Τετάρτη, Δεκεμβρίου 29, 2010

ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ- ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ



Το απόλυτο χάος επικράτησε την περασμένη Κυριακή στην ορκωμοσία του Δημάρχου Γ. Γιαννόπουλου στο νέο Δήμο Γόρτυνος στη Δημητσάνα, η οποία κατέληξε κυριολεκτικά σε θρησκευτικό πόλεμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου παρενέβη την ώρα της ορκωμοσίας, λέγοντας ότι οι ιερείς δεν θα έπρεπε να παραβρίσκονταν στην τελετή, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται στον κανονισμό!

Έξαλλος ο Μητροπολίτης κ. Ιερεμίας επιτέθηκε στον εν λόγω κύριο αλλά και στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για την τελετή, ενώ κάλεσε τους ιερείς να αποχωρήσουν.

ΠΡΕΖΑ TV
29-12-2010

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oust zwa

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι!!!Αν δεν με θες έφυγα, άψογος ο δεσπότης.Βέβαια το βίντεο δεν δείχνει το τέλος που κρατάει ο κόσμος το δεσπότη και στρέφεται εναντίον αυτού που ζήτησε να φύγει.Αυτοί που τον ψήφισαν τον πήραν στο κυνήγι.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Γαμώ τα γέλια... Τελικά επετεύχθη ο στόχος του Δημοτικού Συμβούλου`

Unknown είπε...

Δείτε με τι ένταση χτυπά ο παπάς το μεγάλης αξίας μπαστούνι του στο έδαφος.
Δείτε πως αρπάζει το μικρόφωνο και γκαρίζει αίσχος και ντροπή.
Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο θα ορκιστούν στο ευαγγέλιο αλλά θα κληθουν να επιληφθούν θεμάτων που επιρρεάζουν και μη χριστιανούς.Αν αυτό δεν είναι φασισμός τότε τι?
Κύριοι είμαστε οι μόνοι που γράφουμε στα παπάρια μας τις θρησκευτικές πεποιθήσεις μη ορθόδοξων πολιτών.Σε τι διαφέρει αυτός ο φανατισμός με το φανατισμό που διδάσκει το ισλάμ?
2011 κλοτσιές θέλουν όλοι όσοι λένε οτι είμαστε δημοκρατική χώρα.Δεν εξασφαλίζουμε ούτε καν τόπους λατρείας για όλους τους πιστούς της επικράτειας.
Είμαι από τη φύση μου σαν άνθρωπος, ενάντια σε ότι προκαλεί μειωμένη αντίληψη και υποταγή,επομένως και ενάντια σε κάθε θρησκεία που θέλει να μου πει πως να ζω τη ζωή μου.
Ακόμα και έτσι σας δέχομαι.Εσείς γιατί δε μπορείτε να κάνετε το ίδιο με εμένα?

Ουστ λοιπόν παλιόζωα που απειλείτε κιόλας.Όταν έρθει η στιγμή που ο λαός καταλάβει τι ρόλο παίξατε και παίζετε στα δρώμενα της χώρας μας και σε ολόκληρο το κόσμο τότε θα δούμε το πραγματικό σας "θεικό" πρόσωπο.
Εγώ πάλι το βλέπω καθημερινά.Όπως και όλο περισσότερος κόσμος που έχει απομακρυνθεί από την αγγαλιά της επιχείρησής σας.
Δεν είστε τίποτα παραπάνω από μια καλά στημένη ΑΕ με χιλιάδες οργανωμένα ποιμνία για τους οπαδούς(πρόβατα) σας.

Ανώνυμος είπε...

μέχρι ποτε θα υπομένουμε όλους αυτούς τους "εμπεηxτες" δήθεν αντιπροσωπους του θεού τάχαμου να μας "εβλογουν" και να μας αγιάζουν ?? "αλιμονοτους" όταν θα έρθει αυτός που τον οποιον πρεσβεύουν όλη αυτή η σύνχρωνοι καϊάφες ,όπου έχουν το μεγαλύτερο μέρος για το κατάντημα τις κοινωνίας .

Ανώνυμος είπε...

και να φανταστείτε ότι το ίδιο το ευαγγέλιο γραφει σε τουλάχιστον δυο σημεία ότι δεν πρέπει κανεις να ορκίζεται πουθενά και σε τίποτα όλη εμείς που λεγόμαστε χριστιανοί γιατί δεν "ξεστραβωνομαστε" να το διαβάσουμε ????

Sloth είπε...

Oλο εφευγε και ολο καθοτανε ο δεσποτας... Η θρησκευτικη αηδια σε ολο της το μεγαλειο.Οσο δε γινεται διαχωρισμος κρατους-εκκλησιας ΑΕ τα ιδια ελεεινα φαινομενα θα αντιμετωπιζουμε παντα.Μεγαλη μαγκια του δημοτικου συμβουλου που το ανεφερε μεσα σε μια χριστιανικη φωλια. Και οπως παντα κανενας σεβασμος σε μη χριστιανους και αθεους απο τις ρασοντυμενες κλαιουσες...

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο στο δημοτικό σύμβουλο,ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε επιτελούς από τις ρασοφόρες τσούλες πρέπει να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας

Papoutswmenos Jefrys & Dora είπε...

"Είναι μονάδα, είναι ένας τσιρίζει στο βάθος μια κυρά Κατίνα".
Ενας αλλά λέων.

Ρε λέτε άμα δηλώσει κάποιος ότι δεν συμφωνεί με τον σφιχτό εναγκαλισμό Εκκλησίας - Πολιτικής Εξουσίας, να τα πάρει στο κρανίο ο Χρυσόστομος, να μαζεψει τους ιερείς και να φύγει;

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε γλέντια. Το κράξιμο αρχίζει να απλώνεται σιγά σιγά

Ανώνυμος είπε...

πλακα εχει ο μουλας και τα μουλαρια του

Ανώνυμος είπε...

Εχει αρχισει η αρχη του τελους τους.

Σε λιγο ο Ελληνικός λκαός θα τους κρεμασει αναποδα ολους αυτους τους ρασοφορους προδοτες της πατριδας.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον δεσπότη. Δεν γίνεται η μειοψηφία να καταργήσει τα ήθη και τα έθιμα της χώρας και να ξεχνάει ότι κάποιοι έχουν χύσει το αίμα τους για να μιλάμε εμείς ελεύθερα.

Ανώνυμος είπε...

η πλακα ειναι οτι εχουμε χασει το μετρο, λεει ο δηθεν αριστερος με δεξια τσεπη βεβαια και δηθεν αθρησκος κοιτα πως κανει ο παπας και κτυπα το ακριβο μπαστουνι ,ε εχει δικιο ναι εχει δικιο οι παπαδες φταινε για ολα [οι βολευτες και οι παρατρεχαμενοι τπυς δεν ξερουν τπτ] το καλυτερο θα ηταν να μην υπαρχουν πουθενα να γκρενιστουν οι ναοι και μονο τζαμια να υπαρχουν και ολοι οι αλλοι εκτος απο τους ορθοδοξους να καουν να χαθουν.