Τρίτη, Σεπτεμβρίου 07, 2010

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ.ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι δέχονται «απανωτά χαστούκια» με την πολιτική της κυβέρνησης και θα εκφράσουν με ειρηνικό τρόπο την αγανάκτηση τους στο συλλαλητήριο που οργανώνουν η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ), την ημέρα των εγκαινίων της 75ης ΔΕΘ, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στο άγαλμα του Βενιζέλου.
Αυτό υπογράμμισε ο οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Βαγγέλης Μουτάφης στη σύσκεψη που έγινε στο ΕΚΘ με τη συμμετοχή προέδρων ή εκπροσώπων Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας για την προετοιμασία του συλλαλητηρίου.

Στις επιπτώσεις που έχουν τα μέτρα της κυβέρνησης για τους εργαζόμενους αναφέρθηκαν ο Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΚΘ, ο αντιπρόεδρος Μάκης Κούρας, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Γιώργος Παπακωνσταντίνου και πρόεδροι Εργατικών Κέντρων από τη Μακεδονία και τη Θράκη.
Ως σημαντικότερο πρόβλημα αναδείχθηκε η μεγάλη αύξηση της ανεργίας στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Β. Ελλάδας, ενώ οι συνδικαλιστές εξέφρασαν ανησυχίες για επιδείνωση της κατάστασης τους επόμενους μήνες.

ΠΡΕΖΑ TV
7-9-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινήστε το λιντσάρισμα από αυτούς για να πάρουν σειρά και οι άλλοι...

Ανώνυμος είπε...

θα βγουν στους δρόμους οι συνδικαλιστές και θα κάνουν τα βουνά κάμπους, συμφωνω με τον 4.05 και επαυξάνω...