Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2010

ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΤΖΙΑ…ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;

Περίπου 3.000 μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν από τις 5 το πρωί στην πλατεία Κοτζιά για την τελευταία προσευχή του Ραμαζανίου μετά τη νηστεία των 30 ημερών.
Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μία τέτοια μαζική προσευχή στην Αθήνα.Ιμάμηδες από την Αίγυπτο τέλεσαν την πρωινή προσευχή, ενώ το «παρών» έδωσε και ο πρέσβης του Ιράν.
Οι μουσουλμάνοι κάτοικοι της πρωτεύουσας τόνισαν για ακόμη μία φορά την έλλειψη τεμένους στην περιοχή της Αθήνας.

ΠΡΕΖΑ TV
10-9-2010

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και στην πλ αττικης και στο ρουφ και στο φαληρο ειχε ξαναγινει!δεν ειχατε παει?ισλαμ =υποταγη ρε φιλελευθερες πεταλουδες!αν θελουν τεμενος μετρο-ελ βενιζελος-σαουδικη αραβια!

Ανώνυμος είπε...

όταν θα δώσουν δικαιώματα στις γυναίκες και στους ομοφυλόφυλους, το ξανασυζητάμε. μέχρι τότε μπορουν να πάνε να πνιγούν

Ανώνυμος είπε...

Η εκκλησία έχει παραχωρήσει την έκταση για την κατασκευή στο δημόσιο και εδώ και 1,5 χρόνο γίνονται μελέτες που στοίχισαν 2000000 ευρώ ,ενώ το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 100000000 ευρώ.Τώρα πόσο καιρό θα το μελετάνε ένας Θεός ξέρει(Χριστός , Αλλάχ ,Μωάμεθ ανάλογα τι πιστεύει ο καθένας).

Ανώνυμος είπε...

ε να μην το συζητανε ρε συ 2:12 μμ? αφου απο τις μελετες βγαζουν περισσοτερα :ρ

Ανώνυμος είπε...

auta pou leei o 2:02 einai swsta

Ανώνυμος είπε...

Στα αρ..... μας για τους απολίτιστους, να πάνε να πνιγούν! Δεν μας ρώτησαν, αν τους θέλουμε όταν ήρθαν, δεν θα τους ρωτήσουμε όταν τους διωξουμε! Άκου κει! Έχουν απαίτηση και για τζαμί μαζί με τους άπλυτους συνοδοιπόρους τους, όταν οι Έλληνες πεινάνε. Ουστ!

Ανώνυμος είπε...

"Πήρα άδεια από τον άντρα μου για να σας μιλήσω...και όχι μόνο για την προσευχή,αλλά ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ...ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ"!!! δηλωση μουσουλμανας στον οικονομεα στο μεγκα..αν τα λεγε αυτα ενας χριστιανος θα μιλαγαν καποιοι για σκοταδισμο μισογυνισμο και μεσαιωνα..τωρα που τα λενε μουσουλμανοι δεν αντιδρα κανεις αλλα τους προωθουμε κιολλας..να προσευχιθουν στα σπιτια τους..και μη μου πειτε δεν εχουν τζαμι για το ιντερνετ υπαρχουν φωτο και απο υπεθριες προσευχες στο εξωτερικο οπου εχουν τζαμια..και πρεζα να δημοσιευεις τα μηνυματα ακομα και αν δεν συμφωνεις..αυτο θα πει δημοκρατια αλλιως μην εχεις blog αν δεν σου αρεσει η ανταλλαγη αποψεων..

Ανώνυμος είπε...

i mousoulmaniki nisteia den einai san tin diki mas..den trone tipota kai den pinoyn tipota oyte kan nero apo tis pente to proi mexi tis 7 to apogeyma gia trianta meres!!! kata ta alla i dikia mas i thriskeia einai katapiestiki..