Παρασκευή, Νοεμβρίου 19, 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...27ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ...

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ...ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ...Η ΝΕΑ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ...ΚΑΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΟΣΟ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΝΕ...
Τέλος στη ζωή του έδωσε χθες το μεσημέρι ένας 27χρονος από χωριό της Πεδιάδος. Ο νεαρός, σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα "Πατρίς", τον τελευταίο χρόνο ο νεαρός είχε μείνει άνεργος λόγω της οικονομικής κρίσης. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με κάποιες άλλες προσωπικές καταστάσεις, είχαν επηρεάσει την ψυχολογία του.

Χθες λίγο μετά τη μία το μεσημέρι αποσύρθηκε στο δωμάτιο του προκειμένου να κοιμηθεί. Το ίδιο έκαναν και οι γονείς του με τους οποίους έμενε. Μισή ώρα αργότερα πετάχτηκαν έντρομοι από το κρεβάτι καθώς ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι επρόκειτο για πυροβολισμό που προερχόταν από το υπνοδωμάτιο του γιου τους. Έσπευσαν να ανοίξουν την πόρτα, ήταν όμως κλειδωμένη. Αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι του παραθύρου για να μπουν στο δωμάτιο όπου και αντίκρισαν το γιο τους νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο ζητούσε συγνώμη από τους γονείς του. Προανάκριση για την τραγική υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου. Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων αυτοκτόνησε ένας 66χρονος επιχειρηματίας.

Εντωμεταξύ ώρες αγωνίας έζησαν χθες το πρωί περαστικοί στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου όταν ηλικιωμένος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Ο 76χρονος προσπάθησε να κρεμαστεί με σχοινί από δένδρο και μάλιστα ζήτησε τη βοήθεια νεαρού που έτυχε να περνάει από το σημείο. Στον τόπο κλήθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που απομάκρυναν τον ηλικιωμένο, μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο.

http://cretalive.gr/new/14182/crete/I_anergia_ton_esproxe_stin_autoktonia

ΠΡΕΖΑ TV
19-11-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: