Τετάρτη, Ιουλίου 21, 2010

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΆΣΚΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ!!!

Διαβαζουμε σε παραπολιτικη στηλη του Εθνους στις 15/7/2010,πριν απο τη δολοφονια του Σωκρατη Γκιολια...

"«Αστραψε και βρόντηξε» χθες (14/7/2010) ο Β. Βενιζέλος με τα όσα γράφει συγκεκριμένο μπλοκ για τον ίδιο και τον κουνιάδο του Δ. Μπακατσέλο σχετικά με την έκθεση αμυντικού υλικού Defensys που διοργανώνει η ΔΕΘ με την ΗΕLΕXΡΟ. Ο υπουργός Αμυνας πέταξε τον... «Σκουντ», αποκαλύπτοντας ότι με δική του πρωτοβουλία έρχεται προς συζήτηση στο Υπουργικό Συμβούλιο το θέμα της θεσμικής αντιμετώπισης του «λαθρεμπορίου επιρροής και της άσκησης πολιτικών εκβιασμών, εις βλάβην των συμφερόντων του Δημοσίου στο όνομα των ιδιωτικών συμφερόντων». Οπερ σημαίνει ότι ο Βενιζέλος ανέλαβε να φτιάξει τον νόμο που θα κάνει μπλόκο στα blogs... Δ.Β."

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11420&subid=2&pubid=20870948

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ OPENGOV ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ...
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟ,ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΑ BLOG ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ,ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
21-7-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν δεν απατώμαι ο Βενιζέλος είναι αυτός που έκανε το νόμο περί ευθύνης υπουργών και κάλυψε όλους τους κλέφτες και λωποδύτες πολιτικούς. Δυστυχώς εξακολουθεί να διαθέτει ισχύ και να νομοθετεί κατά το δοκούν. Δεν τον ενδιαφέρει να δει τι θα κάνει με την προκλητικότητα των Τούρκων, αλλά καίγεται για τον κουμπάρο. Μικροί άνδρες σε υπεύθυνες θέσεις. Ντροπή. Το μέλλον της χώρας μας με άτομα σαν αυτόν διαγράφεται χαλεπό.

Ανώνυμος είπε...

Η χούντα του ΠΑΣΟΚ θέλει να φιμώσει της ελεύθερες φωνές στο διαδίκτυο .
Άντε μετά να γράψεις για της λαμογιες τους ,άντε να διαμαρτυρηθείς, οι αγωγές και οι μηνήσεις θα πέφτουν βροχή γιατί αυτοί που θα της κάνουν θα σε πολεμούν με τα κλεμμένα χρήματα σου, εσύ πως ,θα πουλήσεις τι σπίτι σου και θα υποθηκεύσεις το μέλλον το δικό σου και των παιδιών σου ;
Θα αναγκαστείς να σιωπήσεις και αυτό θέλει η κάθε εξουσία .
Ας μην τους κάνουμε την χάρη ,ας μην αφήσουμε τα πληρωμένα παπαγαλάκια –δημοσιοκαυρους –να μας ταΐζουν με ότι θέλει η κάθε εξουσία .

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε μεγάλε άντρα 1.06, σπουδαγμενε!!!!!!
εσύ είσαι ο άξιος για αυτή τη θέση, με τις πάντα τεκμηριωμένες απόψεις σου!!!!!!!!!