Δευτέρα, Ιανουαρίου 03, 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ-ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ,ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

Ε.Ε ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΞΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΥΠΟ.



ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

«…Τον τελευταίο χρόνο η Ελλάδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει την είσοδο περίπου 128.000 παράνομων μεταναστών. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο αριθμός αυτός άγγιξε τους 512 χιλιάδες. Μόνο από την Τουρκία το πρώτο 11μηνο του 2010 μπήκαν περίπου 50 χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, εξ αυτών οι 43.500 από τον Έβρο. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα και έχουμε ευθύνη απέναντι στον Έλληνα πολίτη να την αντιμετωπίσουμε…».

    Τη δήλωση αυτή έκανε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφερόμενος και πάλι στο πρόβλημα αυξημένων ροών λαθρομετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα επαναλαμβάνοντας ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει στην εγκατάσταση αποτρεπτικών μέσων των ανεξέλεγκτα εισερχομένων μεταναστών, δηλαδή στην εγκατάσταση του φράχτη στα χερσαία σύνορα.

    Ο κ. Παπουτσής απαντώντας έμμεσα και σε επικριτικά σχόλια τουρκικών εφημερίδων αλλά και άλλων παραγόντων εντός και εκτός Ελλάδας για τις δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την παραμονή της πρωτοχρονιάς δήλωσε ότι «είναι υποκρισία όταν κάποιοι μέχρι σήμερα καταγγέλλουν την Ελλάδα ότι αδυνατεί να φυλάξει τα σύνορά της σύμφωνα με τη Συνθήκη του Σένγκεν, να εμφανίζονται τώρα ως επικριτές της επειδή θέλει το αυτονόητο , να ενισχύσει τη φύλαξη των συνόρων της».

    Με έμμεση αλλά σαφή αναφορά σε σχέδια κατά της εσωτερικής ηρεμίας της Ελλάδας ο κ. Παπουτσής πρόσθεσε ότι «ίσως κάποιοι θα επιθυμούσαν να καταστεί η Ελλάδα κέντρο μακράς παραμονής και εξέτασης των αιτημάτων ασύλου των μεταναστών που έρχονται από όλο τον κόσμο και επιδιώκουν να φτάσουν στις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όμως, η Ελληνική κοινωνία δεν αντέχει αυτό το βάρος. Γι αυτό παίρνουμε μέτρα και επιμένουμε στην αναθεώρηση του Κανονισμού Δουβλίνο ΙΙ που φέρνει την Ελλάδα προ δυσβάσταχτων ευθυνών».

    Στο ζήτημα της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ο κ. Παπουτσής τόνισε ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση «έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στα ανθρώπινα δικαιώματα, την αγωνία και την ελπίδα των μεταναστών για μια καλύτερη ζωή. Παίρνουμε όλα τα μέτρα για εκείνους που έχουν το δικαίωμα ασύλου και διεθνούς προστασίας. Όπως, επίσης, παίρνουμε όλα τα μέτρα για την ένταξη στην ελληνική κοινωνία όσων το επιθυμούν και αποκτούν το δικαίωμα σύμφωνα με τους νόμους του κράτους.

    Θέλω όμως να τονίσω, ότι η κυβέρνηση έχει την απόλυτη υποχρέωση να προστατεύσει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και όσων κατοικούν νόμιμα στην Ελλάδα. Αυτό απαιτεί η συνταγματική τάξη της χώρας μας και ο νομικός πολιτισμός μας. Αυτό απαιτεί η υποχρέωσή μας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, ως μία κοινότητα αξιών που εγγυάται την ασφάλεια, την κοινωνική ειρήνη, τη συνοχή και την αλληλεγγύη».

    Ο κ. Παπουτσής κατέληξε λέγοντας ότι «τα μέτρα δεν στρέφονται σε καμία περίπτωση κατά της Τουρκίας. Αντίθετα, διευκολύνουν και ενισχύουν τη συνεργασία μας με την Τουρκία όσον αφορά στην αντιμετώπιση του φαινομένου παράνομης μετανάστευσης, της ουσιαστικής εφαρμογής της διμερούς Συμφωνίας επανεισδοχής και την αποφασιστική αντιμετώπιση των κυκλωμάτων διακινητών που δρουν στις δύο χώρες και διεθνώς».
 
ΠΡΕΖΑ TV
3-1-2011

67 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ok re preza na anoixoume entelws ta synora na mpoun oi pantes na kanoume ena terastio party, otan tha ekrgaei to sythma ston aera ,na trwei o enas tis sarkes tou allou..

Ανώνυμος είπε...

preza σταμάτα να γράφεις βλακείες έλεος. Φταίει η Ελλάδα για τους πολέμους και για οτι συμβαίνει στο πλανήτη.Ελεος εδω δεν έχουμε δουλειές ή κινδυνεύουμε να τις χασουμε και εσυ ασχολείσαι με το εμπόριο ανθρώπων που κάνει το τουρκικο παρακρατος και οι έμποροι ψυχών, η δήθεν αριστερά

Ανώνυμος είπε...

Toixos oxi 12 xiliometra alla 220 τώρα

Ανώνυμος είπε...

ἐν τάξει...
τούς ἐπομένους νά τούς πάρῃς στήν αὐλή σου, στήν ταράτσα σου, στό κρεβάτι σου... Ὃπου γουστάρεις...
Μόνον μάζεψε τους ἀπό τόν δρόμο πού πλήρωσα ἐγώ, ὁ πατέρας μου, ὁ παπποῦς μου καί ὃλες οἱ προηγούμενες γενεές.
Μάζεψέ τους ἀπό τά νοσοκομεῖα μας, στά ὁποῖα (ὃπως κι ἐσύ πρό ἡμερῶν ἒγραψες) οἱ Ἓλληνες πού τά πληρώνουν καί τά συντηροῦν δέν χωροῦν, γιατί χωροῦν τά φιλαράκια σου...
Μάζεψέ τους ἀπό τίς πλατεῖες μας καί ἀπό τούς δρόμους μας, γιατί πληρώσαμε μέ τό αἷμα μας τήν ἐλευθερία μας ἀπό κάθε δυνάστη... Δέν ἒχουν κανένα δικαίμα νά μᾶς κλειδώνουν στά σπίτια μας, νά μᾶς βιάζουν καί νά μᾶς σκοτώνουν γιά μερικά εὐρώπουλα... Ἐκτός φυσικά ἐὰν εἶσαι τῆς ἀπόψεως νά τούς τά δόσουμε ὃλα γιά νά μήν μπαίνουν στόν κόπο..
Μάζεψέ τους ἀπό τούς ἀρχαιολογικούς μας χώρους πού τούς ἒχουν κάνει δημόσια ἀφοδευτήρια γιατί μοῦ καταστρέφουν τήν ἱστορία καί τίς μνῆμες μου. (Ἂσε τήν αἰσθητική μου...)
Μάζεψέ τους ἀπό τίς παραλίες μου, γιατί δέν γουστάρω νά βλέπουν ὡς πόρνες τίς γυναῖκες μας ἐπεί δή δέν φοροῦν τήν μποῦργκα.
Μάζεψέ τους ἀπό τά φανάρια μας, γιατί ἐγώ πληρώνω φόρους γιά κάθε μου πράξι ἀλλά αὐτοί ὂχι. Καί μοῦ τά ἒκαναν καί τσουρέκια.
Μάζεψέ τους ἀπό τό λαθρεμπόριο, τό παρεμπόριο, τήν πορνεία, τό ἐμπόριο ναρκωτικῶν, τό ἐμπόριο ὃπλων γιατί ἐγώ πληρώνω γιά μία κοινωνία εὐνομούμενη κι ὂχι ἓνα μπουρδέλο.
Κι ὃταν σοῦ κάνουν τό δικό σου σπίτι μπουρδέλο, τότε θά τραβήξω κι ἓνα συρματόπλεγμα γιά νά μήν ξαναβγοῦν ἒξω καί νά μάθῃς μέ τήν σειρά σου πόσο ὠραῖα εἶναι νά σέ πηδοῦν χωρίς σάλιο νυχθημερόν.

