Πέμπτη, Οκτωβρίου 21, 2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ YOUTUBE ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ VIDEO CLIP-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ "φωναΖΩ:ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ"



Παλικάρι Σωκράτη σε θάψαν οι νεόπλουτοι πουλημένοι Ελληνες. Τους χάλασες τα σχέδια αδερφέ. Όμως εκεί ψηλά οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι. Ηρωας με ήρωες όπως σου άξιζε αδερφέ. Καληνύχτα Ελλαδα.

Ο Σωκράτης ήταν ανένδοτος και δεν υπέκειπτε στις καθημερινές απειλές που δέχονταν για να κρατήσει το στόμα του κλειστό.
Άλλωστε αν δεν έκανε αποκαλύψεις και δεν φανέρωνε μυστικά, δεν θα τον δολοφονούσαν.
Ήταν από τους λίγους δημοσιογράφους που έκανε τεράστιο έργο και πρωτιμούσε να μείνει αφανής. Ήταν από τους λίγους που δεν πούλησε την ψυχή του και την αλήθεια για το χρήμα και την δόξα.
"Έβαλες την αλήθεια και την πίστη σου πάνω από τη ζωή σου και το απέδειξες"
ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ

Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σ'αυτήν την αναθεματισμένο κράτος που ζούμε...
Είμαι 17 χρονών αλλά εκεί πίσω υπάρχει ελπίδα ρε!!
Και κάτι άλλο απλά ενημερώτικο..
Την ημέρα που έκαψαν τους 3 αυτους ανθρώπους στην τράπεζα
έγινε ταυτόχρονα επίθεση στα γραφεία του υπουργείου οικονομικών,
σ'αυτήν την επίθεση κατέστρεψαν όλα τα αρχεία των φοροφυγάδων που μάζευαν για χρόνια.. για μια ακόμα φορά τα ΜΜΕ αποφάσισαν να μην το βγάλουν στις ειδήσεις και να προσπαθήσουν να τραγικοποισουν τα τοτε δεδομενα.

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ..ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!

η κυβερνηση τον εφαγε επειδη δεν αντεξαν εναν αληθινο ελληνα πατριωτη να λεει την αληθεια!!Ο θανατος του ειναι η αφορμη να ξεσηκωθουμε εναντια στο ψεμα που εχουν φλομωσει τους ελληνες!

Ένα παλικάρι έφυγε απ' την μιζέρια της απανθρωπιάς! Δεν τον γνώρισα ποτέ! Καλή σου ώρα εκεί που βρίσκεσαι Σωκράτη....

http://www.youtube.com/watch?v=wxVx-Z27CqE

http://www.sokratisgiolias.gr/site/


ΠΡΕΖΑ TV
21-10-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ Η ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΚΟΛΙΑ?

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ.

ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΘΕΝΚ ΓΙΟΥ

ΗΛΙΑΣ είπε...

Ειπαμε ρε παιδια οτι η δολοφονια καθε ανθρωπου-ιδιως νεου- ειναι καταδικαστεα απ ολους αλλα οχι και να γινει ηρωας ο Σωκρατης Γκιολιας.
Καποια παιχνιδια επαιζε και αυτος και ασκουσε εξουσια με τον δικο του τροπο.
Ιδιως οταν ειχε σχεσεις με την μεγαλυτερη γιαφκα που λεγετε παπαδαριο-και που προσωπικα η γνωμη μου για τους παπαδες ειναι οτι θελουν ξυρισμα, γαμισι και απλωμα στον ηλιο- εννοειται οτι δεν ηταν και αθωα περιστερα.
Απλα, επαιξε και εχασε...

Ανώνυμος είπε...

Ελεος πια με τον Γκιολια.
Κανενας δεν λεει οτι η δολοφονια, ιδιως νεου ανθρωπου, δεν ειναι κατακριτεα και εγκληματικη πραξη αλλα και ο μακαριτης καπου ηταν μπλεγμενος και καπως επαιζε το δικο του παιχνιδι ιδιως αν λαβει κανεις υποψη τις σχεσεις που ειχε με την φαρα των παπαδων...