Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 16, 2010

«ΔΕΙΧΝΕΙ» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΠΕΛΕΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ…ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΦΡΑΙΜ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ…

«Προφανώς υπήρξε κεντρική πολιτική απόφαση, που ελήφθη με ευθύνη του πρωθυπουργού και μεταφέρθηκε στους υπουργούς Μπασιάκο, Κιλτίδη, Κοντό και Δούκα από τους καθ' ύλην αρμόδιους Θεόδωρο Ρουσόπουλο και τον πρώην διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Κ. Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου». Αυτό δήλωσε η σύζυγος του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Γ Βουλγαράκη και συμβολαιογράφος στην υπόθεση των «ιερών» ανταλλαγών η Αικατερίνη Πελέκη κατά την εξέτασή της από την προκαταρκτική επιτροπή.

"Εγώ ξέρω ότι οι άντρες φοράνε παντελόνια και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, όπως τις αναλαμβάνω κι εγώ που δεν φοράω. Έπρεπε να βγει ο πρωθυπουργός και να παραδεχτεί ότι υπήρξε κυβερνητική απόφαση και να καλέσει πέντε οίκους να αξιολογήσουν αν κέρδισε ή έχασε το ελληνικό δημόσιο", ανέφερε.

Η Αικατερίνη Πελέκη εκτίμησε ότι δεν υπήρξε σκάνδαλο και ότι η ίδια είναι κατηγορουμένη επειδή ως συμβολαιογράφος συνέταξε τα περισσότερα συμβόλαια ανταλλαγών με τη Μονή κυρίως στην περιοχή της Ουρανούπολης.

Δήλωσε δε, ότι δεν την ενδιαφέρει η Ρηγίλλης αλλά θα ήθελε ο Καραμανλής να μιλήσει για το θέμα για το οποίο διώκεται ο κορμός του ελληνικού κράτους και όχι οι πραγματικοί υπεύθυνοι.

ΠΡΕΖΑ TV
16-9-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις αθωώσεις του Εφραίμ από ευρωπαϊκό και ελληνικό δικαστήριο κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να ρίξουν τις δικές του ευθύνες σε παπάδες.Καλά ξεμπερδέματα και καλά μαγειρέματα στους πολίτικους.