Unknown είπε...

Τρόμπες ανώνυμοι, μην έρθει η σειρά σας να μεταναστεύσετε σε καμια Γερμανία ή Αγγλία και σας πετάνε στο Ρήνο ή στο Τάμεση.
Δεν είναι πολλά χρόνια πίσω που οι γονείς/συγγενείς μας κάνανε το ταξίδι από την ανάποδη.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε 11:14 αλλά οι εποχες ηταν αλλες τοτε εστω και εκτός ελλάδος υπηρχαν δουλειες και δουλευαν οι παπουδες μας, τωρα και να εθουν εδω τι θα κανουν η΄ κλεφτες θα γινουν και φονιάδες η θα καταληξουν αστεγοι και θα πεθανουν της φτωχιας η΄ στην βιζιτα με το ζορι, εσυ τι λες να εχει δουλειες η ελλάδα και να μην της δινει ισα ισα που θα αυξαναν και το εσοδα του προυπολογισμου, λες να ειχε τα λεφτα για κεντρα υποδοχής και να μην τα φτιάχνει;; (και μετα απο αυτά τι;;; αιωνια μαμ και νανι στα κεντρα;;τι;) μην λες μαλακιες λοιπον απο την πολυθρονιτσα σου... το θεμα ειναι βαθια πολιτικό αρχικά και ξεκινά απο τις χωρες τους και μετα εχει να κανει με το διεθνες οργανωμενο εγκλημα που εκμεταλευεται καταστασεις και δημιουργει ψευτικους παραδεισους και ελπίδες παιρνοντας φυσικα αδρα το αντιτιμο... ε και Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕΒΑΣΤΟ ΡΕ *PREZA* ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ...!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ??? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ? ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΓΑΛΛΙΑ??? ΜΗΠΩΣ ΑΣΤΕΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ??? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑ, ΑΛΛΑ ΑΣΤΕΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ???? ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο 11:11 ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ!!

eagainst είπε...

Μπράβο για την δημοσίευση.
Προς τους υπόλοιπους ανώνυμους: Αν γίνει το τείχος στον Έβρο, θα αυξηθούν οι λαθρομετανάστες από τη θάλασσα. Και οι μισοί απο αυτούς θα πνιγούν στην προσπάθεια τους να περάσουν στην ελλάδα...Όσοι λοιπόν υποστηρίξουν αυτό το αίσχος θα είναι έμμεσα δολοφόνοι! Όχι ρε παίδες, δε γουστάρω ουρές στο νοσοκομείο, αλλά προτιμώ τις ουρές στο νοσοκομείο από αυτές του νεκροτομείου.
υπάρχει μια καλή ανάλυση για τη frontex εδώ http://wp.me/pyR3u-3UP

Ανώνυμος είπε...

emeis toys eipame na pernoyn lathraia ta synora? oxi..ara ti ftaime emeis ean oi toyrkoi doylemporoi toys fortonoyn deka deka se plastikes varkes kai pnigontai? valta me toys toyrkoys oxi me tin ellada..

Ανώνυμος είπε...

3 Ιανουαρίου 2011 10:43 μ.μ. ego pali protimo o kathe laos na zei eytyxismenos stin xora tou..me tin lathrometanasteysi to mono pou ginetai opos eixe pei kai o marx einai diaionysi tis sklavias kai tis doyleias pros ofelos toy kefalaioy kai toy imperialismoy..diavaste to vivlio toy engels 'i katastasi tis ergatikis taksis stin agglia'

Unknown είπε...

τρόμπα ανώνυμε 11.24 πάντα οι εποχές αλλάζουν και πάντα μένουν ίδιες.Τα ίδια που λες εσύ τώρα(2011) τα λέγανε οι Γερμανοί τοτε(1960).Αυτό λέει πολλά για το μυαλό που κουβαλάς.
Η πρότασή σου δηλαδή είναι άσ'τους να πεθάνουν στο δίπλα οικόπεδο?
" Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"
μάλλον δεν έχεις ιδέα τι θα πει πείνα.Δεν έχεις ιδέα από που έρχονται αυτοί οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
"μην λες μαλακιες λοιπον απο την πολυθρονιτσα σου..."
αδερφέ... Έλληνας μετανάστης στο εξωτερικό είμαι,την δικιά σου γνώμη περιμένω να ακούσω?

eagainst είπε...

"Εμείς τους είπαμε"?????
Ωραία λογική....Φαντάζομαι πως σκέφτεσαι και για τα υπόλοιπα θέματα, "εμείς τους είπαμε να μας διορίσουν?"
"εμείς τους είπαμε να υπηρετήσουμε στρατό δίπλα στο σπίτι μας"? "εμείς τους είπαμε να έρθει το ΔΝΤ?"
Αρρωστημένη κατάσταση μιλάμε

Ανώνυμος είπε...

12:26, οταν εσυ σαν ελλαδα υποστηριζεις τις σφαγες σε αφγανισταν, ιρακ, παλαιστινη κτλ κτλ εισαι ΑΜΕΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την δεινη κατασταση στην οποια βρισκονται. Άρα, το να χτίζεις και τειχη απο πανω ειναι αδιαντροπο. Μην ανησυχειτε ομως οσο πιο ψηλα τα τειχη, τοσο πιο μεγαλες οι σκαλες

Unknown είπε...

xmxxmmm παράξενο.
Βρήκα και 2 ανθρώπους να συμφωνήσω.

Freevoice είπε...

Αυτά τα εγκλήματα που έχει κάνει ο στρατός σας στην Μέση Ανατολή δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε στο 1% με τα εγκλήματα που έχουν κάνει οι μετανάστες. Αλλά ποιος νοιάζεται για την ΜΑ. Είναι τόσο μακρυά εκεί.

Freevoice είπε...

Προς όλους τους ανώνυμους τρόμπες, να πω κι εγώ την γνώμη μου, λοιπόν εγώ μετανάστης είμαι, έχω ζήσει σε Αγγλία και Ιρλανδία και δεν θα ήθελα τον ρατσισμό που έχω βιώσει να τον ζήσει κανένας. Λοιπόν, φιλαράκια μου, τώρα που το μπουρδέλο έκλεισε έχετε δύο επιλογές. Ή να την κοπανίσετε κι εσείς σε κάποια «πολιτισμένη» χώρα για να δείτε τι θα πει ξενιτιά, να μην έχεις φίλους μόνο και μόνο επειδή είσαι ξένος ή να μείνετε Ελλάδα γιατί απλά είστε βολεμένοι. Εξ άλλου η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που μπορεί κάποιος να γλείφει κώλους και απολειφάδια της ελεύθερης αγοράς και να προοδεύει. Γιατί όχι; Τα ίδια κάνανε και οι παππούδες σας οι ταγματασφαλίτες. Γλείψιμο στην εξουσία. Αλλά τι περιμένεις, τέτοιους γεννά η ελεύθερη αγορά. Κομπλεξικούς μικροαστούς που νομίζουν ότι με το να το την πέσουν σε κάνα δυο φασίστες γίνανε κάποιοι, αποκτήσανε εξουσία. Τσιράκια των αφεντικών, θρασύδειλα τριτοκοσμικά μυαλά. Ο στρατός αυτής της χώρας των κωλοκυβερνήσεων που στηρίξατε τόσα χρόνια είναι στο Αφγανιστάν, σκοτώνει αθώους ξεριζώνει ανθρώπους. Τολμάτε και μιλάτε ακόμα; Πως σας φαίνεται ρε λύγδες που το σύστημα που υποστηρίζεται είναι υπεύθυνο για τόσο πόνο και τόσες κακουχίες που υπέστη η ανθρωπότητα; Ξέρετε ρε βόδια πόσους Έλληνες έχει αυτήν την στιγμή εδώ στην Αγγλία; Ξέρετε ρε μυαλά φραγκόκοτας τις απάτες που κάνουν εδώ οι Ελληνάρες με υποθέσεις επιδομάτων ανεργίας και φοιτητικά δάνεια που δεν τα πληρώνουν ποτέ; Τώρα που την πατρίδα σας την κυβερνάνε ξένοι, που είναι ρε ρουφιάνοι εδώ ο πατριωτισμός σας; Ξεπουλημένοι υποκριτές!

Freevoice είπε...

Λοιπόν, φιλαράκια μου, τώρα που το μπουρδέλο έκλεισε έχετε δύο επιλογές. Ή να την κοπανίσετε κι εσείς σε κάποια «πολιτισμένη» χώρα για να δείτε τι θα πει ξενιτιά, να μην έχεις φίλους μόνο και μόνο επειδή είσαι ξένος ή να μείνετε Ελλάδα γιατί απλά είστε βολεμένοι. Εξ άλλου η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που μπορεί κάποιος να γλείφει κώλους και απολειφάδια της ελεύθερης αγοράς και να προοδεύει. Γιατί όχι; Τα ίδια κάνανε και οι παππούδες σας οι ταγματασφαλίτες. Γλείψιμο στην εξουσία. Αλλά τι περιμένεις, τέτοιους γεννά η ελεύθερη αγορά. Κομπλεξικούς μικροαστούς που νομίζουν ότι με το να το την πέσουν σε κάνα δυο φασίστες γίνανε κάποιοι, αποκτήσανε εξουσία. Τσιράκια των αφεντικών, θρασύδειλα τριτοκοσμικά μυαλά. Ο στρατός αυτής της χώρας των κωλοκυβερνήσεων που στηρίξατε τόσα χρόνια είναι στο Αφγανιστάν, σκοτώνει αθώους ξεριζώνει ανθρώπους. Τολμάτε και μιλάτε ακόμα; Πως σας φαίνεται ρε λύγδες που το σύστημα που υποστηρίζεται είναι υπεύθυνο για τόσο πόνο και τόσες κακουχίες που υπέστη η ανθρωπότητα; Ξέρετε ρε βόδια πόσους Έλληνες έχει αυτήν την στιγμή εδώ στην Αγγλία; Ξέρετε ρε μυαλά φραγκόκοτας τις απάτες που κάνουν εδώ οι Ελληνάρες με υποθέσεις επιδομάτων ανεργίας και φοιτητικά δάνεια που δεν τα πληρώνουν ποτέ; Τώρα που την πατρίδα σας την κυβερνάνε ξένοι, που είναι ρε ρουφιάνοι εδώ ο πατριωτισμός σας; Ξεπουλημένοι υποκριτές!

ouga είπε...

Τώρα δεν μιλάνε τα τρωκτικά...όποτε συναντούν μπροστά τους επιχείρημα, η μόνη αντίδραση είναι ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ!!! ΟΥΓΚΑ ΡΕ!

Ανώνυμος είπε...

12:47 πμ η ελλαδα δεν εχει στρατο ασχετε στην μ.ανατολη..στρατο στο αφγανισταν εχει..500 ανδρες του μηχανικου που φτιαχνουν δρομους γεφυρες και σχολεια στους αφγανους με τα λεφτα των ελληνων φορολογουμενων..βομβαρδιζουν οι αμερικανοι και την πληρωνουμε εμεις ειτε χτιζοντας σπιτια στους αφγανους ειτε δεχομενοι τα λεφουσια που προκαλουνται απο την πολιτικη των ηπα..

ouga είπε...

Aνώνυμε αυτή είναι η απάντηση σου σε όλα όσα σου είπαν? Αστείε! Και λες και ασυναρτησίες! Στο Αφγανιστάν βρίσκονται ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις πεζικού. Πολλοί απο αυτούς που γύρισαν υπηρετούν τώρα στην Κύπρο. Μάλλον έχεις πάρει απαλλαγή απο στρατό οπότε δεν σου δώθηκε η ευκαιρία να μάθεις... Και τους αμερικάνους που βομβαρδίζουν ΑΣΧΕΤΕ εμείς τους δώσαμε τη Σούδα για να εφοδιάζονται...Ούγκα!

Ανώνυμος είπε...

preza ilikrina to exeis kourasi me to thema. edaxi einai asximes oi eikones alla skepsou ligo ti tha ginei an ftiaxoume kedra kai tous dexomaste olous, tha katalixoume na feugoume emeis metanastes gt dn tha xorame. edaxi logika kai esi kapio skopo exipiretis kai skizese toso gia to metanasteutiko kai oxi gia to an telika emeis pername kala kai an boroume na sidirisoume allous.....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΘΑΝΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ.ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΥΤΗ ΜΑΣ....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ''ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΠΕΙ ''ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΤΟ
Α ΡΕ ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.....

