Πέμπτη, Δεκεμβρίου 30, 2010

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ:ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!ΜΙΛΑΕΙ Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ!!!

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" ανεβάζει τους τόνους σε σχέση με τους ρουσφετολογικούς διορισμούς στο δημόσιο και δε διστάζει να μιλήσει για... κοπρίτες.

"Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί.
Εχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης. Τι να πει ας πούμε "απελύθη ο έχων σύμβαση ορισμένου χρόνου"; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος" αναφέρει χαρακτηστικά.

Ο κ. Πάγκαλος παράλληλα επιμένει στη θέση του ότι "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά" συμπληρώνοντας... "αλλά μέσα στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής με αθρόους διορισμούς στο δημόσιο".

Τέλος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, τονίζοντας "δεν είμαι ισόβιος, ούτε αναντικατάστατος".

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε σκληρότατη επίθεση κατά των κομμάτων της Αριστεράς, λέγοντας πως "η κυρία Παπαρήγα ονειρεύεται μία Σοβιετική Ένωση (τη συγχωρεμένη). Ο δε Συνασπισμός του κυρίου Τσίπρα είναι ένα συγκρότημα το οποίο συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει και μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια".

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...
ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΕ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ...

ΞΕΧΝΑΕΙ...ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΖΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΚΟΠΡΙΤΗ,ΤΗΣ ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ 35%...ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 65% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΠΡΕΖΑ TV
30-12-2010

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πάγκαλος έχει δίκιο. Είμαστε ολίγον κοπρίτες μιας και τρεις δεκαετίες δεν καταφέραμε να καθαρίσουμε από την αυλή μας(βουλή) την κοπριά(ΠΑΣΟΚ,ΝΔ).
Ας ενεργήσουμε έστω και τώρα, την ύστατη ιστορική στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς,είναι αργά για δάκρυα. Σε κανέναν δεν αρέσει όταν ακούει ότι πάσχει από βαριά ασθένεια.
Ελάχιστοι ήταν αυτοί που φωνάζανε στην εποχή των καταχρήσεων. Το σλόγκαν της εποχής ήταν : "δε βαριέσαι από μένα τα παίρνουν".
Τώρα, έχουν ξεκινήσει η χημειοθεραπείες και οι πόνος είναι αβάσταχτος. Αν η θεραπεία αποδώσει τότε έχει καλώς ,αλλιώς θα προσκυνάμε των Μπερίσα των οποίων χλευάζαμε τόσα χρόνια.
PS. μέσα μου εύχομαι να έχω 'άδικο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ...ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ...

Αυτή η κουραδο-μηχανή , πρέπει επιτέλους να μάθει να συμπεριφέρεται.

Ο όγκος του εγκεφάλου του είναι αντιστρόφως ανάλογος του
εκτοπίσματός του.

Είναι το χειρότερο δείγμα πολιτικού παγκοσμίως!

O ΠΑΝ - ΓΚΑΛΟΣ ,Ο ΠΑΝ-ΦΑΓΟΣ ,Ο ΣΑΠΙΟ-KΟΙΛΙΑΣ , ΥΠΟΤΙΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Διεφθαρμένοι πολιτικοί, που μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού καταδικάζοντας τις επόμενες γενιές στην ατίμωση και στην ξευτίλα και οι οποίοι έχουν το θράσος, όχι μόνο να εμφανίζονται στα κανάλια αλλά και να μας λένε κατάμουτρα κοπριτες και ότι «μαζί τα φάγαμε», θα συνεχίζουν να μας εξευτελίζουν και να μας περιφρονούν, σίγουροι ότι είμαστε ένας λαός μαζοχιστών.
Μήπως τελικώς έχουν δίκαιο οι πολιτικοί μας να θεωρούν , πως στον πόνο, στην περιφρόνηση, στην ατίμωση και στην υποταγή, βρίσκουμε την υπέρτατη ηδονή;

Είναι απαίτηση του λαού μας να μάθουμε επιτέλους πόσα εισέπραξε- καταχράστηκε αυτός ο επίορκος σοσία-ληστής που επί τριάντα χρόνια αρμέγει την Ελλάδα ,παραμυθιάζοντας τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ ,με κενολογίες- μπουρδολόγιες-παπαρολογίες…κοινως παγκαλολογίες……= μαλακιές…

Ανώνυμος είπε...

Άτυπος εκπρόσωπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων (λέσχη Μπιλντενμπεργκ )στην Ελλάδα, είναι ο εμπαθέστατος και αντιπαθέστατος Πάγκαλος…

Ο σοβαρός δημοσιογράφος, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ (της αλλαγής) κ Κάψης κατακεραυνώνει τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης αποκαλώντας τον "φαύλο","συκοφάντη" και κληρονόμο της "θείας Αγλαΐας"!!!

Ανώνυμος είπε...

Η θλιβερή παρουσία του Θεόδωρου Πάγκαλου του σωσία - ληστή στα πολιτικά πράγματα χαρακτηρίζεται από αμέτρητες αποτυχίες, λάθος χειρισμούς και ελαφρόμυαλες δηλώσεις.

Η δήλωσή του ότι «η Γερμανία είναι οικονομικός γίγαντας, αλλά πολιτικός νάνος», την οποία κατόπιν υποχρεώθηκε να αποσύρει.

Η δήλωσή του ότι «στους διαδρόμους του Υπουργείου Εξωτερικών μιλάνε αγγλικά», αναφερόμενος στην Υπουργία Γιώργου Παπανδρέου

Η δήλωσή του ότι «μετά το 2000 καταστράφηκε η χώρα»

Η αρχική έντονη καταδίκη του Σχεδίου Ανάν για την επανένωση της Κύπρου και μετέπειτα η φανατική υποστήριξή του

Η θητεία του ως Υπουργού Εξωτερικών έληξε με την παραίτησή του, το Φεβρουάριο του 1999, λόγω των ατυχών χειρισμών που έγιναν στην υπόθεση Οτσαλάν, του Κούρδου ηγέτη που κατέφυγε στην Ελλάδα και φυγαδεύτηκε στην Ελληνική Πρεσβεία στην Κένυα, όπου και συνελήφθη καθοδόν προς το αεροδρόμιο από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και παραδόθηκε στις αναμένουσες εκεί τουρκικές αρχές.

Θεωρείται συνυπεύθυνος για τραγικούς χειρισμούς την νύχτα των Ιμίων το 1996, σε σημείο να είναι έως και ύποπτος για εσχάτη προδοσία.

Τέλος η θητεία του στα περισσότερα υπουργεία από οπού πέρασε, άφησε τεράστια ελλείμματα και πολλές φόρες ακόμη περισσότερα προβλήματα από αυτά που παρέλαβε.

Θυμίζουμε επίσης την δήλωση του ότι τον Γιωργάκη Παπανδρέου δεν θα μπορούσε ούτε να τον φανταστεί πρωθυπουργό, αφού είναι εντελώς ανίκανος και ανίδεος.

ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΑΠΟΙΟΚΟΙΛΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΔΟΔΗΜΑ 800,000Ε ΤΟ 2009 ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Θ΄ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ποτε θα στηθουν κρεμαλες για τους κοπριτες τους πολιτικους;

adespotos είπε...

Αυτος ρε φιλοι ειναι αυτος που ειναι...και οτι και να υποθει μεσα θα πεσεις...και θα ειναι και λιγο.

Οι μαλακες ομως που πανε και τρεχουν, και δινουν το παρον στα εκλογικα γραφεια αυτου του βρωμιαρη,ειναι νορμαλ ατομα? Και τον στηριζουν...???

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑ ΟΛΑ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΦΑΓΑ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΚΑΤΙ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ , ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ? ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΧΟΝΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ! ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΘΙΓΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΚΟΠΡΙΤΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ. ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ (και ετσι ειναι...) ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Τελικα δεν εγινε μαθημα στους ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΕΣ της πολιτικης , ουτε οι εκλογες , ουτε οι σφαλιαρες που εφαγε ο ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ.
Τελικα δεν θα το γλυτωσουν το λιντζαρισμα ........

Ανώνυμος είπε...

OTAN Ο ΣΗΜΗΤΗΣ ΕΨΑΧΝΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ή ΣΑΝ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ;
ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ Ή ΚΟΠΡΙΤΗΣ;
ΟΤΑΝ ΔΙΟΡΙΖΕ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΠΡΙΤΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ή ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΜΟΙΟΥΣ TOY; ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ (κατα)ΠΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ ΤΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτα να τα πείτε στον Κανάκη που δήλωνε κάποτε αναρχικός (με κολλητο τον Αρναούτογλου και τον Λάτσιο!) και τις προάλλες αποθέωνε τον Πάγκαλο και μας είπε "μακαρι ολοι οι πολιτικοι να ηταν ετσι"!!!
Τοτε με το σώβρακο ντε... ;)

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΥΜΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΚΟΠΡΙΤΙΣΑ (ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ, ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗΣ. ΕΝΑ ΑΛΟΖΟΝΙΚΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΑΡΒΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΖΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

Oedipus είπε...

Αν είναι δυνατο η μεγαλύτερη κουραδομηχανή του αιώνα να κάνει κριτική!!!
Ευγε στους μαλάκες που τον ψηφίζουν για να λεει μαλακίες και να τρώει τα ωραία μας λεφτα!!!

Oedipus είπε...

Αν είναι δυνατο η μεγαλύτερη κουραδομηχανή του αιώνα να κάνει κριτική!!!
Ευγε στους μαλάκες που τον ψηφίζουν για να λεει μαλακίες και να τρώει από τα ωραία μας λεφτα!!!

Ανώνυμος είπε...

ολοι κοπριτες,των κομματων,κυβερνητικων και μη, φροντιζουν για τα συμφεροντα τους,και των συντεχνιων τους.αυτο το καινουργιο χαρατσι για την ενεργιακη πιστοποιηση τω ν κτηριων, σε οφελος και μονο των μηχανικων καταλαβε κανεις τι εξυπηρετει,περα απο το να γεμισουν οι τσεπες των μηχανικων.Φτανει ρε λαμογια.

Ανώνυμος είπε...

τό'πα και το ξαναλεω:
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ekei pou mas xrwstousane mas phran kai to vodi...ai sixtir me ton paliofasistoklefth...sta tsakidia o koloxontros ..oust!!!siga mh vrw ki epixeirhmata gia to gourouni....

Ανώνυμος είπε...

και συ ελληνικε λαε συνεχισε να ψηφιζεις τα πασοκ-νδ!

Ανώνυμος είπε...

το οτι είσαι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνεις τι λέει ο Πάγκαλος πρόβλημά σου....
κάνε όμως και μια αυτοκριτική, καλό θα σου κάνει