Τετάρτη, Δεκεμβρίου 15, 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ



ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ.
ΑΥΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ...

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ,ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ VIDEO ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΟΥΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ...ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΩΠΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ...

ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΕΣ,ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ,ΑΠΕΤΕΛΟΥΝ ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΒΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ.

ΠΡΕΖΑ TV
15-12-2010

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας σκοτώνουν αργά και σταθερά από την μεταπολίτευση και μετά ,ηρθε και η ώρα τους .
Και λίγες έφαγε ο μαλακας ,μπροστά σε αυτά που έχει κλέψει αυτός και το συναφι του .

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΘΥΤΗ- ΘΥΜΑ..ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ..ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΙΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει λιγότερο και περισσότερο αμαρτωλός ,έχει συντελέσει στο έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού αυτό είναι αρκετό .
Οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πρέπει να αρχίσουν να τρέμουν

Ανώνυμος είπε...

πρεζα δεν καταλαβαινω τον διαχωρισμος που κανεις κ εσυ , μαζι με τα υπολοιπα καθεστωτικα. μεταξυ απλων εργαζομενων και αναρχικων-κουκουλοφορων.

οι αναρχικοι -κουκουλοφοροι δε μπορεινα είναι "απλοι εργαζομενοι" ή οι απλοι εργαζόμενοι δε μπορει να ειναι αναρχικοι, και ενιοτε κουκουλοφοροι.

και δεν πιστευω οτι ολα τα """μπαχαλα""" δημιουργούνται απο ασφαλιτες. και το ξερεις κ εσυ, και φαινεται και στα video που εχεις αναρτησει. ( ασχετα αν ειμαι υπερ ή κατα)

Ανώνυμος είπε...

ρε συ ΠΡΕΖΑ έλεος πια με τις παπαρολογιες του ΚΚΕ , δηλαδή εγώ που είμαι και εργαζόμενος και αναρχικός αλλα δεν είμαι ασφαλίτης?.... έλεος πια ρε φίλε , εντάξει το έχουμε καταλάβει ότι είσαι ΚΚΕς αλλά μη το ξεφτιλίζεις ρε μεγάλε...

Ανώνυμος είπε...

Πάμε γι άλλα επόμενος!!!!
Αν ξεχώρισα καλά ο τύπος με το σκουφί που τις χώνει είναι μπατσακος φίλος μου που είναι χρεωμένος μέχρι το λαιμό με 2 παιδιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Και λίγες έφαγε!

Διαλέξτε! Η στους δρόμους ή με τα αφεντικά!

Πάρτε θέσεις μάχης!

Ο Χατζηδάκης είναι μόνο η αρχή!

Φανταστείτε να περνούσε ο Παπακωνσταντίνου ή ο Παγκαλος...;;;

Ανώνυμος είπε...

Και λίγες έφαγε!

τα κομματα άμα έχουν τα αρχιδια να βγουν και να καταδικασουν τις δολοφονικες επιθέσεις των μπατσων στους διαδηλωτες! βρε ουστ!

GreekForum είπε...

Τι πάει να πει "απλοί εργαζόμενοι" βρε ανόητε;
Ο όχλος των αναλφάβητων τραμπούκων που υποστήριζε το μεγάλο φαγοπότι 30 χρόνια τώρα, ξαφνικά τα βάζει με έναν από τους λίγους αξιοπρεπείς και τίμιους που προσπάθησε εγκαίρως να κάνει 1-2 πράγματα (και όχι, δεν ψηφίζω ΝΔ, για όποιο κουτορνίθι έκανε αμέσως αυτή τη σκέψη).
Ο φασίστας της διπλανής πόρτας, αντί να ρίξει φάπες στον εαυτό του ψάχνει για ενόχους... Περαστικά.

www.aksioprepeiakantoxh.com είπε...

Τα ΜΑΤ φυγαδεύουν κουκουλοφόρους ασφαλίτες... "διαδηλωτές"!!

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/thematikes/kratos-parakratos/arthra/335-diadiloste-me-tin-asfaleia.html

Ανώνυμος είπε...

KALA TOU KANANE den katalava apo pou kai os pou egine Thyma, aftosd den ypostirize tis praktikes tis Kyvernisis Karamanli? afrtos den evgaine stis Tileoraseis kai ypostirize to kyvernitiko ergo tis ND? giati tora prepei na ton exeresoume? giati tora prepi na poume oti aftos den eftaige?
GAMATE tou Reeeee ARKETA tosa xronia Pasok & ND exoune kataklepsei ton topo afto

Ανώνυμος είπε...

