Παρασκευή, Οκτωβρίου 01, 2010

ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ’ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…

Με πρόστιμο 80 ευρώ πλήρωσε την αγάπη του για το ποδήλατο ένας πολίτης, ο οποίος επέλεξε καθημερινά να κυκλοφορεί μ' αυτό το οικολογικό μέσο στην πόλη των Χανίων, η οποία υποφέρει καθημερινά από το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Ο επισμηναγός ε.α. Αθανάσιος Τσατσαρώνης, ερχόταν με το αυτοκίνητό του από το Ακρωτήρι στην πόλη. Στάθμευε και έπειτα έπαιρνε το δίτροχο που στήριζε στο αυτοκίνητό του με ράβδους συγκράτησης ποδηλάτου.

Οπως υποστηρίζει, οι ράβδοι αυτές, που πωλούνται νόμιμα στο εμπόριο, στάθηκαν αφορμή για να του κόψει στις 23 Σεπτεμβρίου στις 9.10 το βράδυ κλήση η Τροχαία. Οπως εξήγησε, οι τροχονόμοι θεώρησαν ότι προεξείχαν κατά 1 μ. κι όχι κατά 0,45 μ., όπως ο ίδιος αναφέρει. Οι ράβδοι κρίθηκαν παράνομες και επικίνδυνες σύμφωνα με το άρ. 82 του ΚΟΚ και του επιβλήθηκε πρόστιμο.
Γ. ΛΥΒ.

ΠΡΕΖΑ TV
1-10-2010

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kala tou kanane...ki ego osous vlepw ston dromo me tetoia tous vrizw...an pesei mixanaki pano tous ton exoun souvlisei me autes tis mpares...kretinoi neoellines

Ανώνυμος είπε...

8.37 δεν ειναι ελληνικη εφευρεση αυτο το συστημα,για να λες τους κρετινους... νεοελληνες...αλλα αυτοι οι μαλακες που ενω δεν εχουν ποδηλατο επανω,και εχουν αφημενες τις μπαρες,για...οοοταν το βαλουν, θελουν γαμισι.