Σάββατο, Οκτωβρίου 23, 2010

ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΥΛΩΝΑ…ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ;;;

Επίθεση από τρεις αγνώστους δέχθηκε χθες το βράδυ στη Χαλκίδα ο διευθυντής των φυλακών Αυλώνα ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τις αρχές, τρεις άγνωστοι, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και φορούσαν γάντια, πλησίασαν τον 48χρονο διευθυντή των φυλακών Αυλώνα στην οδό Δημοκρίτου στη Χαλκίδα, τον αιφνιδίασαν, του έριξαν σπρέι στο πρόσωπο και ο ένας τον χτύπησε στο κεφάλι πιθανόν με ρόπαλο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου βρήκαν τον 48χρονο χτυπημένο και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

ΠΡΕΖΑ TV
23-10-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρεις ητανε?Μπορει να ητανε και απο τη ΧΕΣΤΑ ΕΠΑΝΑΣΚΑΤΩΝ.Αυτοι για να ειναι σιγουροι,αμα προκειται μονο για ξυλο πανε τρεις σε εναν.Οταν προκειται να σκοτωσουν πανε τεσσερεις ενοπλοι σε εναν για να ειναι σιγουροι σαν τους Νταλτονς στο Λουκυ Λουκ.Μιλαμε τωρα για διεκπεραιεωτες παγκοσμιου επιπεδου!Στειλανε το μηνυμα της επικτητης μαλακειας τους παντως...

Ανώνυμος είπε...

elikodromio exei i filaki