Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2010

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΔΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ…

ΠΡΕΖΑ TV ΠΡΟΣ ΘΟΔΩΡΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ:ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ SPAM...ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ VIAGRA ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΟΥ...

Την αντίδρασή τους σχετικά με την παραπομπή τους στο Δικαστικό Συμβούλιο για το Βατοπέδι εξέφρασαν με δηλώσεις τους οι Πέτρος Δούκας, Γιώργος Βουλγαράκης και Θόδωρος Ρουσόπουλος.

Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Προανακριτικής ο Πέτρος Δούκας αναφέρει ότι "μέσα σε ένα γενικό κλίμα αποδοκιμασίας και επιφυλάξεων, επιταχύνετε την όλη διαδικασία έκδοσης των χωριστών πορισμάτων, με σκοπό την συγκάλυψη της αλήθειας και τον ευτελισμό κάθε έννοιας δικαιοσύνης".

Κινούμενος στη γραμμή που έχει ακολουθήσει μέχρι τώρα και η Ν.Δ. ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών προσθέτει: "Είστε υπεύθυνος για την έρευνα όλων των στοιχείων και εγγράφων και την μη απόκρυψη κανενός από αυτά. Σε αντίθετη περίπτωση, είστε συνεργός στην οργανωμένη επιχείρηση πολιτικής δίωξης και κατασυκοφάντησης, τόσο της δικής μου, όσο και των συναδέλφων μου. Τέτοιες μεθοδεύσεις δεν αρμόζουν σε ευνομούμενη Ευρωπαϊκή δημοκρατία".

Βουλγαράκης: Τεράστια πολιτική αθλιότητα

Παράνομη και ανήθικη χαρακτήρισε την παραπομπή του ο Γιώργος Βουλγαράκης. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

"Το ΠΑΣΟΚ διέπραξε σήμερα - και μόνον αυτό - μια τεράστια πολιτική αθλιότητα. Η παραπομπή μου στο Δικαστικό Συμβούλιο, είναι και παράνομη και ανήθικη, αφού είναι σε όλους γνωστό, ότι το υπουργείο Πολιτισμού δεν είχε καμία απολύτως εμπλοκή ή σχέση με την όλη υπόθεση. Δεν έχουν καταλάβει φαίνεται στο ΠΑΣΟΚ, ότι την απόφασή τους αυτή - δηλαδή την παραπομπή ενός πρώην υπουργού χωρίς στοιχεία, για πολιτικούς και μόνον λόγους - οι σημερινοί υπουργοί θα την βρουν πολλές φορές μπροστά τους στο άμεσο μέλλον. Δημιουργούν δηλαδή με την συμπεριφορά τους, ένα άθλιο θεσμικό προηγούμενο. Δηλώνω προς πάσα κατεύθυνση, ότι εάν η Βουλή προσυπογράψει αυτή την απόφαση του ΠΑΣΟΚ, δεν θα δεχθώ καμία παραγραφή. Είναι προφανές ότι τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής που ζήτησαν την παραπομπή μου, προσβάλλουν τη Δημοκρατία, παραβιάζουν βάναυσα το Σύνταγμα και τους Νόμους και διαπράττουν το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας για το οποίο και θα λογοδοτήσουν στις αρμόδιες Ελληνικές αλλά και Ευρωπαϊκές αρχές".

Επίθεση Ρουσόπουλου στον Γ. Παπανδρέου

Με προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου αντέδρασε στην παραπομπή του ο Θόδωρος Ρουσόπουλος. "Με την σημερινή του απόφαση ο κ. Παπανδρέου επιβεβαίωσε αυτό που έχω πει από τις 22 Οκτωβρίου του 2008 μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής. Δεν τον ενδιαφέρει η αλήθεια αλλά η σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων", τόνισε.

"Είναι δε χαρακτηριστικό ότι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μέλη της ειδικής επιτροπής της Βουλής, από τις 6 Οκτωβρίου 2010 έως πρόσφατα άλλα έλεγαν σε δημοσιογράφους - όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης - και άλλα προτείνουν στο πόρισμά τους. Με την σημερινή τους πρόταση, καταπατούν θεμελιώδεις αρχές του νομικού μας πολιτισμού, υποτάσσοντας την απονομή του δικαίου σε μικροκομματικές επιδιώξεις ευθέως σχετιζόμενες και με τις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές. Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά: Μόνον όταν η υπόθεση περιέλθει στην αρμοδιότητα των αμερόληπτων δικαστών θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια και θα αποδοθεί δικαιοσύνη", πρόσθεσε.

ΠΡΕΖΑ TV
18-10-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ?

Όχι κύριοι μόνο δεν υπάρχει κανένα όριο ,στους σύγχρονους χοντρόπετσους πολιτικατζήδες, αλλά περισσεύει η αλαζονεία, η απληστία ,η αμνημοσύνη και ειδικά η θρασύτητα των.

Αντί να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη, για όλα τα δεινά που επέφεραν στην πατρίδα μας, αντί να εξαφανιστουν από το δημόσιο βίο, αντί να επιστρέψουν τα αρπαγμένα (χρήματα και κτηματα), έχουν το θράσος να βγαίνουν στην τηλεόραση και να μας λένε ότι "όλα έγιναν νόμιμα"!!!.

Βρε, αλήτες, βρε ξεφτίλες, βρε ψευταράδες, αφού τη νομιμότητα εσείς την "κατασκευάζετε" όπως θέλετε με τους "ειδικούς νόμους και τις ειδικές ρυθμίσεις" και όλα τα κάνετε νομιμοφανή. Για ποια νομιμότητα μιλάτε, αλητήριοι της δημόσιας ελληνικής πολιτικής;)

Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΧΡΕΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΟΝΑΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΝΑΚΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟ , ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗ ΕΦΡΑΙΜ, ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

ΞΕΥΤΙΛΕΣ !!!

ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ !!!

Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ, ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ !!!