Δευτέρα, Φεβρουαρίου 07, 2011

Κάμερον: «Πολυπολιτισμικότητα τέλος»


«Το κρατικό μοντέλο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας απέτυχε», διαμήνυσε από το Μόναχο ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, την ίδια ώρα που στο Λούτον περίπου 1.500 ακροδεξιοί διαδήλωναν κατά της «ισλαμοποίησης» της Βρετανίας.

Λίγους μήνες αφότου η Αγκελα Μέρκελ διακήρυττε το τέλος του «πολυπολιτισμικού μοντέλου» στη Γερμανία και ο Κάμερον -από το βήμα ενός συνεδρίου για την ασφάλεια στο Μόναχο- επισήμανε ότι η Βρετανία επέδειξε υπερβολική ανοχή απέναντι στους Βρετανούς μουσουλμάνους που απορρίπτουν τα δυτικά πρότυπα.

Και έδωσε το στίγμα της πολιτικής που πρόκειται να ακολουθήσει απέναντι σε αυτούς που δεν κατάφεραν να ενταχθούν στη βρετανική κοινωνία ή που η βρετανική κοινωνία τους απέρριψε... «Ειλικρινά, χρειαζόμαστε λιγότερη παθητική ανοχή και περισσότερο ενεργητικό, δυναμικό, φιλελευθερισμό», τόνισε ο Κάμερον, προσθέτοντας ότι η Βρετανία χρειάζεται να ενισχύσει την εθνική της ταυτότητα.

Ομιλία που προκάλεσε τις αντιδράσεις των Εργατικών αλλά και της μουσουλμανικής κοινότητας. Ικανοποίησε, ωστόσο, την ακροδεξιά οργάνωση English Defence League, η οποία διαδήλωσε το Σάββατο στο Λούτον -εκεί όπου το ένα έκτο του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι.


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΡΓΚΕΛ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΛΩΣΗ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ..ΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΠΙΟ ΒΑΝΑΥΣΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..ΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, Η ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΡΓΚΕΛ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΞΥΠΝΕΣ" ΒΟΜΒΕΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΙΡΑΝ , ΝΙΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εαν δεν μπορουν να αντεξουν την ισλαμικη μεταναστευση, που αγγιζει τα ορια του εποικισμου, ισχυροτερες οικονομικα-στρατιωτικα-πλυθισμιακα χωρες απο την ελλαδα οπως η γερμανια η γαλλια η αγγλια..φαντασου σε τι δισκολη θεση βρισκεται η δισμοιρη ελλαδιτσα..

Ανώνυμος είπε...

καλά μαλάκα εσύ μάθε να γράφεις ελληνικά πρώτα και άσε τις αναλύσεις...
ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.