Τρίτη, Αυγούστου 17, 2010

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ CATERING «POT AND PAN» ΑΠΕΛΥΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ «ΑΤΥΧΗΜΑ»

Την κατάσταση που συνεπάγεται για τους εργαζόμενους η εισβολή εργολάβων και ιδιωτών στα δημόσια νοσοκομεία αποτυπώνει η στάση της ιδιωτικής εταιρείας catering «Pot and Pan» που συνεργάζεται με το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΨΝΑ), η οποία κατέφυγε σε τρομοκρατία και προπηλακισμούς για να εξωθήσει σε παραίτηση εργαζόμενο, ο οποίος τον Ιούλη έπαθε εργατικό «ατύχημα».

Ο προϊστάμενος του catering που έχει αναλάβει τη σίτιση του νοσοκομείου, γρονθοκόπησε τον εργαζόμενο Αντώνη Πράππα, όταν εκείνος αρνήθηκε να παραιτηθεί. Ο 54χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στη μέση στις 23 Ιούλη, κατά τη διάρκεια της δουλειάς του, όταν μαζί με συνάδελφό του σήκωναν ένα ψυγείο. Μετά τον τραυματισμό του, ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο. Πήρε αναρρωτική άδεια, η οποία στη συνέχεια ανανεώθηκε απ' το ΙΚΑ. Πριν καν λήξει η αναρρωτική άδεια ο προϊστάμενος κάλεσε τον εργαζόμενο λέγοντάς του ότι θα απολυθεί. Σε συνάντηση που είχαν, ο προϊστάμενος του ανακοίνωσε ότι δε θα απολυθεί και απαίτησε να υπογράψει την παραίτησή του. Και όταν ο 54χρονος δέχτηκε τους προπηλακισμούς του εκπροσώπου της εργοδοσίας.

Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ.ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;;;

ΠΡΕΖΑ TV
17-8-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

akoma kalytera giati den pame kamia dekaria atoma na tsakisoume stis mapes to arxidi ton proistameno?

Ανώνυμος είπε...

WELCOME TO THE "BLACK LIST" ΜΕΤΑ ΤΗΝ "TSAKIRIS MALLAS" Η "POT AND PAN CATERING" ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!! **ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ** ΠΡΕΖΑ TV ΒΓΑΛΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!! **ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΡΕΖΑ" ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ** ---KNIGHT RIDER---