Τετάρτη, Φεβρουαρίου 09, 2011

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΕΡΑΤΙΩΤΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ποιοι είστε ρε εσείς που μας στέλνετε τα στρατιωτάκια σας στις αυλές μας?
Μήπως είσαστε οι κλέφτες αυτού του τόπου?
Μήπως είστε οι δυνάστες αυτής της χώρας?
Μήπως είσαστε τα ξεπουλημένα υπαλληλάκια του ΔΝΤ?
Μήπως είσαστε όλα τα παραπάνω?
Ποια νομιμότητα υπηρετείτε? Την νομιμότητα των εργολάβων και των Τροϊκανών?
Αυτό που κάνατε σήμερα σήμερα στην πόλη μας...δε θα το ξεχάσουμε ποτέ!
Ποιους πάτε να φοβίσετε ρε λαμόγια? Τους πολίτες που κλέβετε κι εξαπατάτε?
Ποιους πάτε να τρομάξετε ρε αλήτες? Τους αρβανίτες?
Πρέπει να μας τρομάξουν τα αξιολύπητα στρατιωτάκια σας των 800 ευρώ?
Η Κερατέα απέκτησε μνήμη...
Μνήμη που θα μετράτε σε φλόγες και θόρυβο κάθε νύχτα που θα έρθει...
Νύχτες τρομερές θα ζήσετε από εδώ και πέρα...
Το Οβριόκαστρο ... θα είναι η ο τρόμος σας και η τελική σας ήττα...πολιτικάντιδες της δεκάρας...ξεπουλημένα τρωκτικά!
Θα φύγετε νύχτα από τούτον τον τόπο!!!
Σήμερα το έλεος τελείωσε...από σήμερα πολεμάμε με λύσσα για τον πολιτισμό και για την δημοκρατία...Πολεμάμε για την αγάπη μας και τον τόπο μας...
Καλούμε κάθε ελεύθερο πολίτη αυτής της χώρας να σταθεί δίπλα μας όπως μπορεί κι όπως αντέχει....
Μπουλτνοζοφύλακες....θα φύγετε ντροπιασμένοι από τούτον εδώ τον τόπο τον ιερό!
Τα χημικά που ρούφηξαν τα παιδιά μας...τον φόβο που είδαμε στα μάτια τους....θα τον πληρώσετε πολύ ακριβά κάφροι!
Εδώ είναι Κερατέα...κι εδώ θα σας ταπεινώσουμε!
Υ.Γ. 1 Να προσεύχεστε σε όποιον Θεό πιστεύετε να μη χαθεί Κερατιώτης ή Κερατιώτισσα!
Υ.Γ. 2 Στο σπίτι μου έχω δεκαπέντε μαχαίρια, τα πέντε είναι πριονωτά για να κόβουν το ψωμί και τα άλλα δέκα κοφτερά για να κόβουν τις μπριζόλες....Ελάτε να με συλλάβετε...γελοία υποκείμενα!
πηγή: KOKKINO ΔΙΚΤΥΟ

ΠΡΕΖΑ TV
9-2-2011

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενος αγνου κερατσινιωτη πρεζα ετσι.... δεν μπορει η πουτανα να κρυφτει... τουλαχιστον τα προπαγανδακια του ιντι ας αλλαξουν τις κλασικες τους φρασεις που χρησιμοποιουν ανεκαθεν να γινουν και λιγο πιστευτει...

fasistofagos είπε...

ρε βλάκα 4:11 μάθε να γράφεις σωστά τα ελληνικά και μετά να κοιτάξεις πως θα συκοφαντήσεις ανθρώπους που υφίστανται ελεεινή αστυνομική βία επειδή εναντιώνονται στα σμφέροντα του Μπόμπολα στην Κερατέα.Α!Και άμα είσαι τόσο μάγκας να μην ξαναπετάξεις τα σκουπίδια σου σε κάδο αλλά μέσα στο σπίτι σου.Όχι γάτος γαμεί γάτος σκούζει.
ΥΓ:Πάντως είναι τρελό το πόσο ανορθόγραφα είναι τα φασιστοειδή.Αυτό μπορεί να το δει κανείς σε πληθώρα γεγραμμένων τους.Αξίζει να το σημειώσει κανείς...Ο Τσενάι σίγουρα πρέπει να τους κάνει μερικά μαθήματα ελληνικών.

Sloth είπε...

Σε καθε,μα σε καθε, σχολιο που κανω αναφερω κ γω το ποσο ανορθογραφοι ειναι οι ελληναρες... Ρε μαλακες ειπαμε να κανετε κανα λαθος που και που αλλα εσεις το χετε γαμησει. Αντε ανοιχτε κανα βιβλιο, που οι γνωσεις σας ξεκινανε κ σταματανε στον νενεκο, κ μετα παιχτε το πατριωτες... Τελος, καλα κανει και οργιζεται ο ανθρωπος,και απειλει. Μπηκαν τα γουρουνια μεσα στις γειτονιες και βαραγαν γερους και ανηλικους. Ρομποτ 800 € προσεχως σε αποσυρση...

