Τρίτη, Μαρτίου 08, 2011

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΩΝ 50 ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την 42η μέρα απεργίας πείνας διανύουν σήμερα οι 50 απεργοί πείνας που βρίσκονται στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Όπως έχουν επανειλημμένα δηλώσει, οι απεργοί πείνας είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι .... την ικανοποίηση των αιτημάτων τους για νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα με όλους τους Έλληνες εργαζόμενους.

Απρόβλεπτη από εδώ και στο εξής κρίνουν την πορεία της υγείας των απεργών πείνας οι γιατροί που τους παρακολουθούν, μια και, όπως τονίζουν, η πιθανότητα επιπλοκών είναι μεγάλη. Οι 50 απεργοί πείνας βιώνουν τις συνέπειες της παρατεταμένης ασιτίας με καταβολή, δυσχέρεια έγερσης και ζάλη κατά τη βάδιση, ενώ 17 νοσηλεύονται σήμερα στα νοσοκομεία της πόλης μας.

Σε σημερινή ιατρική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «Από τον έως τώρα κλινικό-εργαστηριακό έλεγχο έχουν διαπιστωθεί ήπια ηπατική δυσπραγία, παράταση του χρόνου πήξεως από ανεπαρκή πρόσληψη βιταμίνης C, βραδυκαρδία με παροδικές αρρυθμιολογικές διαταραχές αυτοανατασσόμενες, υπογλυκαιμία και λευκοπενία. Ιδιαίτερα επικίνδυνη κρίνεται η πτώση της άμυνάς τους που μπορεί να αποβεί μοιραία, σε περίπτωση ακόμη και ευκαιριακής λοίμωξης».

seleo.gr

ΠΡΕΖΑ TV
8-3-2011

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Paidia gia na vlepete ka8hmerina tis apergies grhgora kai eukola sas proteinw to http://apergies.blogspot.com
Epeidh to xw psa3ei, 3erw pws apla dn uparxei kalutero. :) Peace

Ανώνυμος είπε...

42? ego ksero oti stis 40 to poly se troei to mayro xoma..mystiria pragmata..

Ανώνυμος είπε...

ρε δε πα να πηδ.....νε!!!

Ανώνυμος είπε...

Να πανε στο διαολο οι κωλοβρωμιαρηδες

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!! ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΤΕ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 95% ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ. Η ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΤΕΛΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΜΝΗΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΑ "ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ" ΚΑΙ "ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ" ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝ ΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΣΤΕ..ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ.