Δευτέρα, Ιουλίου 19, 2010

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ,ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...


Δεν υπάρχει χειρότερης μορφής φασισμου,
απο το να στερεις σε καποιον το δικαίωμα στη ζωη.

Απο το να τον εκτελείς εν ψυχρω,
νομίζοντας πως ετσι κανεις επαναστη
και πως με αυτο το τροπο θα χτυπησεις το συστημα,
μεσα στο οποιο οχι μονο ζεις,
αλλα με την πραξη σου το δυναμωνεις
ακομη περισοτερο,
στρεφοντας παραλληλα και τους πολιτες
στο να το υποστηρίξουν ένθερμα...


Ουσιαστικα αυτο που πετυχαν οι τρομοκρατες
με την εν ψυχρω εκτελεση του Σωκρατη Γκιολια,
ή οποιοι στο διαολο ηταν πισω απο αυτην,
ειναι εκτος απο το να ξεκληρίσουν μια ολοκληρη οικογενεια,
αφηνοντας μια γυναικα μονη
μαζι με τα παιδια της,
εκτος απο το να στειλουν στο χωμα με το ετσι θελω,
ενα νεο ανθρωπο με ονειρα και ιδεες
που ειχε πολλα να προσφερει...
ειναι το να εφαρμοσει η κυβερνηση επανω στους πολιτες,
νεας μορφης τρομονομους
με το προσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατιας...


Νεας μορφης μετρα,
οπως το φακελωμα,οι προληπτικές προσαγωγές
μονο και μονο επειδη δεν κάθεσαι καλα
στο ματι καποιων,
νεα μορφης καταστολη
πιο υπουλης και νοσηρης
με ο,τι και αν αυτο συνεπαγεται.


Η κατασταση πλεον εχει ξεφυγει
και θα δυσκολεψει ακομη περισσοτερο.

Σημερα γραφτηκε με το αιμα ενος αθωου ανθρωπου
η πρωτη σελιδα στη νεα μορφης βια
που θελουν καποιοι να εισαγουν.


Αυτη η τραγικη φαρσα...
δεν πρεπει να συνεχιστει.


ΠΡΕΖΑ TV

19-7-2010

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο χρυσοχοιδοσκατιδης παραλιγο να γινει 17 κομματια αλλα τελικα την εφαγε το πασοκικο αρχιτσιρακι του.

ο γκιολιας ητανε αρχιτσιρακι της πασοκοπουστρας του θεμου αναστασιαδη.

βρωμικοι πασοκοπολιτικοι και πασοκοδημοσιογραφοι μεχρι στιγμης αρχιζουν και κλανουν μεντες..

νομιζω οτι εχει σειρα καποιο σκατοπασοκικο αρχιλαμογιο πρασινος "επιχειρηματιας".

μου αρεσει αυτο το εργο και περιμενω τα νεα επεισοδια που θα ειναι ολο και πιο πολλα και βιαια..

η βια και το μισος αυτης της αθλιας κυβερνησης απεναντι στον λαο γυρναει μπουμερανγκ..

Ανώνυμος είπε...

εισαι εντελως μαλακας αγορι μου αν ειναι πατε να σκοτωσετε τους νταβατζηδες και τα λαμογια στυλ τσοχατζοπουλου που φαγανε τα δις αν ειστε μαγκες! γεμισε η κοινωνια μας ντεμεκ επαναστατες αρχιδια του κερατα ! ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ !!! μεντες

Ανώνυμος είπε...

το ωραιο ειναι οτι ολοι αυτοι οι φανατικοι υπηρετες του συτηματος, οταν τους εκτελουν σαν σκυλια, μετατρεπονται αμεσως απο τα μμε του συστηματος σε

τιμιους και εργατικους πατερες, συζυγοι και οικογενειαρχες που δουλευαν απο μικρα παιδια και υποστηριζαν παντα την αληθεια.

γαμησε τα.

Ανώνυμος είπε...

9:59 μμ

ti oraia na eixes tin idia pygmi kai orgi otan tha ksanamilisei o giorgakis dimosia kai tha eisai dipla.

Ανώνυμος είπε...

Mέγιστος κυπατζής και τσιράκι της ασφάλειας(και με αποδείξεις πλέον μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου του),δημιουργός του πιο ξεφτιλισμένου blog στην ελλάδα(η δημοτικότητα του οποίου αποδεικνύει τον εκφυλισμό της ελληνικής κοινωνίας),γλύφτης ένος από τα μεγαλύτερα λαμόγια στη χώρα(θέμος) και πρώην συνεργάτης του μεγαλύτερου ρουφιάνου(μάκης).


Καληνύχτα γλυκέ πρίγκηπα.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχααχα!!! Ωραία τα λέει.

Ανώνυμος είπε...

ρε παλικαρια, δεν καταλαβαινετε οτι το "troktiko" απο σημερα ανεβηκε 100% δημοσιοτητα με την μαλακια που κανατε? Δεν καταλαβαινετε οτι απο σημερα οι μηχανισμοι καταστολης εχουν ακομα μεγαλυτερη ελευθερια απο την συντριπτικη πλειοψηφια της κοινωνιας να δρασουν "οπως πρεπει" και οπως ξερουν?
Εχετε κανει ενα καρο μαλακιες τελευταια και ο κοσμος σας γυρισε την πλατη και με την πρωτη ευκαιρια θα σας ρουφιανεψει..Απλα μαλακα, ασε το πληκτρολογιο και πηγαινε να φορτωσεις κανα κασονι στο λιμανι να δουλεψεις και εσυ.Βγες στον κοσμο και την κοινωνια παπαρα να δεις τι γνωμη εχουν για εσενα και την παπαρια που εκανες..

Σας ευχαρισουμε που μας φερατε παλι τους ΚΥΠατζηδες, ηλιθιοι..
Καλο ξημερωμα

Ανώνυμος είπε...

fasistes anarxikoi

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΧΤΑ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ....

Η στοχοποιηση και η εκτέλεη του Γκόλια δεν πειθει κανενα σοβαρό αναλυτη για την ...σοβαρότητα των Σεχταριστων.Ο Γκόλιας δεν ειχε αστυνομικη η άλλη προστασία,η έκτελεση του έγινε πρωινες ωρες απο ένστολους εκτελεστες,γιατί,μηπως για να δωσουνχρωμα ΕΡΥΘΡΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΕΙΩΝ με τους αεροπορους της απαγωγης Μορο;;;;.Οι σεχταριστες μεταμφιεστηκαν για να εκτελεσουν ενα δημοσιογραφο και να πεισουν οτι ανοιξαν την πίστα της Επαναστασης,σκοτωνοντας τον ...ιδικτήτη ενος SMART.

Τελικά η πολιτικη του κουτόχορτου πέρασε και στους κατα φαντασία επαναστατες .

Ανώνυμος είπε...

ας συνέχιζε να ξεκατινιάζεται με τον Μάκη και ας μην έμπλεκε με τον υπόκοσμο

Ανώνυμος είπε...

Όλα είναι στημένα γενικότερα...

Ανώνυμος είπε...

Ωραία λογική έχουν κάποια αναρχικάκια 20χρονα. Όποιος δεν μας κάνει τον σκοτώνουμε "σαν σκυλί". Μερικοί άνθρωποι όσα γράμματα κι αν μάθουν , όσα υφάσματα κι αν φορέσουν πάνω τους, θα παραμείνουν ζώα.

Και κάποιοι είναι τσιράκια των δήθεν επαναστατών, τι λέτε να αρχίσουν να τους σκοτώνουν σαν σκυλιά;

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι παλιοί δημοσιογράφοι (και ΚΥΠ ατζηδες ) έκαναν τα blogs απο ενα όμορφο κατασευασμα όπλο να χτυπιούνται μεταξύ τους με μαφιόζικες μεθόδους. Δεν θέλουμε τάχα δημοκρατικά και ιδεολογικά (χα χα χα ) blogs. Τραβάτε αλλού να βγάλετε τα μάτια σας. ΑΛΉΤΕΣ ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ (;;;;;;)

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι παλιοί δημοσιογράφοι (και ΚΥΠ ατζηδες ) έκαναν τα blogs απο ενα όμορφο κατασευασμα όπλο να χτυπιούνται μεταξύ τους με μαφιόζικες μεθόδους. Δεν θέλουμε τάχα δημοκρατικά και ιδεολογικά (χα χα χα ) blogs. Τραβάτε αλλού να βγάλετε τα μάτια σας. ΑΛΉΤΕΣ ΡΟΥΦΙΆΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ (;;;;;;)

Ανώνυμος είπε...