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα κάνε κάτι με τους φασίστες και του μπάτσους που γράφουν εδώ -επειδή σε διαβάζει κόσμος και πρέπει να κάνουν προπαγάνδα- γιατί στο τέλος μόνο αυτοί θα σε διαβάζουν.
Μα καλά όλοι αυτοί οι ντεμέκ μάγκες και ελληνάρες πως γίνεται ρε γαμώτο να μη μπορούν να γράψουν σωστά στη μητρική τους γλώσσα;

Αλλληλεγγύη από όλο τον ελληνικό λαό στους κάτοικους που αγωνίζονται με όλα τα μέσα για την αξιοπρέπεια τους και το μέλλον των παιδιών τους.

Fασίστες - μπάτσο,ι όταν θα γίνει της Τυνησίας θα παρακαλάτε τον απλό κόσμο να σας χαρίσει τη ζωή

Ανώνυμος είπε...

fasistofage πες κατι για αυτο που σου λέμε και ασε την ανορθογραφία , - ειδικά οταν γίνεται λόγω κεκτημένης ταχύτητας- κατα μέρος. Το κειμενο γιατι σου κάνει ; Για ενός απλού κερατιώτη που αγανάκτησε και ειπε να τα πει με "ντεφακτο" φράσεις του αναρχικού χώρου; Για να δουμε λιγο τις φράσεις.. 1)τα στρατιωτάκια σας, 2) τα αξιολύπητα στρατιωτάκια σας των 800 ευρώ, 3) Μνήμη που θα μετράτε σε φλόγες και θόρυβο κάθε νύχτα που θα έρθει, 4)Νύχτες τρομερές θα ζήσετε από εδώ και πέρα... 5) Καλούμε κάθε ελεύθερο πολίτη αυτής της χώρας να σταθεί δίπλα μας όπως μπορεί κι όπως αντέχει, 6) Μπουλτνοζοφύλακες.Τα χημικά που ρούφηξαν τα παιδιά μας...τον φόβο που είδαμε στα μάτια τους.. Μηπως να ανατρεξουμε σε ολα τα κειμενα αναρχικών να δουμε κατ' επαναληψη τις ιδιες και ιδιες φρασεις.. Καλά οσο για το Υ.Γ.2 του απλου κερατιώτη.. copy paste απο κειμενο του ''Ρεσαλτο'' ετσι... Αντε απο εδω τωρα που δωσαμε και στους ηλίθιους αερα , επειδη δεν ασχολουμαστε μαζί τους και δεν απανταμε στην μαλακία τους και θα μας την πουν κι'ολας.

Ανώνυμος είπε...

kkkkkkk

Ανώνυμος είπε...

nhiyttgyfdfjgfgfjhgkjh

Ανώνυμος είπε...

mjnhyrtufikytghfdvghfcxtoiluychgfdjg

Ανώνυμος είπε...

jfwshekjhddwe4uskjyhqgwdkywsgjy3qwgdukwyjagdkuywafjsewhfklwjefhxjkwzhefjkzh

Ανώνυμος είπε...

houyflu ,mnbj,hgfvkhglj,h mhgfdcnmghvl k.jnjhg khvjlh khg ddf cfkjh ljh ;jk h'kj;uikygfyjtrdfli;kjo'jvgbljhaSOLKjdkhjfcwKEDCBHC;

Ανώνυμος είπε...

Όταν παντρευτώ εναν τέτοιο Άνδρα θέλω να πάρω! Και μαζί και τα πέντε μαχαίρια του και τα επτά μαστίγια

Ανώνυμος είπε...

4.53 ειτε ειναι αυτο που λες εσυ,που ειναι η καλυτερη περιπτωση..η ολος ο κοσμος αρχιζει κ ξεσικωνεται εναντια σε οτιδηποτε του υποβαθμιζει τη ζωη του..που ειναι η χειριτερη περιπτωση(για σενα κ τους ομοιους σου)διαλεξε κ παρε οτι παρεις 1 ευρω!αα κ ουτε αναρχικος ειμαι ουτε κουμουνι..ανεργος ειμαι πλεον κ απληρωτος 1 χρονο,ουτε χαρτι για ταμειο...οκ?

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα κι αν αυτή η κινητοποίηση άρχισε από τους κατοίκους, πλέον δεν συμβαίνει αυτό. Και αυτοί που έχουν παρεισφρήσει μόνον κακό τους κάνουν.