες και έκλαιγε ως τον Ισθμό.
ΚΑι άντεξε η καρδιά σου;
Εγώ για ξένο σκύλο δε θα άντεχα και θα έλεγα να σταματήσει ο οδηγός, όχι το δικο μου ( που ΠΟΤΕ δε θα τον έκλεινα εκεί μέσα).
Φαντάζομαι θα είχε και πολλούς τουρίστες στα Κτελ που είδαν το άτυχο πλάσμα να κλείνεται στις αποσκευές.
Και μετά λέμε γιατί γυρίζουν στη χώρα τους και μας λένε πρωτόγονους...
Ελαφρύ το χώμα μικρέ φίλε, εκεί που πήγες εύχομαι να μην υπάρχουν Κτελ.
Ούτε αφεντικά."

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αυτό είναι ΕΓΚΛΗΜΑ και πάει για αυτόφωρο, έλεος, ένας ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν ήταν μπροστά την ώρα που το κλείνανε το ζωντανό?????????????
Αλλά τι λέω στο Μπανανισταν...η κανένας τουρίστας θα έφυγε τρέχοντας να βγάλει εισιτήριο μακριά από τους Βησιγότθους και να γαμωσταυρίσει την ώρα που πάτησε, η κανένα παιδάκι θα έβαλε τα κλάματα ¨Μαμά Μάμά γιατί το κλείνουν το σκυλάκι εκεί μέσα" και η χοντρή η φλόμπα θα του είπε "Σκάσε, σκύλος είναι" αφού η παλιοπουστάρα το αφεντικό του έκανε τουμπεκί και το 'εβαλε εκεί μέσα, άει στο διάολο τα 'χω πάρει και τι να κάνω???????
Να πάω αύριο στα ΚΤΕΛ και να στίλω στο νοσοκομείο όποιον οδηγό πάει Αιγιο, που αυτός είναι μία φορά βλαμμένος αλλά το αφεντικό θα το έλιωνα στο ξύλο αυτή τη στιγμή το καθίκι, τον αλήτη, που ΄χει το θράσσος να κάνει και παράπονα αντί να πάει να κλειστεί αυτός στις αποσκευές ένα τριωράκι να ψοφήσει ο μαλάκας

Ανώνυμος είπε...

ηθελα κατι να γραψω αλλα μετα το μετανιωσα. τι μαλακιες ειναι αυτεςποσο μαλακας ειναι ο ιδιοκτητης ο οδηγος το κτελ και ολοι εμεις μαζι και ποιος ειναι πιο μαλακας απο ολους. το α[οτελεσμα μετραει. ο σκυλος πεθανε με βασανισμο και εμεις ολοι απο πανω ψαχνουμε το μαλακα και αυτο κανουμε σε ολα! στο σπιτι μας στην χωρα μας στον πλανητη στο παιδια και μετα ψαχνουμε ποιος ειναι ο μαλακας. αντε γεια!

Ace of Spades είπε...

Τα είπαν και αρκετοί άλλοι... ο πραγματικός ΠΑΠΑΡΑΣ είναι ο διοκτήτης του σκύλου και όχι ο οδηγός. Ο οδηγός δεν είναι υποχρεωμένος να είναι -φιλόζωος- ή ακόμα και να είναι θα έπρεπε να αντιμετοπίσει τους άλλους συνεπιβάτες και ίσως και κάποιες καταγγελίες από άλλους μη φιλόζωους. Του είπε βάλτο σκυλάκι στις αποσκευές και ο μπουτζομαλάκας το έκανε.... και τώρα ζητάει τα ρέστα; Δηλαδή αν το έλεγε δέσε το σκυλί από τον κοτσαδόρο να έρχετε τρέχοντας όλη τη διαδρομη θα το έκανε;

Ace of Spades είπε...

Τα είπαν και αρκετοί άλλοι... ο πραγματικός ΠΑΠΑΡΑΣ είναι ο διοκτήτης του σκύλου και όχι ο οδηγός. Ο οδηγός δεν είναι υποχρεωμένος να είναι -φιλόζωος- ή ακόμα και να είναι θα έπρεπε να αντιμετοπίσει τους άλλους συνεπιβάτες και ίσως και κάποιες καταγγελίες από άλλους μη φιλόζωους. Του είπε βάλτο σκυλάκι στις αποσκευές και ο μπουτζομαλάκας το έκανε.... και τώρα ζητάει τα ρέστα; Δηλαδή αν το έλεγε δέσε το σκυλί από τον κοτσαδόρο να έρχετε τρέχοντας όλη τη διαδρομη θα το έκανε;

Ανώνυμος είπε...

Γιάννης Μουρτίκας έ?
Πάω να τον βρω στο φεισμπουκ το δολοφόνο και θα τα πούμε εκεί.
Αρχίδι.

Ανώνυμος είπε...

καταρχην, θα ηθελα να φτυσω αυτον τον καραγκιοζη που δημοσιευσε το σχολιο στισ 3.09..τι λες βρε μαπα??εισαι για πολλες σφαλιαρεσ αν νομιζεις οτι εισαι πιο καθαρος απο ενα σκυλο..ρε ενα χερι ξυλο σου χρειαζεται που εχεις τετοια γνωμη,καραγκιοζη...αλλα σφαλιαρεσ θελουν και οι αλλοι που επετρεψαν να γινει κατι τετοιο...

Ανώνυμος είπε...

ευθηνη φερει και ο ιδιοκτητης γιατι δεχτηκε να μεταφερει ετσι το σκυλο του.

ૐBoy77ૐ είπε...

λυπάμαι πολύ για την χωρα μου που έχει τέτοιους πολίτες ανεύθυνους και τριτοκοσμικούς ειλικρινά λυπάμαι

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε των 3.09μμ εισαι απανθρωπος σκληρος και μαλακας,βαλτα με οποια σειρα θελεις εσυ τα κοσμητικα...
αλλα και τον ιδιοκτητη του ατυχου του σκυλιου θελω να τον στολισω που αφησε το φιλαρακι του στο ελεος του καθε μαλακα ελληναρα -εν προκειμενω- του οδηγου του κτελ...το σκυλι που και αυτος το καταδικασε σε θανατο τον στοιχειωσε αραγε? κατα τα αλλα η....συγγνωμη των υπευθυνων του κτελ που δεν ...ακουσε τον μαρανε!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ:

Τα κατοικίδια πάνε τακτικά σε γιατρούς και κάνουν εμβόλια.
Εγώ γιατί να ταξιδέψω στον ίδιο χώρο με τον κάθε βρομιάρη "άνθρωπο" που κουβαλάει ένα κάρο αρρώστιες

Ανώνυμος είπε...

καλά, όλοι εσείς οι εξυπνάκηδες, διαβάστε πρώτα τι ισχύει πριν μιλήσετε:

http://www.ktel.org/legallaws_details.asp?law_id=20

το ιδ διαβάστε συγκεκριμένα... το κάνω copy paste κι εδώ:

1. Οι συγκοινωνιακοί φορείς και τα όργανα αυτών, υποχρεούνται να:

α.
β.
...
ιδ. απαγορεύουν τη μεταφορά ζώων, πλην των περιπτώσεων ζώων συνοδείας αναπήρων ή μικρών κατοικίδιων ζώων, που μεταφέρονται με κατάλληλα για το σκοπό αυτόν μέσα.


Επίσης σε αυτό το link
http://www.ktel.org/oroi_xrhshs.asp

στο 9.Ευθύνη αναφέρει:

9.1 Η εταιρία δεν ευθύνεται έναντι του πελάτη για τυχόν περιουσιακή ζημία που αυτός υπέστη ένεκα της χρήσης των υπηρεσιών της.

Ανώνυμος είπε...

πες τα ρε φίλε γιατί ο καθένας κάνει οτι γουστάρει σ' αυτή τη χώρα.
Υπάρχουν νόμοι για όλα, κι αν δεν τους ξέρετε, καλά να πάθετε...

Ανώνυμος είπε...

to onoma tou odigou kai meta tha sou pw egw ti nomoi yparxoun...malakes kai oi dyo....

sterg είπε...

Το ονομα του αρχιμαλακα οδηγου μπορει να βρεθει ευκολα απο το δρομολογιο αλλα πρεπει να ενδιαφερθουν πρωτα αυτοι που κοπτονται για τα ζωα.Οσο για το τι θα υποστει ο οδηγος η ποινη ειναι 6 μηνες φυλακιση.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩ ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΟ.ΤΙ ΚΡΙΜΑ.....ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΜΕ.ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ.ΑΝΤΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΩ,ΜΟΥ ΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ......ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ.......

http://chomatery.blogspot.com είπε...

Παρακαλώ, διορθώστε την ανάρτηση το λεωφορείο που πήγαινε γιά Αίγιο ήταν του ΚΤΕΛ Αχαίας και όχι της Αττικής. Τα κατά τόπους νομαρχιακά ΚΤΕΛ είναι ιδωτικοί εταιρείες και γι' αυτό είναι άδικο να κατηγορείται άλλη εταιρεία γιά λάθη και παραλείψεις άλλης εταιρείας.

Ανώνυμος είπε...

re poso malakes eisaste telika e?eimai odhgos se allo ktel omws attikis
re arxidia pou nomizete oti ta kserete ola.ti kserete skata kserete.gnwrizete oti apagoreyete rita na mpei skuli se leoforeio?e re zwa akoute
oute se klouvi re malakes se mpagaziera kai ayto apagoreyete
ante parte to nomo diavaste ton.diladi o malakas o odhgos tou ktel ekane tin malakeia tou na eksepiretisei ton malaka kai apo panw na paei kai mesa.koita magkes telika eseis oloi ekei oi ellinares pou nomizete oti ta kserete ola eprepe na pate mesa sti mpagaziera kai oxi to kahemno to skulaki.