Τρίτη, Ιανουαρίου 11, 2011

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ Η ΠΛΕΥΡΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ WIKILEAKS KΑΙ ΤΗΣ GUARDIAN

Αργά το βράδυ και μέσω κύκλων του ο νυν υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχ. Χρυσοχοΐδης επιβεβαίωσε πέραν πάσης αμφιβολίας το περιεχόμενο των τηλεγραφημάτων που δημοσιοποίησε το Wikileaks και η εφημερίδα Guardian.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως όντως ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης είχε χρησιμοποιήσει απαξιωτικούς για την ΕΥΠ χαρακτηρισμούς, διευκρινίζοντας πως η κριτική αφορούσε την κατάσταση της υπηρεσίας επί των ημερών της Ν.Δ..

Πρόσθεσαν, μάλιστα, πως σε νεώτερη επικοινωνία με τους Αμερικανούς πριν από ένα χρόνο (τον Ιανουάριο του 2010) ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης είχε ενημερώσει τον Ντ. Σπέκχαρντ πως τα πράγματα είχαν μπει σε μια σειρά, γεγονός που επιβεβαιώθηκε μετά τις συλλήψεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν λίγους μήνες μετά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:WIKILEAKS ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ: ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ - 'ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ' Η ΕΥΠ - ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

ΠΡΕΖΑ TV
12-1-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΙΝΕΔΑΚΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ! ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΙΝΕΣ!!!!