Κυριακή, Αυγούστου 22, 2010

ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ «ΒΛΕΠΕΙ» ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ WIKILEAKS

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ WIKILEAKS ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΟΥΝ...!!!
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ,ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ SITE ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ...;;;
ΣΥΝΕΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ...
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠ.ΑΜΥΝΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΕ ΤΟ WIKILEAKS ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΤΟΪΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ...

Το Πεντάγωνο ενδέχεται να κρύβεται πίσω από τις κατηγορίες για βιασμό αναφέρει ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου Wikileaks.
«Δεν γνωρίζω ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις κατηγορίες. Όμως μας είχαν προειδοποιήσει πως, φερ’ ειπείν το Πεντάγωνο, θα μας έπαιζε άσχημα παιγνίδια για να μας καταστρέψει», αναφέρει ο Τζούλιαν Ασάνγκε, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αφτονμπλάντετ.
Στη συνέχεια προσθέτει πως «Ιδιαίτερα με είχαν προειδοποιήσει για τις σεξουαλικές παγίδες»,ενώ σε ερώτηση για το κατά ποσον πιστεύει ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης απάντησε «ίσως ναι, ίσως όχι».
Σχετικά με τις κατηγορίες για βιασμό που αποσύρθηκαν και έμεινε μόνο αυτή της παρενόχλησης, τονίζει πως η ζημιά έχει ήδη γίνει για την Wikileaks.
«Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι πως ποτέ μου δεν είχα, ούτε στη Σουηδία, ούτε σε άλλη χώρα, σεξουαλικές σχέσεις με κάποια κατά τρόπο που δεν συμφωνούσε με την αμοιβαία βούληση και των δύο πλευρών» ξεκαθαρίζει στη συνέντευξη.

ΠΡΕΖΑ TV
22-8-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΝ???
ΕΔΩ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ GUANTANAMO...ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΚΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑΝ ΤΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ!
ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ!