Σάββατο, Ιουλίου 31, 2010

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ REAL NEWS,Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ BLOGOΣΦΑΙΡΑ!!!ΤΙ ΑΛΛΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ;;;

Η προπαγανδα των μπατσων και των Μεσων Μαζικης Εξημερωσης δεν εχει το Θεο της,αναγνωστακο μας,μιας και οπως βλεπουμε κυβερνητικά στρατευμενα και μη εντυπα κανουν τα παντα ωστε να προετοιμασουν το καταλληλο εδαφος αναφορικα με τη δημιουργια νομοθετικου πλαισιου για blogs το οποιο θα περιλαμβανει και την αρση της ανωνυμιας...
Γιατι το λεμε αυτο;;;...Ας δουμε μερικα πραγματακια...

Στο σημερινο της φυλλο η Real News,δημοσιευει στο πρωτοσελιδο της,
τις υποψιες της Αστυνομιας για "πιθανες" διασυνδεσεις των δολοφονων της Σεχτας Επαναστατων με την Ελληνικη blogσφαιρα,υποψιες οι οποιες πηγαζουν απο τα οσα γραφει η Σεχτα (εαν υπαρχει Σεχτα παντα) στη τελευταια της προκηρυξη με την οποια αναλαμβανει τη δολοφονια του Σ.Γκιολια,αναφορικα με το ποσο σημαντικη και σπουδαια ειναι ανωνυμια στα blogs...
Πιο συγκεκριμένα οι δολοφονοι της Σεχτας αναφέρουν " Η πράξη μας δεν έχει να κάνει με την εναντίωσή μας στην ανωνυμία των blogs καθώς αντιθέτως την προτάσσουμε και τη θεωρούμε απαραίτητη σαν ασπίδα προστασίας εχθρών του καθεστώτος και ως υγιή συνθήκη πραγματικά εναλλακτικών αυτοδιαχειριζόμενων μέσων ενημέρωσης."

Καθολου τυχαιο το σημερινο δημοσιευμα της Real News...καθως αν το συγκρίνουμε με το δημοσιευμα της Κυριακατικης Ελευθεροτυπια που κυκλοφορει (1/8/2010)-το υπογραφει ο Χρηστος Ζερβας,το οποιο αναφερει πως ο Χαρης Καστανιδης αμεσως μετα το καλοκαιρι ειναι ετοιμος να καλεσει ολους τους αρμοδιους φορεις ωστε να συζητησουν και να καταληξουν στη δημιουργια νομοθετικου πλαισιου για τα blogs...(αρθρο το οποιο επιβεβαιωνει σχετικο δημοσιευμα του ΠΡΕΖΑ TV) ευκολα μπορει να συμπερανει κανεις πως τα ΜΜΕ,φιλοκυβερνητικα και μη,εχουν αρχισει να προετοιμαζουν το εδαφος για τη λογοκρισια και αυτολογοκρισια της Ελληνικης blogoσφαιρας,καθως χρησιμοποιώντας διαφορα προσχηματα,οπως την παταξη της τρομοκρατιας,ή της μαυρης εργασιας των αρθρογραφων που εργαζονται σε blogs...θα περασουν νυχτα οποιο νομοσχεδιο γουσταρουν.

Ερχονται περιεργες και υπουλες εποχες...
Τα ματια σας ανοιχτα και ενεργοποιήστε τη κριτικη σας σκεψη.
Μονο αυτη θα μας σωσει.

ΠΡΕΖΑ TV
31-7-2010

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα!!!αφου για σας τα κανουν ολα!!για να σαςκολλανε ενσημα ρεεε!!!χαχαχαχα.τι παπαριες ειναι αυτες ρεεε εχουνε ξεφυγει τελειως?ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ?κ γω εκει που δουλευω σα μαυρος δουλευω γιατι δε κυνηγανε αυτους?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω τι σκ... θα κανει η κυβερνηση με τα μπλογκς.Το γεγονος ειναι οτι η ΣΕΧΤΑ σκοτωσε τον διαχειριστη του μεγαλυτερου μπλογκ στην Ελλαδα και καταφερε να κλεισει το Τρωκτικο.Εκει να επικεντρωνεστε και οχι στις παπαριες που γραφει η καθε φυλλαδα.Και το μπλογκινγκ στην Ελλαδα εχει καταντησει μπουρδελο εδω που τα λεμε.Ολοι βριζουμε,βγαζουμε ο ενας τον αλλο φασιστα και παει σκοινι κορδονι η μαλακεια.

Unknown Identification Data είπε...

Ευχαριστώ τον θεο που δεν με έκανε δημοσιογράφο!!! οι εφημερίδες οι ειδήσεις και οι δημοσιογράφοι είναι όπως και τα τσιγάρα με την προειδοποίηση για την Υγεία! έκοψα το διάβασμα!!! μόνο τα Blog είναι αυτά που δεν Βλάπτουν... αρκεί να έχεις σωστή κρίση!

Ανώνυμος είπε...

Οπως ηταν φυσικο τα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ λαμογια υπευθυνα για τη χρεοκωπια και τον εξευτελισμο της χωρας αφου καταφεραν να κανουν και τα ΜΜΕ συνεργατες στη προδοσια τους τωρα προσπαθουν με καθε τροπο να καταστρεψουν το τελευταιο καταφυγιο της ελευθεριας της ενημερωσης δηλ. τα μπλογκ.Σιγουρα τα μπλοκ δεν ειναι τελεια αλλα ειναι το τελευταιο υπολειμα δημοκρατιας που εχει μεινει στα ΜΜΕ.Οσο για τα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΛΑΜΟΓΙΑ οταν λεω τη λεξη φυλακη εξω απο περιπτερο το πρωι που κοιταμε τις κωλλοφυλαδες ακουω τη απαντηση λυντσαρισμα μονο. Ο κοσμος βραζει και σας ευχομαι να παρετε γρηγορα αυτο που σας αξιζει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ--Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!!!

Η ΣΕΧΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑ!!
ΒΑΜΟΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ!!!

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

Καλα και τα ιδια τα ΜΜΕ δν χρειαζεται να ειναι φιλοκυβερνητικα για να περασουν στην ζουλα την προπαγανδα αφου μεσα απο τα μπλογκς φανερωνεται το ποσο αλητες ειναι.. αρα αν φιμωσουν αυτα δν θα εχουν πλεον αντιπαλους

Απλυτος Εθνοπροδοτης είπε...

Να ρωτησω κατι? πως γινεται να ελεγξουν τα ιστολογια σε .com? Πως γινεται να πουν στην google και στην καθε google οτι ξερεις? δν θα δημιουργουνται ιστολογια απο ελληνικες ip αν δν παρεις εγκριση απο εμας...???

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλακες της αντιτρομοκρατικης....
μεσα στην βουλη και στα ΜΜΕ ειναι οι τρομοκρατες του Ελληνικου λαου.....
και υπαλληλος τους ειναι το αφεντικο σας ο Χρυσοκολιδης!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιογράφα της Π@@@@ας ετοιμαστείτε βάλτε βαζελίνη και περιμένετε.
Θα φατε πολλές κλωτσιές.Κωλόπαιδα!!!
A.J.