Παρασκευή, Αυγούστου 06, 2010

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΟ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ

Συνεχίζεται η αναστάτωση στη μικρή κοινωνία του Διαβατού Ημαθίας μετά την αιματηρή επίθεση με μαχαίρια Αλβανών σε βάρος ανήλικων Ελληνόπουλων, που έγινε πριν από 10 μέρες.Ενώ οι αρχές και οι ψυχραιμότεροι προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα συνιστώντας ψυχραιμία, η Χρυσή Αυγή επιχειρεί με προκλητικό τρόπο να εκμεταλλευτεί το γεγονός δυναμιτίζοντας το κλίμα. Ετσι έχει αναγγείλει συγκέντρωση "Ενάντια στην εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών" στο χωριό το απόγευμα του Σαββάτου και το βράδυ της ίδιας μέρας διαδήλωση στη Βέροια.
"Ευτυχώς οι τρεις τραυματίες διέφυγαν τον κίνδυνο και η κατάστασή τους εξελίσσεται ικανοποιητικά. Η κοινωνία μας συγκλονίστηκε, αλλά τώρα πρέπει να πέσουν οι τόνοι, να χαμηλώσουν οι φωνές και να σταματήσουν οι εντάσεις", λέει στο "Εθνος" ο δήμαρχος Αποστόλου Παύλου, Απόστολος Νεστορόπουλος.
Προχθές το βράδυ έγινε ανοιχτή συνέλευση γονιών και παιδιών, με την παρουσία ψυχολόγου από την οποία προέκυψε ότι το Διαβατό θέλει να κλείσει το θέμα.

Εν τω μεταξύ, ξεπέρασε τον κίνδυνο και βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας ο 17χρονος μαθητής, Βασίλης Βουλγαρόπουλος, που έφερε διαμπερές τραύμα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Αριστούχος απόφοιτος της Β' λυκείου ο Βασίλης είναι ο μαθητής που θα βραβευτεί από το Ιδρυμα "Παναγία Σουμελά" τον Δεκαπενταύγουστο με την υποτροφία που δίνει το Ιδρυμα κάθε χρόνο, στη μνήμη των 21 μαθητών του λυκείου Μακροχωρίου που έχασαν τη ζωή τους στο φοβερό τροχαίο των Τεμπών, τον Απρίλιο του 2003.
Οι γιατροί θα επιτρέψουν στον 17χρονο να μεταβεί στην Παναγία Σουμελά, στο Βέρμιο, αλλά θα μπει στην εκκλησία λίγο πριν από τη βράβευσή του, καθώς δεν αντέχει ακόμη την ταλαιπωρία. Στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424 εξακολουθεί να νοσηλεύεται και ένας 19χρονος στρατιώτης, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε στη συμπλοκή, ενώ ένας 15χρονος νοσηλεύεται στη Βέροια με τραύμα στον λαιμό.
Η αστυνομία συνέλαβε πέντε Αλβανούς, από τους οποίους, οι τρεις μετά την απολογία τους προφυλακίστηκαν. Σημειώνεται ότι σε βάρος των δύο -που ήταν αδέρφια- εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Βέροιας από το 2001 για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και επιπλέον για τον έναν από αυτούς καταδικαστική απόφαση για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

ΠΡΕΖΑ TV
6-8-2010

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν θα κανουν αντισυγκεντρωση οι κουκουλοφλωροι των β.π?

Ανώνυμος είπε...

sygnomi anti na ta xoseis stous alvanous poy esfaksan mikra ellinopoula ta xoneis stin xrysi aygi? den goustaro tous xryzaygites alla stin prokeimeni kala kanoun kai diamartyrontai..i akrodeksia stin ellada ean erthei tha erthei eksaitias ton anarxikon kai ton lathrometanaston pou me tis prekseis tous strefoun ton meso ellina pros tin akradeksia..

Ανώνυμος είπε...

φιλε 1:22 η ακροδεξια στην Ελλαδα δεν θα ερθει ποτέ, δεν πα να βαρας τον κωλο σου κατω. Μην κουραζεσαι αδικα!

οσο για τις αδερφάρες της χ.α. που θελουν (και καλα) να διωξουν τους ξενους απο τη Βεροια, θα θελα να ηξερα ρε τρομπες ποιος θα παει μετα να μαζεψει τα ροδακινα, εσεις μηπως?

αει σιχτηρ μεσημεριατικα τσουτσεκια των Αμερικανων

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος είσαι ρε 2.19 . Για να μην ζορίστεί κανένας ελληνικός κώλος και μαζέψει τα ροδάκινα , θα έχουμε στα ώπα ώπα τους κωλοαλβανούς. Ήθελα να 'ξερα αν ήσουν στην θέση του πατέρα του παιδιού που ήταν στην εντατική , αν θα μιλούσες με τον ίδιο τρόπο. Κάτι τέτοια "παλικάρια" σαν κι εσένα , που σκέφτονται μόνο τον κώλο τους, έχουν φτάσει την Ελλάδα στο σημείο αυτό. Παρεπιπτόντως είμαι από τον Διαβατό και δεν είμαι και στην Χρυσή Αυγή!!! Αρκετά με τα ζώα τους κωλοαλβανούς!! Παλιότερα είχαμε Σέρβους και Πολωνούς και ήταν όλα καλά και μας σεβόταν και τους σεβόμασταν. Αυτοί βέβαια ήταν άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

2:19 μμ ta tsoutsekia ton amerikanon sta valkania oi alvanoi einai..ektos an ksexasame toso grigora ton vomvardismo tis servias apo to nato to 1999..tha ta ksanathimithoume omos..arga i grigora oi uck tha xtypisoun kai tin diki mas porta..stous 900.000 alvanoys pou einai edo kapoioi apo daytous tha yparxoun..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΖΙΟΖΗ ΕMΕΙΣ ΘΑ MΑΖΕΨΟΥMΕ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑMΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΔΟΚΙΝΑ ΕΣΕΝΑ?ΑΝΤΕ ΒΟΥΛΩΣΤΟ MΑΛΑΚΑ,MΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ.ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΙΑ.ΑΔΕΡΦΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ(ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ) ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ,ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ 10 ΑΤΟMΑ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

οι φασιστες τι θελουν?η βια φερνει βια που λεει κι η αφρα αλ σαλεχ!καλα λεει η συντροφισα 2.13 ποιοι θα μαζευουν ροδακινα?ενω τωρα που δεν εχει ροδακινα να κοψουν κοβουν λαιμους οι φτωχοι προσφυγες πολεμου!ειναι αδερφια μας και κολασμενοικαι καταπιεζονται για αυτο εγκληματουν!παλι καλα το καναν γαργαρα και τα μμε γιατι αν ξυπνησουν οι ελληνες θα διωξουν με κλωτσες τα αδερφια μας και εμας τους αντιφα!παλι καλι το αλφα και τα αλλα προοδευτικα καναλια λεγαν για τον ομαρ που δεν εχει δουλεια και τον ιμπραημ που βγαζει το μεροκαματο στην παραλια!παλι καλα θα μας κοψει και το χαρτζηλικι ο σορος!

Ανώνυμος είπε...

"αει σιχτηρ μεσημεριατικα τσουτσεκια των Αμερικανων" stous alvanous uck tha anaferesai ypotheto..aytoi einai ta tsoutsekia ton amerikanon gia xari ton opoion vomvardise to nato tin servia...