συχαινουμαι τους επαναστάτες (τρομοκράτες ) . Όμως μην πάμε να αγιοποιήσουμε τον Γκιολια . Πολύ του πάει να γίνει θύμα τρομοκρατών. Οι μαφιόζοι απλά σφάζονται μεταξύ τους.
Αρρωστημένες καταστάσεις. Ο κόσμος δεν είναι με το μέρος κανενός. Δεν έχουμε αναγκη κανενος ΤΡΟΚΤΙΚΟΥ η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ να μας υπερασπιζονται για την ενδεια που περναει ο λαος ενω τα αφεντικα τους εχουν φαει το καταπετασμα και οι ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ειναι απλα τσιρακια τους. ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ δεν ελεγε ο αμοιρος ο Γκιολιας τους αντιπαλους του ; ΟΥΣΤ και σε οποιαδηποτε σεχτα βρηκε ευκαιρια να περασει τις ανωμαλες ιδεες της εν ονοματι του λαου ; ΟΥΣΤ σε ολους. Αφηστε μας στην δυστυχια μας. Παιξτε αλλου τα βρωμικα παιγνιδια σας. ΖΗΤΩ η ΕΛΛΑΣ Ξεβρωμιστε το διαδικτυο απο ανωμαλα στοιχεια εσεις οι ιδιοι bloggers. ΜΗΝ κανετε αυτο το ΚΛΙΚ (εφευρημα αντιδημοκρατικο του τροκτικου ).
Φυγετε απο blogs με ιδεολογικο ταχα περιεχομενο. Πηγαιντε σε επιστημονικα , λογοτεχνικα, πνευματικα blogs. Οχι δημοσιογραφικα. Ολα ειναι ΚΥΠ ατζηδικα.
Ειναι βιτρινες. Στις ανιερες συμμαχιες τους.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όντως.....μερικοί "άνθρωποι" όσα γράμματα κι αν μάθουν , όσα υφάσματα κι αν φορέσουν πάνω τους, θα παραμείνουν ζώα.
Όταν κάποια στιγμή σκοτωθεί κάποιος δικός τους θα θυμηθούν ξαφνικά.....ότι το μεγαλύτερο αγαθό είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής....Γνωστό έτσι κι αλλιώς ότι βιώνουμε την εποχή της υποκρισίας άλλωστε....
Τουλάχιστον πέφτουν οι μάσκες και γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πια ότι έχουμε να κάνουμε με ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ μπροστά στα οποία ακόμη και ο Χίτλερ ωχριά........γνωρίζουμε επίσης πως όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη......Η αλήθεια είναι αγαπητοί "επαναστάτες-χρήσιμοι ηλίθιοι" και απανταχού υποστηρικτές σας, ότι απλά, πολύ απλά είστε για .......λύπηση.....! Μόλις συλληφθείτε θα αρχίσει το κλάμα...."όχι όχι δεν ήμουνα εγώ, όχι όχι δεν το έκανα εγώ"......δεν είστε άξιοι ούτε για τη ροχάλα μας....θρασύδειλα ανθρωποειδή, αρχιφασίστες..ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

"Μόλις συλληφθείτε θα αρχίσει το κλάμα...."όχι όχι δεν ήμουνα εγώ, όχι όχι δεν το έκανα εγώ"... και θα τρέξουν τα υπόλοιπα πιτσιρίκια να μυξοκλαίνε έξω από την ασφάλεια και να απειλούνε.
Αναρχικοί - κωλοκουμμούνια - φασίστες - τρομοκράτες - αναρχοαυτόνομοι και λοιποί επαναστάτες... ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ... καταλάβετέ το. Σκοτωθείτε ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ να ησυχάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

φίλε διαχιρηστή του "Πρέζα" ένα εχω να σου πώ: Κλείστο το site γιατί οπου και αν διαβάζω,τέτοια αρρωστημένα μυαλά που κυκλοφορούν εδώ δεν τα έχω δει αλλού στο ίντερνετ!!!Να χαίρονται που κάποιος πέθανε!!!Που φτασαμε!
Εγώ π.χ. ρε "μάγκες" δεν γουστάρω τα "άκρα".Τι θα κάνω;Θα εκτελέσω τον αρχηγό της Χ.Α. και τον αρχηγό των αντιεξουσιαστών;Είναι λογική αυτή για Ελληνες που θέλουν να λέγονται Δημοκράτες;Πραγματικά στεναχωριέμαι απίστευτα με τις λογικές που βλέπω να κυκλοφορούν...

Παναγιώτης Γ.

Odysseas είπε...

Το γεγονός ότι δεν έχετε κατέβει όλοι στους δρόμους για την αργή δολοφονία των Ελλήνων μέσα απο το τελεια στημένο σύστημα των τελευταίων δεκαετιών δείχνει το ξεπεσμό σας.
Φάγατε την Χούντα σας (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΝΤ) και ακόμα στον καναπέ.
Η εξέλιξη του Ελληνα. Μην ξεχναμε ότι έχουμε 2010.

Η δολοφονία δημοσιογράφου είναι το αποκορύφωμα της εξαχρείωσης και της τριτοκοσμικοποίησης της Ελλάδας. Ο Σωκράτης σίγουρα δεν ήταν άγιος αλλά ήταν αρκετά αποκαλυπτικός αν και απροστάτευτος χωρίς θωρακισμένα και φουσκωτούς. Αυτό είναι μια άγια ιδιότητα στην εποχή των κατευθυνόμενων & συγκαλυπτικών ΜΜΕ.

Δεν φοβάστε καθόλου ή απλά είστε τόσο χεσμένοι που δεν μπορείτε να κάνετε ρούπι;

Ρομποτάκια, πρόβατα ακόμα κουνάτε προεκλογικές σημαιούλες, εκεί πιο πάνω, ανώνυμα αλλά απαξιωτικά για την ανθρώπινή σας ιδιότητα, δώστε προσοχή στους νέους κανόνες:


1) ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ - ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

2) Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

φίλε διαχιρηστή του "Πρέζα" ένα εχω να σου πώ: Κλείστο το site γιατί οπου και αν διαβάζω,τέτοια αρρωστημένα μυαλά που κυκλοφορούν εδώ δεν τα έχω δει αλλού στο ίντερνετ!!!Να χαίρονται που κάποιος πέθανε!!!Που φτασαμε!
-----------------------------------
ηλιθιε αυτο καταλαβες οτι χαιρονται για τον θανατο (σωματικο ); Μα ποσο φασιστας μπορεις να εισαι που λες ΚΛΕΙΣΤΟ. Δεν καταλαβες οτι ετσι λειτουργουν οι δολοφονοι με ενα ΚΛΕΙΣΤΟ. Αλλα αν ειναι για τους αλλους το ΚΛΕΙΣΤΟ ειναι ηθικο. Μα τοσο ηλιθιος εισαι. Ετσι λειτουργουσε και το ΤΡΟΚΤΙΚΟ. ΕΚΛΕΙΝΕ οτι δεν του αρεσε. ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ που πεφτεις στην παγιδα καποιου που ηρθε να σου το παιξει ΗΡΩΑΣ οτι νοιαζεται για σενα. Αλλα 17 χρονια δουλρευε με αλλο λαμογιο. ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΟΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟ θανατωνεις καποιον τον καταδικαζεις ΗΘΙΚΑ (για ΚΟΡΚΟΛΗ λεω ) Που ηταν τοτε ο ΗΡΩΑΣ σου.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος πια με τις εφηβικές αμπελοφιλοσοφίες και τα "επαναστατικά φληναφήματα". Όποιος υποστηρίζει αυτούς τους στυγερούς δολοφόνους και αναγάγει αυτήν τη βρώμικη πράξη σε δήθεν "επαναστατική δράση"είναι ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Μπορεί κάποιοι να ονειρεύονται το χάος και να έχουν αναγάγει τη ρεμπελιά, τον τραμπουκισμό και το φασιστιλίκι σε ιδεολογία αλλά φτάνει πια.......Οι μάσκες έπεσαν κύριοι....Ο Φασισμός των αυτοαποκαλούμενων αναρχικών και (αντι)ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, δεν θα περάσει...και επειδή ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ,όπως έλεγε ο Μέγας Όργουελ, να ξέρετε ότι δεν ξεχωρίζετε καν από τους απανταχού χιτλερίσκους των οποίων είστε πόρρω χειρότεροι....
Ευτυχώς υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι στο χώρο όπως η Αναρχική Πρωτοβουλία - και όχι μόνο - η οποία καταδίκασε ευθαρσώς τη μαφιόζικη δολοφονία.......Όσοι τίθεστε υπερ τέτοιων πρακτικών που αφήνουν πίσω τους νέους ανθρώπους νεκρούς, έγκυες χήρες και ορφανά μωρά, είστε η απόλυτη ξεφτίλα της ανθρωπότητας, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και φαντάζομαι σας απορρίπτει μετά βδελυγμίας και ο σοβαρός πυρήνας του αναρχικού χώρου τον οποίον επίσης κάτι κουφάρια σαν κι εσάς ξεφτιλίζουν....

Ανώνυμος είπε...

an gnwrizan pws otan pethanw, sthn khdeia mou tha parevriskontan typoi san ton belopoulo, ton tzeko, to kontomhna klp,tha protimousan na kaw zwntanos.
elpizw osoi aploi kai anypospiastoi phgan sthn khdeia, na eixan kai ena mantalaki sthn myth, gia na mhn eispneoyn thn mpoxa oxi tou makarith, alla twn zwntanwn dipodwn poy briskontan ekei

Ανώνυμος είπε...

belopoulo, ton tzeko, to kontomhna klp,tha protimousan na kaw zwntanos.

Γι αυτούς δούλευε ο "ΉΡΩΑΣ".

Ανώνυμος είπε...

...μην στενοχωριέσαι.......είναι τέτοια η μπόχα από τα ανθρωποειδή φασισταριά που δολοφόνησαν έναν νέο άνθρωπο, αφήνοντας δύο παιδιά ορφανά (εύχομαι να μη σου τύχει ποτέ σε σένα ή στην οικογένεια σου, αυτό για το οποίο χαίρεσαι που συνέβη σε άλλους)....που όσα μανταλάκια και να βάλεις στη μύτη σου δεν κάνεις τίποτα.....είναι τέτοια η φασιστομπόχα των δολοφόνων που δε σώζεσαι ούτε με μάσκα χημικού πολέμου.....
Θα επαναλάβω ότι ευτυχώς υπάρχουν και μάλιστα πολλοί αναρχικοί που ήδη έχουν ταχθεί ενάντια στους ιδεοληπτικούς φασίστες που δολοφονούν ανθρώπους και ξεφτυλίζουν κάθε έννοια "επανάστασης", ωστόσο θεωρώ ότι ο χώρος πρέπει να αποβάλλει τα μίζερα χουλιγκάνια που και καμία σχέση δεν έχουν με την αναρχία (δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα) αλλά και στοχοποιούν με τις μαλακίες που κάνουν αλλά και γράφουν ολόκληρο το αναρχικό κίνημα...ας μην ασχολούμαστε άλλο με τους πάσης φύσεως ρέμπελους και απογοητευμένους από τη ζωή που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η έκφραση μίσους και καταστροφής απέναντι στους πάντες - και αυτό το αποκαλούν "επανάσταση".........Ας σοβαρευτούμε πια......

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ τελικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι παράταξη δεν έχει αλλά ούτε και ιδανικά και γιαυτο φροντίζουμε όλοι μας όσοι με ύβρεις και με απειλές του κωλου γράφουμε σε μπλοκς όπως αυτό η το άλλο που έκλεισε. Μπράβο μας ρε μάγκες μας αξίζει αυτό που ζούμε έτσι ο κάθε καυλωμένος ψευτο επαναστάτης η αρχιφασιστας του κερατα μπορεί να ξεκαυλωνει με τις ανώμαλες απόψεις του βρίζοντας ΑΝΩΝΥΜΑ έτσι απλά γιατί του κάνει κέφι για το πως θα περάσουμε αυτή την κωλο κατάντια πους μας φερανε τα 300 γομάρια δεν βλέπω τίποτα...
Για την ξεφτιλα του Έλληνα δε βλέπω τίποτα...
Για πραγματική επανάσταση από εμάς δε βλέπω τίποτα...
Αναρωτιέμαι μήπως μέρα με τη μέρα χάνω την όραση μου και καταλήξω ΤΥΦΛΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ......ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Όσο η όποια έννοια "επανάστασης" καθοδηγείται από μίζερους αρχιφασίστες και λάγνους της βίας που προσπαθούν ως δήθεν "αυτόκλητοι σωτήρες" να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ (προσέχτε τη λέξη επιβάλλουν - ορίζει το που σταματάει η ατομική ελευθερία έκφρασης ,όποια κι αν είναι αυτή - και ξεκινάει ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ) - το "καλό" και να εξοντώσουν τους "κακούς", τότε μην περιμένεις ποτέ τίποτα.....όπως έλεγε ο Όργουελ όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη.....όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο καταλαβαίνει κανείς ότι η έννοια της επανάστασης έχει πάει περίπατο και έχει αντικατασταθεί από την άλλη όψη του ιδίου νομίσματος....Όταν το θεωρούμενο καλό επιβάλλεται, και μάλιστα με εγκληματικές ενέργειες, τότε παύει να είναι καλό και το μόνο που υποδεικνύει είναι η παντελής έλλειψη εσωτερικής και πνευματικής καλλιέργειας του "φασίστοεπαναστάτη" όπως και το ιδίον όφελος στο οποίο αποσκοπεί, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με το κοινό καλό που μία επανάσταση οφείλει να υπηρετεί......αν η επανάσταση δεν ξεκινήσει ατομικά και εσωτερικά με σκοπό την δημιουργία ανώτερων αξιών με συνέπεια στην τήρηση τους, χωρίς ωφελιμιστικές εκπτώσεις...τότε απλά δεν υπάρχει επανάσταση......αυτό που υπάρχει είναι το δίκαιο του ισχυρού και το χάος, η μεταβολή της κοινωνίας σε ζούγκλα προκειμένου κάποιοι να βγάλουν τα ψευτοεπαναστατικά τους απωθημένα....δηλαδή μηδέν εις το πηλίκο.

Ανώνυμος είπε...

Ego ena eho na po pali kala pou iparhoun kai aftoi gia mia isoropia
ELLINES Eiste entelos vlamenoi kai go ellinas ime alla den nomizo oti zo se dimokratiko kathestos
Xypnate reeeeee!!!

Ανώνυμος είπε...

...έχεις σκεφτεί ότι αν κάποιο από τα δολοφονηθέντα θύματα ήταν δικός σου άνθρωπος, φίλος ή οικογένεια δεν θα έλεγες τώρα αυτές τις παπαριές? Πριν εκστομίσετε την κάθε ανυπέρβλητη βλακεία γιατί δεν μπαίνετε λίγο στη θέση των άλλων? Ας ήταν ο δολοφονηθείς μέλος της οικογένειας και να έμενε η μητέρα σου ή η αδερφή σου (έγκυος) με δύο ορφανά και μετά έλα να μου πεις για ισορροπίες......Αλλά από ότι φαίνεται η μαλακία παέι σύννεφο...!!!!!!!....έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ.......
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΟΙ ΚΟΛΩΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ;;;
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΙΤΙΒΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΑΣ
ΕΝΑΣ 65ρης

Ανώνυμος είπε...

Ώπα ρε μεγάλε.....πάτα φρένο....θα περίμενε να ακούσει κανείς κάτι διαφορετικό από έναν "εξηνταπεντάρη" του οποίου ο ανάνδρως δολοφονηθείς θα μπορούσε - ηλικιακά τοπυλάχιστον - να είναι γιός του. Να σε έβλεπα τότε "κύριε εξηνταπεντάρη" με την απώλεια του παιδιού σου και με τα εγγόνια σου ορφανά, να μας τσαμπουνάς αυτές τις παπαριές περί συγκινήσεως για αυτά που περνάς από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και τα οποία δικαιολογούν για σένα τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου.......Και τώρα πια καμία κυβέρνηση πλεόν δεν σε σκοτώνει γιατί ο υπαίτιος πέθανε? όλα έφτιαξαν τώρα? Κύριε 65 άρη ένα έχω να σου πω , για την ηλικία σου καλή κι η μαλακία σου.......μεταξύ μας τώρα όχι ότι μας έπεισες κιόλας σχετικά με την ηλικία σου....αλλά ας το αφήσουμε αυτό, δεν είναι της παρούσης.......