Elite User είπε...

ακουστε καλα καμμενα βρωμοφασιστακια. Αν θελετε τοσο πολυ το τοιχος , να πατε και να χτιστειτε μεσα στο τοιχος να ησυχασουμε και εμεις και εσεις. Αι στο διαολο απο δω. Τα σκατα μεσα στο κεφαλι σας αρχιζουν και ξεχειλιζουν.

Freevoice είπε...

1:45 πμ
Ξέρεις ποιο είναι το αστείο της υπόθεσης. Πως αν ρωτήσεις έναν Άγγλο, έναν Αμερικάνο τα ίδια θα σου πουν. «Ο στρατός μας είναι εκεί και χτίζει σπίτια και δρόμους» και πως «οι τρομοκράτες επιτίθενται σε εμάς τους ειρηνιστές». Αυτά τους έχουν μάθει να λένε, αυτά λένε. Κάτι Αμερικανόθρεφτοι σαν κι εσένα φταίνε που ο κόσμος είναι τέτοιο μπουρδέλο. Αλλά που να σου εξηγώ τώρα... γελάει ο κόσμος πάντως με αυτά που γράφεις.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε freevoice χαλάρωσε λίγο.Πήρες το πληκτρολόγιο και βγήκες αντάρτης στο Γράμμο χαχα!!
Αφού και εσύ με αυτά που γράφεις θεωρείς τη λαθρομετανάστευση κάτι κακό,θα κάνουν απάτες εις βάρος μας,θα γεμίσουμε με τριτοκοσμικά μυαλά (λίγο ρατσιστικό έ?) με ότι αυτό συνεπάγεται, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαφωνείς.
Αυτό που λες για την Αγγλία και τον ρατσισμό σε Έλληνες είναι για γέλια,δεν πήγες μόνο εσύ Αγγλία.Λαμογιές γίνονται με το τσουβάλι αλλά δεν υπάρχει κάτι γενικευμένο.
Η Ελλάδα δεν σκοτώνει στο Αφγανιστάν.Πιέστηκε να σκοτώσει αλλά ΔΕΝ σκοτώνει και κάνει κάτι πανηγυρτζίδικες κρουαζιέρες στον Περσικό για να δικαιολογήσει την παρουσία της.Ακόμα όμως και να έπαιρνε μέρος ενεργά στον πόλεμο τί χρωστάνε οι παππούδες να κοιμούνται κλειδαμπαρομένοι ή τί χρωστάω εγώ να βλέπω την πόλη μου να γίνεται Καμπούλ?
Κοινωνιολογικά υπάρχει ένα όριο όπου αντέχει μια κοινωνία τη μετανάστευση.Στην Αγγλία το έχουν ξεπεράσει όπως θα ξέρεις με τους Πακιστανούς.Να πεις λοιπόν όλη την αληθεια εδώ στους ιθαγενείς τί κάνουν οι Πακιστανοί στις αγγλικές πόλεις.Μήπως έκαναν πόλεις μέσα στις πόλεις?Πώς λεγεται αυτό να δεις,γκέτο νομίζω...Σαν να αρχίζει να φαίνεται και στην Αθήνα σιγά σιγά κάτι τέτοιο....
Όσοι μπήκαν μπήκαν,με σωστή ενημέρωση αν καταλάβουν πού ήρθαν θα θέλουν οι ίδιοι να φύγουν.
Α και κάτι ακόμα,ξέρετε πόσα λεφτά δίνει ο καθένας για να φτάσει μέχρι εδώ?Δεν έρχονται τζάμπα...

Ανώνυμος είπε...

Λαθρό-μετανάστες είναι. ΛΑΘΡΟ-μετανάστες.

Ανώνυμος είπε...

προς disorderisti, δεν ειπα να πεθανουν στο διπλα οικοπεδο ειπα οτι αυτα δεν λυνονται με δηθεν επαναστασεις του πληκτρολογίου αλλά με πολιτικη βουληση και δεν εχει να κανει με την ελλάδα (η ελλάδα απλά γινεται το εξηλαστηριο θυμα και το χειροτερο ειναι οτι γινεται και απο τους ιδιους τους πολιτες της (τοσο μυαλο κουβαλουν))αντε δηθεν μεταναστη της πεινας με ιντερνετ και με πρωινη ωρα ελευθερη οπως φαινεται απο τα ποστ σου , πηγαινε πεστα σε 15χρονα αυτα που θελεις μπας και πεισεις κανεναν

Ανώνυμος είπε...

EPIDI AKOUO TA IDIA KAI TA IDIA APO TOUS ARISTEROUS TIS SXOLIS M, TOUS ARISTEROUS STIN TILEORASI KAI TORA TOUS ARISTEROUS TOU PREZA THA ITHELA POLI ELIT USER KAI OPOIOS ALLOS THELI NA APADISI MIA GAMIMENI LYSI POY PROTINETE, AYTOI PROTITANE TO TOIXOS ESEIS GAMO THN PANAGIA MOY TI PROTINETE NA BOYN OLOI MESA KAI NA TO KANOYN PAKISTAN KAI EDO I EXETE KAPOIO ALLO SXEDIO, AN NAI PEITETO MIN TO KRYVETE ME KOYRASATE!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ARE YOU ΜΑΛΑΚΑΣ?ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΥΓΑΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΛΩΘΙΑ ...ΑΝΤΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ... Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΚΕΓΚΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΣΣΟΟΥΠΠ ΝΑΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ !!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΘΑΛΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΥΣ?ΑΜΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?
ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ?
ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

re den gamieste oloi eseis pou ipostirizete toso poli tous metanastes.....opios tous agapaei toso poli na tous parei spiti tou na tou gamoun kai tin gineka.....oxi apla tixos kai tafros me krokodilous gia na min exoume kai exoda kidias.....

Πολιτικά Ανορθόδοξος είπε...

Αυτό το σκηνικό μου θυμίζει λίγο τους Εβραίους.. Τους σκοτώσανε στον πόλεμο οι Γερμανοί και πήγανε να κατακτήσουν την Παλαιστίνη για να έχουν επιτέλους ένα σπίτι..!!? Τί σχέση είχαν οι καημένοι οι Παλαιστίνιοι με τον Γερμανοεβραϊκό πόλεμο;; Έτσι και εμείς δε φταίμε για το γεγονός ότι οι Αμερικανοεβραίοι δημιουργούν πολέμους στη Μέση Ανατολή ώστε να υποδεχόμαστε τόσους και τόσους ΛΑΘΡΟ-μετανάστες.
Να δημιουργήσουμε κέντρα υποδοχής τί σημαίνει;; Να δώσουμε ένα σκασμό λεφτά ώστε να περιθάλπτουμε (πόσους) ανθρώπους;; Και άντε τους περιθάλψαμε και τους ταΐσαμε. Έπειτα; Θα τους βγάλουμε στην αγορά εργασίας;;
Και άντε το κάναμε και αυτό. Πόσους μπορούμς να αντέξουμε; Η Ασία και η Αφρική αποτελούν το 70% του ανθρώπινου πληθυσμού. Ας φτιάξουμε ένα κέντρο υποδοχής 4,5 δις ανθρώπων στην Ελλάδα λοιπόν..;;
Όσο για κάτι ξύπνιους που λένε για τους Έλληνες μετανάστες, ας έχουν στο μυαλό τους τα εξής:
Η Γερμανία είχε ΖΗΤΗΣΕΙ μετανάστες μετά το Β'ΠΠ και έτσι πήγαν οι Έλληνες. Νόμιμα, και όχι από ποτάμια και σχεδίες! Επιπλέον τους είχαν πλήρως φακελωμένους και δεν μπορούσαν ούτε να πάνε σε άλλη πόλη χωρίς την άδεια της αστυνομίας! Για να μη ξεχνάμε τη διαφορά στους νόμιμους και τους λαθραίους..

Πολιτικά Ανορθόδοξος είπε...

Επίσης αν σας καίει τόσο πολύ να βοηθήσετε όλους αυτούς τους ανθρώπους και είσαστε τόσο μάγκες, ας πάτε εσείς στο Αφγανιστάν και να τους βοηθήσετε να φτιάξουν τη δική τους χώρα αντί να προσπαθείτε να κάνετε τη δική μας μπουρδέλο. Έτσι έκαναν και οι φιλέλληνες στις περιόδους κρίσης της δικής μας χώρας..

Ανώνυμος είπε...

Loipon paides,to na vionoume mia katastasi anekselenkth,me koinwniki anataraxh kai pantws eidous prosfiges einai apopniktiko kyriws psixologika kai katepekstasi praktika me ta eglimata pou exoun ftasei sto theo.den thewrw ton eauto mou ratsisti,epeidi thelw na zw se mia polh eleutherh xwris fovo kai triples kleidaries synagermous kai na koitaw piso mou to vradi..monimws zoume ena fovo kai ena agxos.h katastasi exei ksefigei kai to lew egw pou etrexa se antiratsistika festival ktl.ratsismos einai na miseis otidipote diaforetiko apo sena..den einai na thes na anapneeis kai na zeis eleuthera..vevaia kai h oikonomiki krisi mazi me tin prosfygia auksanoun to fasismo..oute autoi ftaine pou prepei na zisoun oute emeis pou prepei na zisoume episeis..ftaine ta politika adieksoda kai h evropi pou kofevei kai kotevei mprosta stin ameriki.euxaristw kai agapate allilous!

Ανώνυμος είπε...

2:01 πμ δεν ειναι πεζικου..ειδ δυναμεις ειναι που αναλαμβανουν την φυλαξη των ελληνικων εγκαταστασεων..ο κυριως ογκος ομως υγειονομικο και μηχανικο ειναι..για 500-800 ανδρες που εχουμε εκει θα πρεπει να δεχομαστε ολους τους αφγνους που θελουν να περασουν στην ευρωπη? και καλα οι αφγανοι εχουν πολεμο..αν και οι ταλιμπαν θεωρουνται απο την επισημη αφγανικη κυβερνιση "τρομοκρατες" οι πακιστανοι? εχουν και αυτοι πολεμο? το εικοσι τοις εκατο που μπαινει πακιστανοι ειναι.. οι ιρακινοι? αποσω ξερω φευγουν οι αμερικανοι απο το ιρακ..οι αφρικανοι? δεν μπορουμε να περιθαλψουμε ολον τον πλανητη..μακαρι να μπορουσαμε αλλα αυτο δεν γινεται..

Ανώνυμος είπε...

kala na pathoun oloi tous .mporoun na pethanoun oloi?mas exoun kavalisei kai den milame kiolas.an tous agapas partous spiti sou

Ανώνυμος είπε...

κατσε ρε φιλε απο που κι ως που η ελλαδα ειναι υποχρεωμενοι να δεχεται τους οικονομικους μεταναστες απ λο τον κοσμο?
πρωτον στην ελλαδα δεν υπαρχον δουλειες ουτε για ελληνες ουτε για μεταναστς οποτε οι περισσοτεροι στρεφονται στην εγκληατικοτητα ή ψοφανε στο δρομο. αν εσυ γουσταρεις ανθρωπους α πεθαινουν απο την πεινα ή να σου αδειασου το σπιτι να σου κλεψουν τ αμαξι και να σου βιασουν την κορη δικαιωμα σου. εγω δε γουσταρω ουτε το ενα ουτε το αλλο. οσο για τους νεκρους δε φταιμε εμεις αλλα τα "φιλαρακια" μας οι τουρκοι που τους παιρνουν τι λεφτα εχουν δηθεν οτι θα ζησουν καλα στην ελλαδα και μετα τους παρτανε μεσα στα χιονια χωρις φαι και ζεστη. ας σκεφτει και κανενας λογικα σ αυτη τη χωρα.
η δηθεν αριστερα υποκινουμενη απο τουρκικα συμφεροντα θελει α μαζεψουμε ολο τους απανταχου οικονομικα ασθενεις σε μια τοση δα εκταση οπου υπαρχει υπερκορεσμος στις θεσεις εργασιας, το κρατο απο την αλλη δενκανει καμια ενερεια για να προωθηθουν οι μεταναστες σε αλλες χωρες της ευρωπης, ειμαστε αλλα ντ αλλων τελικα, και οι ζημειωμενοι ειναι και οι ιδοι οι μεταναστες αλλα και οι πολτες που πεφτουν καθημερινα θυματα εγκληματων απο ξενους. δε λεω, υπαρχουν και ελληνες που παρανομουν, αλλα ο μεταναστες το κανουν ανακαστικα, και επειδη εχουν φτασει στα ορια της εξαθλιωσης λειτουργυν απο ενστικτο και το μονο που τους νοιαζει ειναι να επιβιωσουν, εστω και εις βαρος αλων.
ισως ενας ιδανικος κοσμος να μην ειχε συνορα, ομως τα συνορα υπαρχουν, κι ειναι στο ενστικτο τοσο των ανθρωπων απο τη εμφανιση τους στη γη οσο και των ζωων, που περιφρουρουν την περιοχη τους.

επισηςγια το θρησκευτικο θεμα οσοι εχετε ασχοληθει με θρησκειες θα γνωριζετε οτι η βασικη διδαχη των μουσουλμανων ειναι ο εξισλαμισμος των παντως ειτε με το καλο ειτε ε πολεμο.μιλαω αντικειμενικα ως αθρησκη, και τα βαζω και με μερικους επισης αθεους/αθρησκους πουαπο τη μια κραζουν το χριστιανισμο και τις αλλες θρησκειες και απο την αλλη προσπαθουν με νυχια και με δοντια για τα δικαιωατα των μουσουλμανων.

