Τρίτη, Μαρτίου 08, 2011

ΠΕΝΤΑΩΡΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ…ΑΝΑΡΩΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ Η MOODY’S ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Περισσότερες από 5 ώρες κράτησε το άτυπο υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε ο πρωθυπουργός στο Μαξίμου με τη συμμετοχή και παραγόντων του κυβερνώντος κόμματος.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της νέας υποβάθμισης από τον οίκο αξιολόγησης Moody's, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών.

Εκτιμάται ότι κύριο θέμα της σύσκεψης ήταν η στάση που θα τηρήσει η Αθήνα κατά την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της 11ης Μαρτίου. Θέματα της Συνόδου θα είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Λιβύη, καθώς και" η ενίσχυση του συντονισμού των εθνικών οικονομικών πολιτικών στην ευρωζώνη", όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σχετικό πρόγραμμα της Ε.Ε.


Σήμερα Τρίτη ο Γ. Παπανδρέου και ενόψει της Συνόδου Κορυφής θα έχει συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής.  Ο γύρος των επαφών έχει προγραμματιστεί -βάσει των όσων έχουν ανακοινωθεί από το Μέγαρο Μαξίμου από τις 3 Μαρτίου- να ξεκινήσει στις 10 το πρωί με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντ. Σαμαρά. Στις 2.15 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με την γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στις 3.30 μ.μ. με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη και στις 4.45 το απόγευμα με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα. Οπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ο Γ. Παπανδρέου θα έχει συναντήσεις για το ίδιο θέμα τόσο με την Ντόρα Μπακογιάννη όσο και με τον Φ. Κουβέλη.

ΠΡΕΖΑ TV
8-3-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: