Τρίτη, Φεβρουαρίου 22, 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ 29Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΟΙ 300 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ;;;ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ;;;


Την στήριξή τους στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας, που διανύουν την 29η μέρα απεργίας πείνας εξέφρασαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου στο κτήριο «Υπατία», πανεπιστημιακοί από σχολές όλης της χώρας.Οι πανεπιστημιακοί τόνισαν ότι η μαύρη ανασφάλιστη εργασία «είναι πρόβλημα όλων μας» και σημείωσαν πως ο «αγώνας των 300 μεταναστών εργατών αποτελεί παράδειγμα σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα για κοινωνικές εξεγέρσεις».
Οι απεργοί πείνας μοίρασαν ανακοίνωση, στην οποία, μεταξύ άλλων, τονίζεται ότι διεκδικούν «την αποσύνδεση των αδειών παραμονής από τα ένσημα, την επαναφορά σε καθεστώς νομιμότητας όλων όσοι έχασαν τις άδειές τους για αυτό το λόγο, τη δικαίωση όλων όσοι πήραν απόρριψη το 2005, αφού έγινε δεκτή η κατάθεση φακέλου και υποχρεώθηκαν να καταβάλουν χιλιάδες ευρώ ο καθένας, τη θέσπιση μίας μόνιμης και ανοιχτής διαδικασίας πλήρους νομιμοποίησης, που θα εξετάζει σε διαρκή βάση τα αιτήματα».



Στο θέμα αναφέρθηκε σήμερα και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης, ο οποίος εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την τύχη των λαθρομεταναστών που συνεχίζουν να παραμένουν στο Μέγαρο Υπατία.


Παράλληλα επέκρινε την κυβέρνηση, που, όπως είπε, δεν έχει κανένα σχέδιο για το τι θα γίνει και εξέφρασε το φόβο για το ενδεχόμενο να υπάρξουν θύματα. «Ελπίζουμε οι όποιες εξελίξεις να μην χρησιμοποιηθούν ως πρόσχημα για κοινωνική αναταραχή», κατέληξε.


ΠΡΕΖΑ TV
22-2-2011

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι θα τον στείλουν απο εκεί που ήρθε. Σε φέρετρο!

Ανώνυμος είπε...

Αφού δεν φεύγουν για την πατρίδα τους ας φύγουν για τον άλλο κόσμο.Εδώ δεν είμαστε η Έλληνες σε οριακή κατάσταση και δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας πως θα βοηθήσουμε άλλους;

Ανώνυμος είπε...

Το χαβά σου συνεχίζεις Πρέζα???? Εδώ γίνονται δολοφονίες , βιασμοί, ληστείες και εσύ περιμένεις να νομιμοποιήθουν ΟΛΟΙ ? ? !? ! Τι ηλίθιος μπορεί να είσαι???? Που σκατά θα βρούν δουλεία ???Που θα βρούν λεφτά???? Θα τους τις δώσεις εσυ ανεγκέφαλε????

Ανώνυμος είπε...

Στις εκατό, θα κόψουμε τούρτα!

Ανώνυμος είπε...

Στις εκατό, θα κόψουμε τούρτα!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα!Ακούω εδώ κ τόσες μέρες απεργία πείνας οι 300 μετανάστες για να εισακουστούν οι φωνές τους κτλ,το θέμα είναι πλέον για γέλια κ όχι για κλάματα εγώ σαν πολίτης αυτής της χώρας έχω νιώσει ανεργία έλλειψη χρημάτων έχω πληρώσει για την κ καλά δημόσια υγεία μας πληρώνω εφορία τους λογαριασμούς μου πληρώνω την ριμάδα την ΕΡΤ ασφαλιστικές εισφορές κτλ.Επειδή έχουν υπάρξει κ οι Έλληνες μετανάστες όπου πήγαν δεν κάνανε απεργία πείνας γιατί φυσικά δεν θα έβλεπε το θέμα η δημοσιότητα ποτέ.Οι άνθρωποι απλά δουλεύανε μέρα νύχτα, κ φυσικά υπήρχαν κ κάποιοι άλλοι οι οποίοι παρανομούσαν είναι γνωστά αυτά,ποτέ όμως δεν εκβίασαν κανέναν με το παραμύθι της απεργίας πείνας,δλδ τόσοι Έλληνες που είναι άνεργοι αυτοί την στιγμή κ αντιμετωπίζουν πρόβλημα να ζήσουν τα παιδιά τους μιλάμε για κόσμο που δεν έχει να φάει παιδιά κ όμως απεργία πείνας δεν κάνουν προσπαθούν μέσα στην ίδια τους την χώρα που τόσα χρόνια την στηρίζουν κ εκείνη όπως φαίνεται ξεκάθαρα τους πουλάει.Σας παρακαλώ να μην με βρίσετε γιατί δεν είμαι ρατσιστής το μόνο που βλέπω είναι ότι μέσα στην ίδια μας την χώρα οι Έλληνες που έχουν τόσα κ τόσα υπομείνει ακόμη προσπαθούν ενώ οι φίλοι μετανάστες (οι οποίοι είναι κ παράνομα στην χώρα οι περισσότεροι) απλά εκβιάζουν με απεργία πείνας τα συμπεράσματα δικά σας.Συγνώμη αν κούρασα ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε συ 4.51 δεν θα τους δωσει δουλεια ο ΠΡΕΖΑΣ, αλλα αλλημονο αν χασουμε την ανθρωπια μας...ξερω, ειναι υπαρκτο το προβλημα με τον κοσμο που εχει ερθει απο αλλα μερη, και με την αναδουλεια που υπαρχει,αλλα τι πρεπει να γινει ομως να τους κανουμε μαζικες εκτελεσεις για να εξαλειφτει το προβλημα...???
Και μετα τι? Οταν απαλαγουμε απο τους ξενους, σειρα να εχουν οι Ελληνες...οχι ολοι βεβαια μα τα λα'ι'κα στρωματα, που δεν πρεπει να σηκωσουν κεφαλι ποτε.

Ανώνυμος είπε...

Η ανθρώπια σβήνει με τα παρακάτω αδικήματα :δολοφονίες , βιασμοί, ληστείες , και στην θέση τους μπαίνει η ξενοφοβία, ρατσισμός , απέχθεία... Δηλαδή φταίμε κίολας πού μας έκαναν και "ρατσιστές"???

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΑΘΗΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ
ΑΚΟΥ ............
ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΗ ΚΑΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΗΣΗ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΚΟΥ ......
ΓΥΝΕΚΕΣ ΠΕΔΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΧΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ 10 15 ΑΤΟΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ 35 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΣ ΤΙ ΧΡΟΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΟ
ΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΤΟΥΣ
ΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΙΝΔΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΚΙΝΕΖΟΣ
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΧΕΡΕΤΙΣΕΙ ΑΡΑΒΑΣ
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥΤΙΧΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΔΑΧΤΥΛΟ
ΠΑΤΡΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΣ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΗ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.

ΟΜΟΙΩΣ ΟΜΟΙΩ ……….

Ανώνυμος είπε...

5:05 καλα τα λες φιλε μου αλλα οι κουμουνιστες τον χαβα τους. Πρεζα αληθεια γιατι δεν τους πας κανα πιατο φαι να τους βοηθησεις; Μηπως καλυτερα να τους βρεις και καμια δουλεια; Παντως, Πρεζα αν τους βρεις δουλεια, βρες και στον αδελφο μου που ειναι ανεργος 1/2 χρονο, οδηγος στο επαγγελμα. Βρες και σε αυτον που εχουν παρει οι εταιριες ολους τους Αλβανους. Ντρεπομαι πραγματικα που ο παππους μου ηταν αριστερος και τον ετρεχε η ασφαλεια καθε τρεις και λιγο. Σημερα οι αριστεροι εισαστε αγωνιστες του κωλου στην κυριολεξια....

gero gkogka είπε...

mhpws oi alvanoi einai kaluteroi odhgoi apo ton aderfo s???An den kanw lathos ws deksios eisai uper tou antagwnismou...Ara prepei na apodextheis oti o antagwnismos ftaiei pou aderfos sou exase th douleia tou kai oxi oi alvanoi,vlaka...

Ανώνυμος είπε...

Ρε Αλμπα αντε και γαμήσου! Πάνε στην βρωμοχώρα σου που θέλεις και ανταγώνισμο, ΑΛΒΑΝΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ;;;ΒΛΕΠΕ ΣΥΡΙΖΑ,ΤΣΙΠΡΟΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥΣ;;;ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ..ΤΟΣΟ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ..ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ 6 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ(ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ;;)ΠΟΥ Η ΔΗΘΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

gero gkogka ουτε ελληνικα δεν ξερεις να γραφεις.Σου γαμω οτι εχεις αγαμητο παλιομαλακα κωλο αλβανε. Σας γαμω ολους τους κωλοαλβαναραδες που καιτε την σημαια μας. Κωλοβρωμιαρηδες, τσομπανηδες που θελετε και την μεγαλη Αλβανια. Τα αρχιδια μου θα παρετε. Εισαστε γυφτοι, μια κωλοχωρα του κερατα που εισαστε αναξιοι να κανετε οτιδηποτε. Θελετε και τουρισμο σκατομουλαραδες. Ουστ στο διαολο απο εδω απατεωνες, κλεφταραδες. Πειναλες που ηρθατε εδω και γινατε ανθρωποι. Πρεζα κοιτα να το κοψεις και αυτο.

Ανώνυμος είπε...

το κάνει συνέχεια ο παλιοπουστας ο πρεζάκιας

fasistofagos είπε...

Πραγματικά o gero gkogka ξέρει να βάζει τα τσουλιά στη θέση τους.Θα πρέπει να καταλάβετε πως ο αδερφός το ζώου δεν είναι ''ανταγωνιστικός'' για τους εργοδότες του.Επομένως το πρόβλημα είναι η αποθέωση της ανταγωνιστικότητας και όχι οι μετανάστες.Που σημειωτέον είναι και καλύτεροι οδηγοί...Χεχεχεχεχε...
Δεν ξέρω τι λέτε πάντως η Σιντορέλλα είναι και γαμώ τα μουνιά.Αλήθεια ξέρετε απο πού είναι;;;
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΜΥΚΟΝΟ....ΚΑΙ PIERRO'S

Ανώνυμος είπε...

ρε συ Πρέζα τους φασίστες τους ποτίζεις καθόλου η απλά φύονται άμα έχει ήλιο?

Ανώνυμος είπε...

o abdull kounage kai to daxtilo otan milage an eidate to videaki stin tv..osoi den to eidate tha niosete oxi to daxtilo alla to kolodaxtilo..tou ekviasmou..exoume ta dika mas prepei na apokatastisoume kai tous metanastes..mantili na klapsoume den exoume kai o abdull thelei kariera ..den gamieste oloi na asprisete anthrwpistes tou kolou.

Ανώνυμος είπε...

Σκατοφάγε πούσταρε δεν είπαμε οτι θα πάμε Μύκονο? Τα αλλάζεις τώρα ρε μπινέ? Βρήκες Αλβανό εραστή παλιόπουστα?

ΚΩΛΟΦΑΓΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Να πάνε στη Λιβύη χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

8:56 xaxaxaax ωραιος ρε φιλε. Παρακαλω θερμα ολοι οι αλλοδαποι που κανουν σχολια να μιλανε ομορφα γιατι θα υπαρξει αυστηρο κωλοδαχτυλο. Φιλια πολλα στα κουμουνια-πατριωτες αυτης της χωρας.

Mε αγαπη
Σταλιν

Ανώνυμος είπε...

Να βγεί η κυβέρνηση και να δηλώσει ένα ποσοστό (επί του συνολικού πλυθησμού) μεταναστών που μπορεί η χώρα να απορροφήσει (όπως γίνεται και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες). Είμαστε δηλ. π.χ 10000000 Έλληνες - μπορούμε να έχουμε π.χ 1000000 (λέω εγώ) μετανάστες και από κει και πέρα τους υπόλοιπους να τους στέλνει πίσω ή να τους στέλνει σε άλλες Ευρωπαικές χώρες ώστε να σταματήσει επιτέλους αυτή η αντιπαλότητα 'ανθρωπιστών'-'ρατσιστών'. Όλοι το καλό τους θέλουμε, αλλά σίγουρα πρώτα απ' όλα θέλουμε το δικό μας καλό!!! Κακό είναι δηλάδή?? Έχουμε τόσα και τόσα προβλήματα....Μακάρι να γινόταν αλλιώς και να μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε όλους!!! Να είμασταν 50000000 και να μπορούσαμε να παρέχουμε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και εργασίας σε 10000000 μετανάστες...Αφού ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, τι να κάνουμε δηλαδή??? είναι ρατσισμός αυτό??