Ανώνυμος είπε...

disoreristi δοκιμασε να μπεις παρανομα σε αμερικη γερμανια και οπουδηποτε αλλου ή ακομα χειροτερα να διακινεις ανθρωπους κ τα λεμε μετα..........

SteFOS είπε...

Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ να κάνει κάτι σωστό για αυτή τη χώρα και πέσαν να μας φάνε οι ψευτοαριστεροί... Γιατί; Γιατί θέλουμε να υπερασπισπιστούμε τα σύνορά μας, έγκλημα...
Ούτε για τον πόλεμο τους φταίμε, ούτε για το παραμύθι που τους πουλάνε οι τούρκοι δουλέμποροι, ούτε που δε ξέρουν κολύμπι.
Άμα θέλουν να ζήσουν στην Ελλάδα, να περνάν κανονικά από το τελωνείο με διαβατήριο και να πληρώνουν πράσινη κάρτα.

Ανώνυμος είπε...

To ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ θα βοηθήσουν στη κατασκευή του τοίχους. Ξέρουν από τοίχη...

Ανώνυμος είπε...

Ε.Ε ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ....μπλα μπλα μπλα.
Είναι προτιμότερο να μείνουν στις χώρες τους και να αγωνιστούν για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης εκεί από το να γίνοντε κυνηγοί ονείρων ψάχνωντας τη γη της επαγγελίας σε χώρες που ούτως ή άλλως δεν μπορούν να τους την προσφέρουν.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

11:11 dn ftaine oi metanastes pou einai h "xwra" pou plhrwneis bourdelo...alla esy kai posoi alloi pou koimaste kai dn vlepete poios ftaiei gia tn katadia mas kai 8a eiste sklavoi tou xrhmatos kai tou kefaleou mia zwh...an nomizeis oti eisai eleu8eros eisai poly gelasmenos... dropoi sou pou mhlas etsi gia autous tous an8rwpous...otan to dnt 8a sta parei ola kai 8a anagasteis na figeis apo tn ellada 8a sou aresei na milane etsi gia sena?oxi fysika...sou euxomai kapia stigmh na xypniseis kai na deis tn ginete kai poios ftaiei gia auta pou ginonte oxi mono stn ellada alla se olo tn kosmo..gt h gh einai to spiti mas kai oxi h ellada...

Ανώνυμος είπε...

Χτίστε τα όλα και όσοι είναι ήδη εδώ πούλο. Να πάνε πίσω να πολεμήσουν για την ελευθερία και την πατρίδα τους.

Ανώνυμος είπε...

mono tous plousious sumferei i lathrometanasteysh gia na vriskoun fthna ergatika xeria..oloi aytoi p theloun tous lathrometanastes einai tsirakia tou kefalaiou

Ανώνυμος είπε...

εγω αμα παει να μπει κλεφτης σπιτι μου τον τουφεκιζω.
Εσεις στρωστε του τα χαλιά και γλυψτε του και τα πόδια, χεστηκα.
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

επισης κοφτε πια αυτη την παραπληροφορηση, οι ανθρωποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!
ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ...

Ε ΜΑ ΠΙΑ, ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΤΣΙ????

Ανώνυμος είπε...

re seis vlepoume ptwmata stis foto newn anthrpwpwn ....ti na pw... tosh varvarothta...paidia pnigmena nea agoria neoi anthrwpoi nekroi thymata s enan akhryxto polemo...kathe epixeirhma kathe sxolio mou fainetai varvaro...fasismos m epixeirhmata..

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά εδω πλέον δεν υπάρχουν δουλειές για τους έλληνες.Το τελευταίο 3μηνο έκανα 10 μεροκάματα.
Τι θα φάνε όλοι αυτοί οι ξένοι που έρχονται χωρίς δουλειά;

Ανώνυμος είπε...

ρε πρεζα μας τα πρηξες πανω στο θεμα των ξενων που πεινανε που ναι δυστυχισμενοι που χιλια δυο. τοσοι ελληνες δεν εχουν στον ηλιο μοιρα ανεργοι οικοδομοι λιμενεργατες στο περαμα με οικογενεια και παιδια αλλα αυτοι να πανε στο διαολο ε? ελληνες δεν ειναι?

Ανώνυμος είπε...

για το ποσοι ελληνες πεινανε και δεν εχουν στον ηλιο μοιρα θα ενδιαφερθει ποτε κανενας?

Ανώνυμος είπε...

jkhkjgkjgkhkgvmnlyydredfx

Ανώνυμος είπε...

καθιστε ρε παιδια. αν εσεις εχετε ενα χωραφι που μπορει να ταισει 10 ατομα και ησασταν 8 ασφαλως θα θελατε αλλουσ 2 για να συμβαλλουν στην αποτελεσματικοτερη και καλυτερη λειτουργια του χωραφιου(αυξηση της παραγωγικοτητασ) Αν ομως στο χςραφι ειστε 30 ατομα τοτε θα πεινασετε ολοι.Το οικοσυστημα αναγκαστικα θα καταρευση μεχρι να βρει μια νεα ισορροπια.Το ιδιο συμβαινει και στην ελλαδα.Την 10τια του 90 που δεν υπηρχαν εργατικα χερια και ο υδραυλικος επαιρνε μεροκαματο μεγαλυτερο του ιατρου(λογω ζητησης) και υπηρχαν θεσεις εργασιας εγινε το λαθος να ανοιξουν τα συνορα και να ερθουν οι γειτονες μας απο τα βορεια. Επειδη υπηρχαν θεσεις εργασιας δεν δημιουργηθηκε οικονομικο προβλημα οποτε ολα μελι γαλα. Τωρα ομως δεν υπαρχουν θεσεις εργασιας.Συνεπως αυξανοντας τον πλυθυσμο θα βρεθουμε σε εναν αγωνα για επιβιωση. Ετσι εγω αν δεν εχω να φαω θα σκοτωσω οποιον μπορω για να θρεψω τοσο τον εαυτο μου οσο και την οικογενεια μου ανεξαρτητα αν ο αλλος ειναι μεταναστης η ελληνας. Φανταστειται το αντιστοιχο για τους μεταναστες που εχουν αρκετα λιγοτερη παιδεια. Δεν ειμαι υπερ του τειχουσ ανθρωπιστικα αλλα η αποτελεσματικοτερη λυση για οσους βρισκονται μεσα απ τ συνορα ελληνες και μεταναστες ειναι αυτο. Δυστυχως αλλα απλη λογικη

ΔΥΝΑΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ είπε...

Ο κόσμος αλλάζει, συγχαρητήρια prezatv για τη γραμμή σου στο θέμα αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΥΜΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΞΕΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΚΟΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΧΑΝ 100 ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΝ.ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ .ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

s54elas είπε...

να χασει την ανθρωπια του .. η την ησυχια του .. τι ειναι προτιμοτερο για εναν ανθρωπο .. το πως, ο καθενας οριζει τον εαυτο του .. πιο ειναι το πιο σημαντικο απο τα δυο, για τον ιδιον .. εξαρταται .. απο το οτι ειναι ελληνας .. το πως μεγαλωσε .. απο το ποια ειναι η οικογενεια του .. τον χωρο στον οποιο εγινε αντρας η γυναικα .. και αυτο καθοριζει .. και την σταση που παιρνει, απεναντι στους μεταναστες ..

αλλα καθως εχει πεσει ηδη στην παγιδα .. που εχουν στησει αυτοι που ασκουν εξουσια σε αυτο τον πλανητη .. 'διαιρει και βασιλευε' .. απο τους πρωτο-διδαξαντες .. αποικιοκρατες εγγλεζους .. μαλωνουν μεταξυ τους .. και δεν μαλωνουν μονο με τους μεταναστες .. αλλα και οι ελληνες μεταξυ τους

να χωρισουν αυτα τα λιγα που το συστημα .. τσιγγουνικα τους επετρεψε να εχουν ..

ολοι .. ασχετα απο πιο απο τα δυο προτιμανε, ανθρωπια η ησυχια .. θεωρουν οτι οι ιδιοι και η ελλαδα .. ειναι αμετοχοι στους λογους που ολοι αυτοι οι ανθρωποι θελουν να φυγουν απο τους τοπους στους οποιους γεννηθηκαν και μεγαλωσαν ..

ολοι συμφωνουν οτι ειναι επακολουθο των πολεμων .. που στην πραγματικοτητα τι ειναι, παρα ενα παζαρι για να πουλησουν τα οπλα τους με την σεσουλα στους γηγενεις .. ομως οχι μονο .. αλλα και απο το γεγονος .. οτι ο πρωτος και ο δευτερος κοσμος .. απομυζησαν τον τριτο κοσμο .. απο ολες τις πρωτες υλες .. τα αγαθα που ο τοπος τους βγαζει .. και τους αφησαν στην πεινα και στην εξαθλιωση .. αγαθα που ο πρωτος κοσμος απολαμβανει ..

και τωρα που θελουν να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους στην ζωη .. με το μονο τροπο που υπαρχει .. να μεταναστευσουν .. ο πρωτος κοσμος αντιστεκεται με νυχια και με δοντια .. επιμενει να τους αφησει στις ερειπωμενες τρισαθλιες πατριδες τους .. να αφησουν τα κοκκαλα τους εκει περα .. στο ελεος .. στα τσιρακια που εχει σπειρει .. δωθε-κειθε .. που στα προτυπα του πρωτου κοσμου .. παιρνουν την μεριδα του λεοντος .. χωρις να αφηνουν ουτε ψιχουλα .. για ολους τους αλλους ..

η ελλαδα .. ενα μελος αυτου του κοσμου που λιμαινεται ασυδωτα .. τον τριτο κοσμο .. μπορει η ελλαδα μα μην ειναι αμεσα μπλεγμενη με τα δεινα του τριτου κοσμου αλλα δεν ειναι και αμοιρη ευθυνων ..

ενας ελληνας πολιτης δεν μπορει να κανει τιποτα σε αυτην την κατασταση .. αλλα αν συνεχιζει να εχει βαθεια ριζωμενη μεσα στο ειναι του.. την προσκολληση στο χρημα .. τετοιες καταστασεις ..θα διαιωνιζονται .. ειναι σαν δινει λευκη κολλα .. στους δυναστες αυτης της γης .. για να συνεχιζουν να γραφουνε την απανθρωπη ιστορια τους ..

Ανώνυμος είπε...

To 8ema paidia einai o,ti me politikes tou tupou asto auto twra 8a asxoli8oume argotera (vl. Makedoniko) kai prepei na exoume to nou mas gt i katastasi einai duoiwni, xwris vevaiws na lamvanontai ta aparaitita metra den ginetai douleia.. Exoun kataferei na kanoun tous an8rwpous na strefetai o enas enantion tou allou me anousia epeixirimata.. Ti 8a pei perifraxi?? Anti na diavazeis ti se vazoun na upografeis pou ousiastika se ka8ista upeu8uno gia o,ti metanasteusi ginetai afou eisai to metaixmio metaxi Eurwpis kai metanasteusis esu (ekastwte kuvernisi) asxolise me to ti ekane i proigoumeni kuvernisi kai poso se pairnei akoma na koroidepseis ton kosmaki.. Opws kai na exei as stamatisoume oloi na paizoume to paixnidi tous malwnontas gia pragmata pou to 2011 8a eprepe na 8ewrountai autonoita kai as apofasisoume mia fora na mas kuvernisei kapoios politiko me arxidia kai oxi arxidia politikos gia na min anagazomaste na ginomaste ratsitses apan8rwpoi kai poso mallon na antipati8eme8a me ton sumpoliti mas gia pragmata autonoita pou kapoioi alloi mas valas sto mualo san antikeimena skepsis kai diafwnias... ELEOS pia as stamatisoume na tous kanoume to xatiri den ftaine oi polites gia ta metra ftaine gia ti psifo tous.. Afou den kanoun auto pou 8es kai den se ekproswpoun, STAMATA na tous psifizeis, psifise kapoion axio (den eimai egw armodios na pw poion) kai 8a allaxoun ta pragmata. Elpizw...

s54elas είπε...

.. ας αποφασισουμε μια φορα να μας κυβερνησει καποιος πολιτικος με αρχιδια και οχι αρχιδια πολιτικος ..

.. πως αλλαζει το νοημα .. μια λεξη πριν η μετα .. με λεξη που δεν τολμουν .. να αρθρωσουν δημοσια .. αλλα νοηματα που ολοι τα πιανουν .. η γλωσσα που κτυπαει στην ουσια .. σαν μαχαιρι στο κοκκαλο ..

.. για να μην αναγκαζομαστε να γινομαστε ρατσιστες απανθρωποι και ποσο μαλλον να αντιπαρατιθεμεθα με τον συμπολιτη μας για πραγματα αυτονοητα που καποιοι αλλοι μας βαλαν στο μυαλο σαν αντικειμενα σκεψεις και διαφωνιας ..

.. αναγκαζομαστε .. να γινουμε αυτο αυτο που δεν ειμαστε .. ρατσιστες, απανθρωποι .. μας τα βαζουν μεσ' το μυαλο ..

.. ΕΛΕΟΣ πια ας σταματησουμε να τους κανουμε το χατηρι δεν φταινε οι πολιτες για τα μετρα φταινε για την ψηφο τους ..

.. χατηρι; .. οχι πια .. ο τεραστιος ογκος των αναποφασιστων .. αυτο δειχνει .. πανω σε αυτο στηριζετε .. οχι πια αλλο χατηρι ..

Αφου δεν κανουν αυτο που θες και δεν σε εκπροσωπουν, ΣΤΑΜΑΤΑ να τους ψηφιζεις, ψηφισε καποιον αξιο (δεν ειμαι εγω αρμοδιος να πω ποιον) και θα αλλαξουν τα πραγματα. Ελπιζω ..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Να εφαρμόσουμε τον νόμο τής Κούβας και τού Ισραήλ(Δεν ξέρω αν έχετε δει τον τοίχο τού Ισραήλ). Στα κράτη αυτά όποιος πάει να περάσει τα σύνορα πυροβολήται.Στο Ισραήλ απαγορεύεται η διανυκτέρευσις νομίμων μεταναστών. Τούς πάνε δίπλα στην παλαιστίνη και τους ξαναφέρνουν.

Όποιος διαφωνήσει με την Κούβα θα τον πω φασίστα και αντικομμουνιστή και όποιος διαφωνίσει με το Ισραήλ θα τον πω αντισημίτη, ρατσιστή και φασίστα ναζιστή.

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Ξεβρωμίζει ο τόπος αλλά βρωμίζει ο Έβρος.

NK είπε...

Μόνο δάκρυα μπορούν να έρθουν στα μάτια ενός ΑΝΘΡΩΠΟΥ αντικρύζοντας αυτή την φωτογραφία. Βλέποντας πεταμένους σαν σακιά φτωχούς ανθρώπους, που η ανέχεια τους οδήγησε να χάσουν την ζωή τους. Το μυαλό ενός ΑΝΘΡΩΠΟΥ πάει αμέσως στις οικογένειες τους, που περίμεναν πως και πως μία βοήθεια από αυτούς, και τώρα η ζωή τους θα γίνει πιό απελπιστική. Ίσως ποτέ δεν βρεθεί ποιοί ήταν. Μπροστά σε μιά τέτοια φωτογραφία, δεν εχω καμμία διάθεση αυτή τη στιγμή να αναλύσω τα αυτονόητα αίτια του προβλήματος. Σιωπή...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι ευχαριστο να βλεπεις πτωματα ανθρωπων,αυτο ειναι δεδομενο οποιοι και να ναι.Αλλα ρε σεις,το κακο με τους λαθρομεταναστες εχει παραγινει.Και η γιαγια μου πηγε μεταπολεμικα στη Γερμανια αλλα οχι κολυμπωντας,προσπαθωντας να περασει νυχτα τα συνορα,παρανομα δηλαδη.Ελεος πια,δε βλεπετε οτι υποφερει ο κοσμος;το παρεμποριο παει συννεφο.Οχι οτι οι ΕΛληνες δεν ειμαστε λαμογια κλπ κλπ,αλλα ρε παιδια κοιταξτε λιγο τα ποσοστα εγκληματικοτητας.Και συνεχιζουν να υπαρχουν καποιοι ανεγκεφαλοι να κατονομαζουν τον απλο λαο ακροδεξιους και φασιστες.Ρε αμορφωτα και απαιδευτα οντα συνελθετε λιγακι.ΤΟ οτι ο λαος επιθυμει να φυγουν δε σημαινει οτι ειναι ρατσιστες.Ευτυχως ειστε πλεον μηδαμινη μειοψηφια.

Ανώνυμος είπε...

opoios aristeros 8elei na kanei ton kalo xristiano (or8odoxia kai aristera taytizontai ta teleytaia xronia) na toys parei spiti toys.
Oi ypoloipoi na dosoume lefta gia sfaires kai oxi gia xorous ypodoxis

konomimenoi ypokrites kalovouloi
aristeroxristianoi me deksies tsepes tis alitogenias tou polytexneioy

Ανώνυμος είπε...

vrhkame twra kai to rixnoume stous metanastes to provlhma.aftous pou einai panw kai tous psifizeis kai sou pinoune to aima den tous vlepeis toso kairo!eisai ena volemeno parasyto pou futozweis panw sto swma onos sapiou susthmatos.alla ti lew..edw den mporeis na palepseis monos sou gia ta dikaiwmata sou tha palepseis k gia kapoious me diforetikh opsh k koultoura apo sena?? oxi...eipame...den mporeis kan na ksestravwtheis na deis to pragmatiko provlhma.koitas na peraseis apo dipla tou para na to xtuphseis o idios.LOIPON DEN KSEREIES APOLUTOS TIPOTA GIA TIS PIESEIS POU DEXONTAI,GIA TO POSO PEINANE,GIA TO TI AGWNES KANOUNE EKEI,GIA TO TI PAIDEIA EXOUN,OPWS O PATERAS SOU KSESKISTHKE NA SE MORFWSEI K VRHKE OPWS OPWS TA LEFTA ETSI TA VRHKAN KI AFTOI K KSEKINHSAN GIA KATI KALUTERO.EDW DEN MPOREIS NA DIWKSEIS THN TRWIKA, POU MESA SEDUO XRONIA SE KSEZOUMIZEI,TOLMAS KAI LES SE AFTOUS NA PANE NA PALEPSOUNE STH XWRA TOUS,H OPOIA DEN EXEI GNWRISEI POTE DHMOKRATIKA POLITEVMATA,EINAI PERA GIA PERA THEOKRATIKH,K TIS GUNAIKES DEN TIS EXOUX K STHN KALUTERH THESH..EISAI POLU THARALAIOS AN NOMIZEIS OTI MPOREIS NA MPEIS STH THESH TOUS KAI PISTEPSE ME OTI OUTE ESY PISW APO ENAN UPOLOGISTH OUTE K EGW MPOROUME NA KATALAVOUME TON LOGO TOU KATHENOS POU KSENITEVETAI KAI SE TI SHMEIO EXEI FTASEI.TON SUMPONOUME KAI TON DEXOMASTE KI AN EISAI ESTW KAI LIGAKI ANTHRWPOS DEN GURIZEIS TO VLEMA KAI LES ''EMEIS TOUS EIPAME NA RTHOUN??'' EGWISTH KSEFTILA!!

ΝΙΚΟΣ είπε...

disorderisti ασε τους χαρακτηρισμους και διαβασε λιγο γιατι μου φαινετε δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα....
Οι παλαιες γεννιες αφου το πας εκει ΔΕΝ το ξανα γραφω ΔΕΝ πηγαν οικονομικοι μεταναστες ΑΛΛΑ - ΑΛΛΑ πηγαν εργατικοι μεταναστε...
οι κυβερνησεις των χωρων (γερμανια-αμερικη κλπ κλπ) ηθελαν εργατικα χερια...
Και πριν φυγουν απο δω ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ δουλεια και στεγη...
για αυτο κατσε και μιλα με καποιν που τα εχει ζησει αυτα και μετα ξανα γραψε...
ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ (γιατι σιγουρα εισαι πιτσιρικος και οτι σου λενε το λες - κοινως: φερεφωνο)

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ ΘΛΙΒΕΣΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΖΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ -ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΤΙς ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Ό,ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΞ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ.