Τετάρτη, Δεκεμβρίου 15, 2010

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...


ΠΡΕΖΑ TV
15-12-2010

newsit.gr

5 σχόλια:

photomarkus είπε...

kai oi foto ine ap tin prosigedrosi prin kan mazeuti olo to soma tis porias

Ανώνυμος είπε...

Κι εσυ μαλακα πρεζα τοση ωρα τα μπαχαλα δειχνεις ομως.

Ανώνυμος είπε...

και ποιος φταιει που δεν θα γινει λογος για τους 20000 απεργους αλλα θα γινει λογος για τους 200 αναρχομπαχαλους? μηπως τα συντροφια σου πρεζα?

Ανώνυμος είπε...

Δεν βαριεστε μαγκες.Και τι εγινε δηλαδη που εγινε η πορεια?Θα αλλαξει κατι?Με μονοημερες απεργιες και πορειες δεν ιδρωνει το αυτι της εξουσιας.Μονο με σαμποταζ της αγορας μπορει να βγει κατι.Να μεινουν αδεια τα μαγαζια απο κοσμο για δυο βδομαδες και θα δειτε τοτε πως θα σφιξουν οι κωλοι.Να μη παιρνει ο καθε μαλακας το κωλοαμαξο του και να σουλατσαρει ασκοπα στους δρομους.Να μην εχει ο καθενας απο τρια κινητα και να μιλαει ακομα και την ωρα που παει στην τουαλετα.Αλλα υπαρχει καμμια σοβαρη ενωση πολιτων να οργανωσει τετοια πραγματα?Ακομα και αυτες οι μη κυβερνητικες και καλα οργανωσεις κρατικοδιαιτες ειναι οι πιο πολλες.Βριζουμε τους βουλευτες.Αυτοι πως ειναι εκει που ειναι?Τους εχουν στειλει στη Βουλη εκατομυρια ψηφοι,δεν εχουν κανει δικτατορια.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά πολλά κομματόσκυλα με σημαίες βλέπω, ό,τι γίνεται πάντα δηλαδή.