Τρίτη, Νοεμβρίου 23, 2010

ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ…ΠΛΕΟΝ Η ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΡΑ ΘΥΜΑΤΑ…

Απαγχονισμένος μέσα στο συνεργείο μοτοποδηλάτων που διατηρούσε στο Πλωμάρι βρέθηκε αργά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο τριαντάχρονος Αργύρης Μαντάνης.

Χθες έγινε γνωστό ότι λίγες ώρες πριν τον βρουν κρεμασμένο από το ανυψωτικό μηχάνημα που χρησιμοποιούσε στο συνεργείο του, είχε εξομολογηθεί σε φίλους του πως δεν άντεχε άλλο να δουλεύει για να μαζεύει λεφτά και να πληρώνει τα χρέη του. Και πως η ειδοποίηση κλήσης για περαίωση που είχε λάβει πριν από λίγες μέρες «ήταν ασήκωτο βάρος».

Πάνω στον πάγκο εργασίας του μέσα στο συνεργείο στην περιοχή «ESSO PAPPAS» του Πλωμαρίου βρέθηκε πεταμένο το χαρτί με το οποίο είχε ειδοποιηθεί να προσέλθει στην Εφορία. Στην τσέπη του βρέθηκαν και 1.700 ευρώ από τα 3.000 περίπου που έπρεπε να μαζέψει ώς τη Δευτέρα που θα πήγαινε στην Εφορία.

Ο ευαίσθητος, όπως όλοι λένε, 30χρονος είχε εγκατασταθεί στο Πλωμάρι πριν από έναν χρόνο όπου και άνοιξε συνεργείο επισκευής μοτοποδηλάτων, ενώ ασχολούνταν και με την εμπορία αυτοκινήτων. Επίσης διατηρούσε συνεργείο μοτοποδηλάτων και στη Γέρα κι όλοι έλεγαν πως ήταν καλός μάστορας. Τα χρέη του όμως ήταν πολλά, ενώ δεν κατάφερνε να μαζέψει χρήματα που διάφοροι του χρωστούσαν από υπηρεσίες του.

Του ΣΤ. ΜΠΑΛΑΣΚΑ

ΠΡΕΖΑ TV
23-11-2010

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επανάσταση γκιούρηδες. Δολοφονήστε παραδικαστές και πολιτικάντηδες και δημοσιογράφους.

Ανώνυμος είπε...

Σκατά στον τάφο του Μπακογιάννη.

Ανώνυμος είπε...

οταν καθαριζουν καποιο λαμογιο της πολιτικης κτλ βγαινουν ολοι κ λενε πως ηταν τρομοκρατικη ενεργεια...ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΣΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ?
ΨΩΦΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά πάτε καλά; Κάτι άλλο θα έτρεχε. Αλίμονο αν αυτοκτονούσε ο καθένας που του ήρθε περαίωση από λάθος, θα είχε πεθάνει ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας.
(Άσε που μερικοί που τους ήρθε περαίωση ήταν ήδη πολλά χρόνια πεθαμένοι).

Ανώνυμος είπε...

απο τοτε που αρχισε η οικονομικη κριση αυξηθηκαν κ οι αυτοκτονιες...τυχαιο? δε νομιζω...καθε μερα αυτοκτονει κοσμος λογω χρεων...πριν λιγες μερες ηταν 1 ανεργος 27 ετων στο Ηρακλειο κ η λιστα εχει πολλους ακομα...κ δυστυχως ολο κ μεγαλωνει...