Τετάρτη, Δεκεμβρίου 15, 2010

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ --ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ.Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ "ΑΝΩΤΕΡΩΝ" ΚΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1237967

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1237891

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1237827

ATHENS INDYMEDIA

ΠΡΕΖΑ TV
15-12-2010

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αλήτες είναι τα ματ και οι ασφαλίτες
Και αφήστε τα παπαριλίκια οτι αυτοί που κάνουν ΟΛΑ τα επεισόδια είναι ασφαλίτες
άλλο το λεφούσι των 50 ασφαλιτών στην ακαδημίας και άλλο οι χιλιάδες που συγκροόυνταν..
Από το Ζάπειο σε κάθε γωνία της πλατείας συντάγματος,πανεπιστημίου,αλεξάνδρας,πολυτεχνείο
όλοοι αυτοί ασφαλίτες
ή μήπως οι "10" κουκολοφόροι γίνονται όλο και περισσότεροι και αποτελούν τη μισή πορεία
αντε καληνύχτα σας !

Ανώνυμος είπε...

Epeidi imoun mrposta sto peristatiko mporo apla na po oti egine mia silipsi me agrio ifos alla oi asfalites de dimiourgisan kanena provlima. Pisteuo oti prepei na afisoume tis dithen propagandes. En meri mempto oti oi asfalites forousane koukoules alla exoun kai oikogeneies kai erxontai se riksei me alitirious sinithos. Otan to polutexnio itan gemato kosmo de nomizo na apartizotan apo asfalites. Eleos dld!

Ανώνυμος είπε...

mpam kanoun oi malakes akoma kai me tis koukoules... aneta tous ksexwrizeis oti den exoun kamia sxesi me ton aplo kosmo..

Ανώνυμος είπε...

9:21 μμ γιατι ειναι μεμπτο που τους πιανουν? μεμπτο θα ηταν αμα δεν τους επιαναν και αφηναν τους αναρχικους να σπανε ανενιχλιτοι..επιτελους αρχισε η ασφαλεια να κανει την δουλεια της..

Ανώνυμος είπε...

9:30 μμ filos, auto leo kai ego!

Ανώνυμος είπε...

Οι αστυνομικοί που δεν έχουν τι να κάνουν λένε "δεν πλακωνόμαστε μεταξύ μας να πετάξουμε και καμία μολότοφ και κανένα δακρυγόνο να περάσει η ώρα".
Σαν πρακτική πάντως το να προσπαθήσουν να μπουν αστυνομικοί μέσα στους κουκουλοφόρους-δολοφόνους δεν είναι κακή ίσα ίσα που μπορεί να είναι και αποτελεσματική αν και δεν μου γεμίζουν το μάτι μιας και όποια οργάνωση και αν έπιασαν πάντα απο βλακεία των μελών της έγινε και όχι απο έρευνα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ αυτες τις μαλακίες τις λέει η Παπαρήγα , χαλάρωσε λίγο , είπαμε όλοι το ειδαμε το ασφαλλλιτομάνι αλλα όλοι αυτοι που συγκρούονται με τους μπάτσους δεν ειναι προβοκάτορες , δηλαδή έλεος , αυτα τα έλεγες το ΚΚΕ τη δεκαετία του 80.

όσο για το φλούφλη από επάνω που βλέπει james bond και του αρέσουν οι undercover, είτε μπάτσος είσαι ή απλά μαλάκας, κάτσε να σε γαμήσει μια το ΔΝΤ και μια η καταστολή...

Από τον αυτισμό του ΠΡΕΖΑ στον αυτισμό του κάθε μαλάκα δεξιούλη...

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι οι γνωστοί άγνωστοι!
Μάλλον γιαυτό δεν πιάνετε κανένας μονοί τους τα κάνουν και άλλους κατηγορούν!!! και αυτό είναι μόνο η αρχή ,ετοιμαστείτε για πολλούς νεκρούς

Ανώνυμος είπε...

Αν οπως λες ειναι προβοκατορες και μπατσοι οι μπαχαλακηδες,ενας λογος παραπανω οταν τους βλεπουν οι διαδηλωτες να τους πλακωνουνε στο ξυλο.Τι διαδωστε το λες?Να τους καταγγειλεις ανοιχτα και να πεις οτι αυτοι που σπανε και καινε ειναι ασφαλιτες και τσακιστε τους.Απλο δεν ειναι?

Ανώνυμος είπε...

9:37 μμ γιατι να με γαμησει η καταστολη εκανα κατι παρανομο? οσον αφορα το ΔΝΤ δεν προκειτε να φυγει με μπαχαλα αλλα με επανασταση πραγματικη ειτε σαν την γαλλικη ειτε σαν αυτην που εγινε στο γουδι το 1909..

Ανώνυμος είπε...

Ποσο μαλακες εισαστε?Πειτε μου αληθεια

Ανώνυμος είπε...

E, ντυθείτε κι εσείς μπάτσοι να πιάσετε κανά δυό να τους πάτε στο λημέρι σας να ξεκαβλώσετε.

Ανώνυμος είπε...

γιατι διαγραφηκε το σχολειο μου στι 9.19 ?

www.aksioprepeiakantoxh.com είπε...

Τα ΜΑΤ φυγαδεύουν κουκουλοφόρους ασφαλίτες... "διαδηλωτές"!!

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/thematikes/kratos-parakratos/arthra/335-diadiloste-me-tin-asfaleia.html

www.aksioprepeiakantoxh.com είπε...

Τα ΜΑΤ φυγαδεύουν κουκουλοφόρους ασφαλίτες... "διαδηλωτές"!!

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/thematikes/kratos-parakratos/arthra/335-diadiloste-me-tin-asfaleia.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟΥς ΦΙΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ. ΓΕΓΟΝΟΣ

ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΖΩΗ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ

ΔΕΙΧΤΕ ΜΑΣ ΚΙΑΛΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟΥΣ "ΟΛΟΥΣ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ/ΧΕΣΜΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΑΣ

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΑΥΤΗς ΤΗς ΧΩΡΑς ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=xdos1yOD2DA&feature=player_embedded#!

αφιερωμενο στα χοιρινα και καλη αρχη!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον: φυσικά δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο να φοράνε κουκούλα οι μπάτσοι. Άλλωστε το υποστηρίζατε και εσείς επί κουκουλονόμου, πως όλοι έχουν δικαίωμα στο να φοράνε κουκούλα.
Δεύτερον: Όπως είπε και κάποιος άλλος πόσοι είναι οι μπάτσοι με κουκούλα; 5.000 άτομα και κάνουν μπάχαλο σε όλα τα σημεία της πορείας;
Τρίτο και σημαντικότερο: ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΑ;; ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!!
Τέταρτον: Αν όντως είναι έτσι τα πράγματα και τις μολώτωφ τις πετάνε οι κακοί μπάτσοι, γιατί εσείς σαν καλοί αναρχοβλάκες δε βουτάτε στο ξύλο όποιον κάνει μαλακίες στις πορείες;;; Ε;; Απλούστατα γιατί εσείς τις πετάτε ηλίθιοι γαμώ το Χριστό σας! Εσείς κάνετε τα μπάχαλα μαλακιστήρια και γουστάρετε και τις μαλακίες για δήθεν προβοκάτσιες πείτε τις σε κανα παπού μαλάκες, μπας και σας πιστέψει ηλίθιοι! Λες και πετάνε μολώτωφ στους συναδέλφους τους οι ασφαλίτες πανύβλακες. Και στη τελική άμα θέλετε να μη γίνονται φασαρίες στις διαδηλώσεις σας να φροντίζετε να τις περιφρουρείτε οι ίδιοι παλιοκότες. Αλλά δε τολμάτε, γιατί ξέρετε πως μόνοι σας τα κάνετε τα μπάχαλα παλιοβλάκες! Να έχετε το θάρρος να το παραδεχόσαστε τουλάχιστον και να μη ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους παλιαδερφές!

Ανώνυμος είπε...

Παλαιότερα τους λέγανε ρουφιάνους, σπιούνους, χαφιέδες λακέδες κτλ. σήμερα τους λένε ασφαλίτες. Ύπουλα και υποχθόνια ζώα που δεν αντιλαμβάνονται το περιβάλλον γύρω τους και υπακούνε τυφλά στα θελήματα και τις ορέξεις των αφεντικών τους, Δεν μιλάω για ομοιότητες. Είναι το ίδιο πράγμα με άλλο όνομα. ΠΑλαιότερα οι γερμανοί στην κατοχή πληρώνανε κάποιους χλιμίτζουρες για να μαθαίνουν τα πάντα από τις κινήσεις των υπολοίπων. Η ίδια τακτική ακολουθούταν και από τη χούντα, αλλά και από τους δεξιούς γεννικότερα που έβαζαν ανθρώπους να καρφώνουν γείτονες συντοπίτες κτλ, που είχαν μη εναρμονισμένη συμπεριφορά και πιστεύω με τους κυβερνώντες. Σήμερα έχουμε τους ασφαλίτες άθλια υποκείμενα, γλύφτες της εξουσίας άτομα που έναντυ μικρής αμοιβής κάνουν αυτά που κάνουν. Ντροπή μας 2010 έχουμε και δήθεν δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

@ 6:03 μμ
μπράβο την είπες την ψολιά σου..πήγαινε στο YouPorn να αυνανιστείς ήσυχος..

Ανώνυμος είπε...

Kala kanane kai synelaban kosmo. Makari na yphrxan ki alloi na pianane ki allous malakes na kanoun fasaries. Einai dhladh sfalma h astynomia na kanei th douleia ths?
Me opoion tropo.

Ανώνυμος είπε...

συγνώμη κιόλας βρε παιδιά. αυτό που σας ενοχλεί ειναι αν οι ασφαλίτες κάνουν τη δουλειά τους με φασαρία ή οχι; το γεγονός οτι υπάρχουν σας αφήνει αδιάφορους; "φιλοσοφικά" μιλώντας πάντα, το οτι υπάρχουν ασφαλίτες μέσα σε πορείες που εχουν οι πολίτες το δικαίωμα να κάνουν δε σας ενοχλεί; πιο σκοπό εξυπηρετούν; δηλαδή αν υπήρχαν φωτογραφίες ενος ασφαλίτη να πετά βόμβες θα "ησυχάζατε;" από εμπειρία μου σε παλιότερες πορείες, αγαπητέ κύριε που ισχυρίζεστε οτι ειναι κνήτικη προπαγάνδα οτι οι ασφαλίτες βρίσκονται μέσα στα μπλοκ των αναρχικών, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΠΛΟΚ φοιτητών, απλών ανθρώπων κλπ που δεν είναι οργανωμένοι, ώστε να κάνουν οι ασφαλίτες την επιθετική κίνηση, να δώσουν την αφορμή στους αστυνομικούς να επιτεθούν, και αυτοί να εξαφανιστούν στα στενά............

αυτά! ελπ'ιζχω κάποτε να καταλάβουμε οτι ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ μας, ακόμα, να διαδηλώνουμε και οι ασφαλίτες να παρακολουθούν σωματέμπορους, εμπόρους όπλων και ηρωίνης και οχι τους διαδηλωτές

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ,ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ,ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΝΕΚΟΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, δεν υπάρχουν ούτε ανάρχες ούτε επαναστάτες, ούτε βαριεστημένα κολόπαιδα των βορείων προαστείων, ούτε τίποτε. Μόνο μπάτσοι υπάρχουν. Κάθε επέτειο οι μισοί ντύνονται με κουκούλες και οι άλλοι μισοί ΜΑΤ και παίζουν κλέφτες και αστυνόμους. Και εσείς που το πιπιλάτε αυτό το παραμύθι, τι παίζετε άραγε;

Ανώνυμος είπε...

και ποσο μισθο ειπαμε παιρνουν οι συγκεκριμενοι κυριοι που ρημαζουν τα μαγαζια του κοσμακη?

ειπαμε στο Ελλαντα ζουμε, οσο πιο αληταμπουρας και αχρηστος εισαι, τοσο πιο ευκολα σε "αξιοποιει" το Κρατος "μας"

αλοιμονο σε ολους εμας τους μλκες που βγαλαμε πανεπιστημιο...

Ανώνυμος είπε...

ε όχι ρε πούστη μου... το έκαναν κι αυτό οι μπάτσοι???? δηλαδή το επόμενο στάδιο της σαπίλας ποιό είναι????? να ανακαλύψω ξαφνικά οτι η μάνα μου είναι μυστικός μπάτσος απο τη Δίωξη???????????

Ανώνυμος είπε...

6:03....ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ!!
..και επειδή έβρισες το Χριστό, σάλτα γαμήσου μαλάκα ψωλομούρη...

Ανώνυμος είπε...

Ωχ! Αναρχικός-Χριστιανός;; Τί είπες ρε μεγάλε;; Τί άλλο θα ακούσουμε Παναγία μου! Αμήν..

Stefanos Papanikos είπε...

Από παλιότερη εμπειρία μου σε φοιτικές πορείες αυτό που αποκόμισα είναι ότι η εκάστοτε κυβέρνηση θέλει να γίνει φασαρία μετά από κάθε πορεία ώστε η είδηση της φασαρίας να καλύψει την είδηση των αιτημάτων της πορείας. Όταν οι διαδηλωτές δεν δίνουν αφορμή για φασαρία τότε επιστρατεύονται οι γνωστοί-άγνωστοι ασφαλίτες που δημιουργούν την σπίθα.
Δεν λέω πως όλες οι φασαρίες προέρχονται από εκεί αλλά έχω δει με τα μάτια μου φασαρίες να ξεκινάνε από ασφαλίτες. Όπως και έχω δει κτίριο να πιάνει φωτιά από μολότοφ και την πυροσβεστική παρκαρισμένη στα 20 μέτρα και να μην επεμβαίνει. Σε παραινέσεις περαστικών (ανάμεσα τους και εγώ) να επέμβουν αντέδρασαν αποχωρώντας και άφησαν την φωτιά να φουντώσει. Το συγκεκριμένο γεγονός έγινε στην πλατεία Κάνιγγος, στα τότε γραφεία της ΝΔ, περίπου το 1990, μετά από πορεία φοιτητών.

Ανώνυμος είπε...

δεν ντρεπεστε ρε ρουφιανοι να υποστιριζετε χαφιεδες..? ειστε φασιστες προδοτες παλιοχαφιεδες που βγαζετε και γλωσσα παλιοπροδοτες. θα ερθει ομως και οι σειρα σας δειλοι υποστιρικτες των χαφιεδων γιατι τον ρουφιανο και των χαφιε κανενας δεν τον θελει. και ξερετε οτι ειστε τα σκατα της ελλινικης κοινωνιας και βγαζετε χωλη παλιοφασιστες.. μαλακια που σας απανταω παλιοχαφιεδες. φτισιμο στην μαπα θελετε μαζι με τα μπατσοσκυλα

Re-makeit είπε...

Η βία συγκαλύπτεται μόνο με ψέματα και τα ψέματα συντηρούνται μόνο με τη βία. (Αλεξάντρ Σολζενίτσιν)