Πέμπτη, Αυγούστου 19, 2010

ΣΚΗΝΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ...ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ

Σκηνές βαρβαρότητες εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ομάδων της Καρπάθου με πρωταγωνιστή (και δράστη) τον ποδοσφαιριστή Φραγκιό Καμπούρη που χτύπησε με βάναυσο τρόπο αντίπαλο ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος. Οι γονείς του άτυχου ποδοσφαιριστή Κοσμά Γιαλλουράκη κατέθεσαν μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Καρπάθου, ενώ ο ποδοσφαιριστής αναζητείται και διαφεύγει της σύλληψης και αυτόφωρης διαδικασίας.

Το πρωτοφανές περιστατικό πήρε δημοσιότητα μέσω του βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube από το inkarpathos.com. Το παιχνίδι έγινε ανάμεσα στις ομάδες Άρης Όθους και Πρωτέας Απερίου για τα ημιτελικά του τουρνουά “Κάρπαθος 2010” που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο νησί.

Στο βίντεο διακρίνεται ο ποδοσφαιριστής Καμπούρης να δέχεται κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Γιαλλουράκη ο οποίος είχε σημειώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή τα δυο γκολ της ομάδας του. Μόλις τον αποβάλλει ο διαιτητής, ο Καμπούρης πάει προς τον πεσμένο στο έδαφος Γιαλλουράκη. Αυτός σηκώνεται και ο Καμπούρης, τον φτύνει, τον ρίχνει ξανά κάτω και με μανία τον κλωτσάει στα πλευρά! Στη συνέχεια οι ίδιοι συμπαίκτες του του έριξαν μερικές ψιλές και τον πήραν στο κυνήγι. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής μετά τις πρώτες βοήθειες από γιατρό της ομάδας, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και πήρε εξιτήριο την άλλη μέρα το πρωί.

Η διοίκηση του Άρη Όθοους με ανακοίνωση καταδικάζει την ενέργεια του ποδοσφαιριστή και ζητάει συγγνώμη από τον άτυχο ποδοσφαιριστή και το φίλαθλο κοινό της Καρπάθου:

“Τα μέλη του Δ.Σ του Α.Σ «ΑΡΗΣ» Όθους, αναλογιζόμενοι την ευθύνη τους προς τα μέλη και την ιστορία του συλλόγου αλλά και για λόγους ευθιξίας, νιώθουν την ανάγκη να ζητήσουν ειλικρινή συγνώμη από τον αθλητή του συλλόγου «ΠΡΩΤΕΑΣ» Γιαλλουράκη Κοσμά, από τους οικείους του, από το φίλαθλο κοινό της Καρπάθου και από τον αθλητικό σύλλογο «ΠΡΩΤΕΑΣ» Απερίου.

Διαβεβαιώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές από τους αθλητές της ομάδας μας, είναι έξω από τη φιλοσοφία μας σχετικά με τον αθλητισμό και ουδέποτε υπήρξε υιοθέτησή τους, τόσο σε προπονητικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Επίσης διαβεβαιώνουμε τα μέλη του συλλόγου ότι από τώρα και στο εξής οι προσπάθειές μας σαν συμβούλιο θα τείνουν προς την κατεύθυνση της ανάδειξης αθλητών με αθλητικό ήθος οι οποίοι θα τιμούν την ιστορία και τις προσδοκίες τόσο της διοίκησης όσο και των μελών του συλλόγου μας”

ΠΡΕΖΑ TV
19-8-2010

3 σχόλια:

Διαπρύσιος κήρυξ είπε...

Γιατι οι φιλαθλοι ειναι ζωα????
Σε τι ακριβως φταίνε αυτοι??

Ανώνυμος είπε...

Οι οπαδοί, στον τίτλο, που κολλάνε?

Ανώνυμος είπε...

ο τιτλος ειναι ακυρος εντελως...
αλλαξε τον!!!