Γελοιε greek forum ηρθε η ωρα που αυτοι που υποστηριζαν το φαγοποτι δεν θα μπορουν να βγουν απο τα σπιτια τουσ.Μονο αν εισαι ενας απο αυτους γινεται να μην αισθανθεις γαληνη μετα απο αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Τα μονα 1-2 (καλα) πραγματα που θυμομαστε να εκανε ο Χατζιδακης ειναι η βοηθεια του στα κουκουλωματα των κλεφτων του δημοσιου πλουτου. Σιγουρα υπαρχουν και χειροτεροι που θελουν πολυ περισσοτερο ξυλο αλλα μηπως εισαι εσυ ανοητος και κουτορνιθι που περιμενεις να πιστεψουμε οτι δεν εισαι ΝΔ? Δεν ειμαι υπερ της βιας, αλλα απο τη στιγμη που τα 300 λαμογια καταργησανε τη δικαιοσυνη και τη δημοκρατια με τις επιτροπες και την ασυλια τους, για να κλεβουν ατιμωρητα, τους αξιζει οτι και να παθουν. Αν παλι υπαρχει"καθαρος" βουλευτης, να βγει και να ζητησει δημοσια συγνωμη που ανηκε στη συμμορια της χρεοκωπιας και της προδοσιας της χωρας, και να παραιτηθει της ασυλιας του απαιτωντας τη δημευση των περιουσιων αυτων που δεν δικαιολογουνται. Η μαζιμας η εναντιον μας. Τα λεφτα δεν τα φαγαμε μαζι και αν τιμωρηθουνε επιτελους τα 300 αλαζονικα λαμογια ισως το ξανασκεφτουνε να ξανακλεψουνε

Ανώνυμος είπε...

Θα τους φάει ζωντανούς ο κόσμος και ακόμα είναι μακρύς ο δρόμος.

Ανώνυμος είπε...

http://img253.imageshack.us/img253/2314/40545947.png

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ TV, μαλλον το παρακανετε με την PREZA... Ελεος πια με αυτη την "τιμημενη εργατια" που τοσα χρόνια με την ψηφο της συναινει στην διαστρωματικη διαμόρφωση της καθολικα ισχυουσας κωλονοοτροπιας των λαμογιων,τραμπουκων, απαίδευτων πλεον κατοίκων-μονιμων διαδηλωτων αυτης της χώρας... Κι αλλοι δουλευουμε και ζοριζόμαστε, δεν βγηκαμε όμως να ανοιξουμε κεφαλια...

Μαλλον η στάση σας χρειαζεται καθολικο επανέλεγχο ή να κοψετε την PREZA...

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ένας δε φτάνει. Είναι μία καλή αρχή βέβαια, αλλά δε φτάνει. Αν δε μπούμε μέσα στη βουλή να τους εκτελέσουμε όλους δε γίνεται δουλειά. Και για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις, είμαι Φασίστας, Ελληνάρας μέχρι το κόκκαλο (για να μη νομίζουν οι φίλοι μας οι αναρχοαριστεροί οτι έχουμε μεγάλες διαφορές μεταξύ μας..)

Ανώνυμος είπε...

Kala tou kanane tou ma**ka, alla oxi mono se auton, kai stous allous 299.

Ανώνυμος είπε...

Kala tou kanane tou ma**ka, tora menoun alloi 299.

Ανώνυμος είπε...

είμαστε άξιοι της μοίρας μας. από την μια θέλουμε να βολευτούμε και από την άλλοι τσακωνόμαστε με αυτούς που βολεύτηκαν!
όταν σταματήσουμε να σκεφτόμαστε μόνο τούς εαυτός μας τότε θα γίνουμε άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

Οσο ισχύει η βουλευτική ασυλία τόσο θα βλέπουμε τέτοια φαινόμενα.
Οταν σου ψαλιδίζουν τη σύνταξη και σου κονταίνουν το μισθό χωρίς να σε ρωτήσουν αυτό δεν είναι πράξη
βίας;Είναι σαν να σου τα παίρνουν απο την τσέπη.Ας επιστρέψουν λοιπόν τα κλεμμένα ή κι ας μήν πάνε φυλακή αλλά να δουλέψουν κανονικά όπως όλος ο κοσμάκης και απ' αυτά που θα βγάζουν να πληρώνουν "διατροφή" στο κράτος για 18 χρόνια

Ανώνυμος είπε...

Τα ήθελε ο κωλαράκος του! Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος έκλεψε, αλλά σίγουρα έκανε τα στραβά μάτια όταν έκλεβαν οι ομοιδεάτες του. Και σίγουρα κάνει τα στραβά μάτια αυτός και οι υπόλοιποι 299 βου(κ)λευτες με τις εξεταστικές της Siemens, του βατοπεδίου και των άλλων. Λίγες έφαγε...

Ανώνυμος είπε...

Ο οργισμένος λαός σε λίγο θα θέλει αίμα. Όταν γαμάς την αξιοπρέπεια ακόμα και του πιο πειθήνιου ανθρώπου, θα έρθει η στιγμή που θα σου δαγκώσει το λαρύγγι. Αλλά δεν τους νοιάζει, έχουν κάνει τα κουμάντα τους και θα φύγουν πριν κινδυνέψουν πραγματικά