Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2011

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ!!!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEOS)

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ!!!ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!!

Επίθεση δέχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος σε μία ταβέρνα στα Καλύβια από εξαγριωμένους κατοίκους της Κερατέας, οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά με ιδιαίτερα βαριές εκφράσεις και του πέταξαν γιαούρτια.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πάγκαλος βρέθηκε στην ταβέρνα προκειμένου να μιλήσει με τη συντονιστική επιτροπή των κατοίκων της Κερατέας που αντιδρούν σθεναρά στη δημιουργία χώρου υγειονομικής ταφής. Εκεί μία ομάδα κατοίκων άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον κ. Πάγκαλο και ένα από τα συνθήματα ήταν το περίφημο "Δεν τα φάγαμε μαζί".





Εν συνεχεία οι κάτοικοι συνέχισαν τις αντιδράσεις και έφτασαν και στο σημείο να πετάξουν γιαούρτια στον κ. Πάγκαλο. Αμέσως επενέβη η προσωπική φρουρά του κ. Πάγκαλου τον οποίο φυγάδευσαν σε απόμερο σημείο της ταβέρνας, ενώ αστραπιαία βρέθηκε έξω από την ταβέρνα μία ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ.
 






Οι κάτοικοι της Κερατέας βρίσκονται έξω από την ταβέρνα και εκεί παραμένει η διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ ο κ. Πάγκαλος βρίσκεται ακόμα μέσα στην ταβέρνα.
Είναι άλλη μία επίθεση που δέχεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος. Είχε προηγηθεί η φραστική επίθεση στη Γαλλία από φοιτητές, όπου είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το χώρο. 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ...ΡΙΧΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΕΛΟΙΟΣ;;;

«Χθες το βράδυ (16/3/2011) ο Θεόδωρος Πάγκαλος, όπως κάνει κάθε χρόνο, είχε καλέσει 11 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να φάνε και να συζητήσουν, σε μια ταβέρνα της εκλογικής του περιφέρειας που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο των Καλυβίων.

Οι γνωστοί μηχανισμοί του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι προωθούν την στρατηγική των επιθέσεων και του προπηλακισμού των Βουλευτών και των Υπουργών του κυβερνώντος κόμματος για να δημιουργήσουν κλίμα εμφυλίου πολέμου, άδραξαν την «ευκαιρία». Καθώς η συγκέντρωσή τους στο μπλόκο της Κερατέας όπου σκόπευαν να επιτεθούν στις αστυνομικές δυνάμεις ήταν τόσο ολιγάριθμη που δεν τους επέτρεψε να πραγματοποιήσουν το στόχο τους εκεί, έσπευσαν να μετακινήσουν περίπου 50 άτομα στα Καλύβια όπου τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα γι’ αυτούς.

Πράγματι, ήρθαν έξω από την ταβέρνα και επί δύο και πλέον ώρες έβριζαν, χυδαιολογούσαν και έκαναν αισχρές χειρονομίες προς τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και τη σύζυγό του η οποία συμμετείχε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο παρακείμενο Δημαρχείο και ήρθε μόλις πληροφορήθηκε τα επεισόδια.

Επειδή ο κύριος Τσίπρας ζητάει με επιθετικό ύφος ονόματα προσπαθώντας έτσι να δημιουργήσει σύγχυση, αυτή τη φορά θα αναφέρουμε τους πρωταγωνιστές ώστε να μην τσακώνονται μετά σε διάφορα blogs για το ποιος ήταν πιο μεγάλος «λαϊκός αγωνιστής». Διοργανωτής των επεισοδίων όπως και όλων των προηγουμένων τραμπουκισμών στα μπλόκα της Κερατέας είναι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μελέτης Πόγκας και ο πρώην Δήμαρχος Κερατέας κ. Σταύρος Ιατρού.

Παρά τις ύβρεις και τις χυδαιότητες, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης εξήλθε τρεις φορές για να προσπαθήσει να μιλήσει με όσους είχαν διάθεση να συζητήσουν. Και τις τρεις φορές τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατηύθυναν την όλη «επιχείρηση», διέκοπταν τη συζήτηση με οργανωμένες κινήσεις, ύβρεις και απειλές. Όταν αυτά δεν πτόησαν τον Αντιπρόεδρο, έκαναν χρήση του «εξοπλισμού» που είχαν φέρει μαζί τους. Πλην των γιαουρτιών που αποτελούν «διαχρονική αξία», έγινε ένα ακόμα βήμα προς μια βιαιότερη πρακτική. Ένας τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε μία σπασμένη καρέκλα με στόχο τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον χτύπησε στον δεξί ώμο προκαλώντας του μώλωπες.

Τελικά άρχισαν να συγκεντρώνονται φίλοι του καταστηματάρχη και του Αντιπροέδρου και πολλοί κάτοικοι των Καλυβίων και του Κουβαρά, οι οποίοι ήθελαν να αποδοκιμάσουν τέτοιου είδους τραμπουκισμούς. Ανάμεσά τους ήταν και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ.Λεβαντής. Η συγκέντρωση των τραμπούκων του ΣΥΡΙΖΑ -όταν είδαν ότι όχι μόνο δεν πέτυχαν να τρομοκρατήσουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά συγκέντρωναν και την εχθρότητα των ντόπιων- άρχισε να αραιώνει. Συγχρόνως αυξανόταν και ο αριθμός εκείνων που είχαν προσέλθει για να εμποδίσουν αυτού του τύπου τις εκδηλώσεις στο χωριό τους. Τότε αποχώρησαν και οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ο Αντιπρόεδρος.

Το τελικό επεισόδιο γράφτηκε λίγο αργότερα στην έξοδο του χωριού όταν τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ έστησαν καρτέρι στους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και λιθοβόλησαν τα αυτοκίνητά τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλα αυτά έγιναν την στιγμή που η Κυβέρνηση στο θέμα της Κερατέας, προχώρησε σε μια σειρά κινήσεων για να τερματιστεί η ένταση. Είναι χαρακτηριστικό ότι βήμα για την λύση αυτή αποτέλεσε η έναρξη της απόσυρσης των αστυνομικών δυνάμεων. Μόλις όμως έγινε η πρώτη κίνηση, κάποιοι έσπευσαν να κάψουν τα μηχανήματα της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο. Είναι σαφές ότι στην Κερατέα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τη μεγάλη του πρόβα για την διεξαγωγή αντάρτικου εναντίον του κράτους.

Η συστηματική και οργανωμένη στράτευση του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο της ανομίας, της αυθαιρεσίας και της τρομοκράτησης των οπαδών της Κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος, οδηγεί μοιραία σε αντιδράσεις που δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν. Καλό θα ήταν ο κύριος Τσίπρας και οι άλλοι επαναστάτες του σαλονιού να σταματήσουν τώρα πριν να είναι πολύ αργά.

Σε μιαν εποχή βαθύτατης οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής και πολιτισμικής κρίσης, όπου το μέγιστο ζητούμενο είναι ο κοινοβουλευτισμός και η Δημοκρατία να αντέξουν και να αποδείξουν ότι μπορούν να δώσουν τη λύση, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει τακτικές και μεθοδεύσεις που θυμίζουν έντονα όσα έκαναν οι εχθροί του κοινοβουλευτισμού εναντίον της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης. Εκείνος που τελικά κέρδισε τότε, ήταν ο φασισμός και οι Ναζί».

ΠΡΕΖΑ TV
17-3-2011

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο μαλακα πρεζα..ενθουσιαστηκες ετσι??? γιαουρτωθηκε ενας χοντρομαλακας κολογερος και συ αισθανθηκες καλυτερα..εισαι ενα θλιβερο,μιζερο ανθρωπακι

Ανώνυμος είπε...

bravo tous etsi prepi na antimetopizoume tous politikous opos mas katantisan eyge !!!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη με οποιον διαφωνουμε θα πρεπει να τον γιαουρτωνουμε???και ποιος θα κρινει ποιος εχει δικαιωμα να αναπνεει και ποιος οχι...φασισμος μου μυριζει

Ανώνυμος είπε...

tin idame tin dimokratia esti opos egine !! kanenan sti filaki den idame !!
re giaourtoma ke xeftila theloun oli tous opos tous vrizi o anevlavis ke den tous afini oute na milisoun tous alites !!

Ανώνυμος είπε...

@ 1:10 πμ

Ρε Γκιόζο ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ χαίρεται όταν γιαουρτόνουν τον εθνοπροδότη/κοιλιόδουλο/μίασμα/ασπονδυλο/λεχριτη και αχρηστο Παγκαλο!

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω το γιαουρτι να ηταν απαχο γιατι εχει ξεκινησει διαιτα.

Dexter είπε...

Κοιτα να δεις που υπαρχουν κ μαλακες που στεναχωρηθηκαν με το γιαουρτωμα στον Παγκαλο.... Τι αλλο θα δουμε σε αυτον τον τοπο.....;

Ανώνυμος είπε...

Πάγκαλε,όταν κάποιοs κάνει τέτοιεs επιθέσειs στον λαό ??/Τόσα χρόνια κλέβετε,απαξιώνετε έναν λαό και μετά τον βρίζετε και ζητάτε και τα ρέστα...αυτό είναι το λιγότερο που μπορούν να σου κάνουν....

Ανώνυμος είπε...

stis epomenes ekloges mhn ksexasete omws na tous ksanapsifisete olous aytous etsi? ZWA

Ανώνυμος είπε...

Οι τέτοιου είδους ανοησίες με τα γιαουρτώματα έχουν ξεπεραστεί από το'60.
Αν στην Κερατέα τους περισσεύουν τόσα πολλά λεφτά ώστε να αγοράζουν γιαούρτια γιά να τα πετάνε, ας τα δώσουν καλύτερα να τα φάει κάποιος που πραγματικά τα χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

@12:15 μμ
φίλε έχεις και γαμώ τις απόψεις! Θες να στη χαϊδέψω?

http://www.slang.gr/lemma/show/kolotrupida_3072:%CE%BA%CF%89%CE%BB%CE%BF%CF%84%CF%81%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B1

Ανώνυμος είπε...

Etsi re poutso kai ksilo stous malakes. Gamo to Pagkalo kai tou euxomai na pethanei sintoma apo karkino....Gamo to spiti tou

Ανώνυμος είπε...

@Dexter Se pao... Opou tous vroume tha tous gamoume.

Ανώνυμος είπε...

Σκατα να του ριχνανε επρεπε.

Ανώνυμος είπε...

To giaourtaki einai apo to gala ton vizion tis Mamas tou preza, toses kavle i gynaika me tous pakides eprepe na ektonothei

Ανώνυμος είπε...

Γυρισε η μητερα μου απο τη δουλεια κουρασμενη και αγχωμενη, και της εβαλα το βιντεο με το παγκαλο για να της φτιαξω το απογευμα. Τωρα κοιμαται σα πουλακ.

Ανώνυμος είπε...

εσυ ρε φιλε 1.10 που ζεις??
εκαλη με πισινα και υπηρετικο προσωπικο η εισαι κλασσικος μικροαστος που θα ηθελε να ειναι εκαλη με υπηρετικο προσωπικο?
δηλαδη τι αλλο περιμενεις να μας κανουν για να αρχισουμε το γιαουρτωμα??δεν ειναι κι αυτος ενας τροπος διαμαρτυριας που μαλιστα ξεφτιλιζει τον γιαουρτομενο (βλ. παγκαλο)??

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο dexter

Ανώνυμος είπε...

αντε φασιστρακια του Συριζα και του ΚΚΕ σε λίγο θα κάνετε πεσίματα από κοινού με τους Χρυσαυγιτες...δεν απέχετε και πολύ σε πρακτικές και φιλοσοφία..το μόνο που σας χωρίζει είναι ότι οι Χρυσαυγίτες εκτός από φασίστες είναι και ρατσιστές..προστάτες και τιμωρούς στο όνομα του λαού δεν χρειαζόμαστε..
φωνασκούντες πιθηκάνθρωποι γρήγορα πίσω στα λαγούμια σας

Ανώνυμος είπε...

perisotero tha xairomoyn mia molotof ..... alla pisteyo oti konta einai k aytes.

Ανώνυμος είπε...

ta koproskyla oi keratiwtes na to boylwsoyn kai na gkremisoyn ta ay8aireta toys.

Ανώνυμος είπε...

11:28.Θεραπεία για την Πασοκίαση που έχεις πάθει κάνεις,ή το αφήνεις να επιδεινώνεται?

Ανώνυμος είπε...

11:28.θεραπεία κάνεις για την Πασοκίαση που έχεις ή το έχεις και επιδεινόνεται?

Ανώνυμος είπε...

11:28.θεραπεία κάνεις για την Πασοκίαση που έχεις ή το έχεις και επιδεινόνεται?

Ανώνυμος είπε...

να ναι καλα η ταβερνα που ταισε τον λατρευτο μας κυριο Παγκαλο και καθησε μαζι μας και φαγαμε μεζεκλικια. ενα βημα προς την εθνικη συμφιλιωση εγινε ξανα, χωρις να αναγκαστουμε να πραξουμε ακραιες καταστασεις, προσαγωγες, μυνησεις, προκειμενου να παταξουμε τους αναρχους και επικινδυνους για το εθνος κατοικους της Κερατιας.

Ανώνυμος είπε...

Διατεταγμενη υπηρεσια επιθεσης κατα της πρεζας TV απο πρασινοκατιμαδες.μην ακους τα ζομπι,συντομα θα παρουν και αυτοι τον πουλο απο την χωρα,με οσα κλεψανε,ο καθενας τους.γιατι ΠΑΣΟΚος και μη κλεφτης δεν υπαρχει σημερα.μονο οσοι τα εχουν αρπαξει και εχουν πολλα να κρυψουν υποστηριζουν σημερα το ΠΑΣΟΚ> κανω λαθος?δεν νομιζω ....

Ανώνυμος είπε...

α ανι και τελικα ειναι του ΛΑΟΣ ο γιαουρτς ,οποτε τι λετε τωρα εσεις που καλειτε φασιστακια τους αριστερους?φασιστακια ισως ναι ,αλλα ποιοι?οι ΠΑΣΟΚοι βεβαια,και οι δεξιοι.γιατι οσοι ακομα υποστηριζουν τους κλεφτες του πασοκ ,ειναι και οι ιδιοι κλεφτες.απλο.

Ανώνυμος είπε...

θλιβεροι και μιζεροι Πασοκοι,νεοδημοκρατες και λοιποι κλεφτοψευτες της χωρας μου.το γιαουρτι κανει καλο στην επιδερμιδα ασχετοι.και ασπριζει οτι δεν εχετε προλαβει να ασπρισετε .ειναι δηλαδη η τελεια καλυψη για καποιον που αλλα λεει και αλλα κανει.παραδειγμα προς γιαουρτοθεραπεια ειναι ο ΓΑΠ,ολοι οι πολιτικοι που σημερα ειναι στη βουλη,ολοι οσοι τα παιρνουν απο τους πλουσιους για εξυπηρετησεις ,οσοι κλεβουν το δημοσιο χρημα,οσι εκβιαζουν τους πολιτες και τους παρενοχλουν με οπλα την γραφειοκρατια,οσους το παιζουν οτι εχουν εξουσια ,και κανουν την ζωη των απλων πολιτων δυσκολη.και αλλοι που να μην σας κουραζω ,θα τους μαθετε κατα την πορεια των πραγματων,γιατι το γιαουρτι δεν θα σταματησει.ειναι το μονο οπλο του λαου πια.μεχρι να σκασουν οι ψευτες και να φυγουν.η μεχρι να τσακισουν τα ΜΑΤ τους πολιτες.

george είπε...

allo to giaoyrti ,allo to ξυλο που ριχνουν οι φασιστες σε δημοκρατικους πολιτες,και το ξυλο που ριχνουν τα ΜΑΤ για να προστατευουν τους λιγους πλουσιους χαραμοφαηδες που πλουτισαν στην πλατη μας.η μηπως δεν πληρωνετε φορους εσεις που λετε οτι δεν εκαναν καλα οποιοι διαμαρτυρηθηκαν με αυτο τον τροπο?εσεις δηλαδη τι κανετε ,διαμαρτιρια σιωπης?συνενοχοι των κλεφτων ειναι οσοι τους στηριζουν ,και θα εχουν την ιδια τυχη.γιατι ο εμφυλιος θα ερθει πριν απο την αλλαγη.και τοτε τρεχατε να κρυφτειτε,δεν θα υπαρχουν οι ιδιοτικοποιημενοι μπατσοι να τους προστατεψουν.ισως και να εχουν και αυτοι απηυδησει μεχρι τοτε και να βαρανε και αυτοι ....μακαρι .να τελειωνουν οι κλεφταραδες με την χωρα μου.

maltakias είπε...

Τα γιαούρτια πάντως,δεν τα "φάγαμε όλοι μαζί" κωλόχοντρε.

Ανώνυμος είπε...

Για να σου λυσω την απορια φιλε 1;16 μπορεις να εχεις σαν κριτηριο προπυλακησεων και γιαουρτωματων τη δικαιοσυνη. Ενοω οτι αν διαφωνεις με καποιον γιατι σε προσβαλει η σε κλεβει σε μια δημοκρατια μπορεις να καταφυγεις στη δικαιοσυνη. Αν αυτος ο καποιος εχει καταχραστει την εξουσια που του εδωσε ο λαος και εχει βαλει το τομαρι του υπερανω της δικαιοσυνης (λαμογια της βουλης) τοτε του αξιζει η δικαιοσυνη του δρομου. Στο γιαουρτωμα σου μυρισε φασισμος, στη χρεοκωπια της χωρας, στην ατιμωρησια των κλεφτων, στη καταληστευση της κρατικης περιουσιας, στην αρπαγη των συνταξεων μας δεν σου μυρισε φασισμος? Μου φαινεται οτι στην μονορουθουνη βολεμενη μυτουλα σου βρωμανε τα "γιαουρτια" και μοσχομυριζουν τα "σκατα"

Ανώνυμος είπε...

Για να σου λυσω την απορια φιλε 1;16 μπορεις να εχεις σαν κριτηριο προπυλακησεων και γιαουρτωματων τη δικαιοσυνη. Ενοω οτι αν διαφωνεις με καποιον γιατι σε προσβαλει η σε κλεβει σε μια δημοκρατια μπορεις να καταφυγεις στη δικαιοσυνη. Αν αυτος ο καποιος εχει καταχραστει την εξουσια που του εδωσε ο λαος και εχει βαλει το τομαρι του υπερανω της δικαιοσυνης (λαμογια της βουλης) τοτε του αξιζει η δικαιοσυνη του δρομου. Στο γιαουρτωμα σου μυρισε φασισμος, στη χρεοκωπια της χωρας, στην ατιμωρησια των κλεφτων, στη καταληστευση της κρατικης περιουσιας, στην αρπαγη των συνταξεων μας δεν σου μυρισε φασισμος? Μου φαινεται οτι στην μονορουθουνη βολεμενη μυτουλα σου βρωμανε τα "γιαουρτια" και μοσχομυριζουν τα "σκατα"

Ανώνυμος είπε...

Για να σου λυσω την απορια φιλε 1;16 μπορεις να εχεις σαν κριτηριο προπυλακησεων και γιαουρτωματων τη δικαιοσυνη. Ενοω οτι αν διαφωνεις με καποιον γιατι σε προσβαλει η σε κλεβει σε μια δημοκρατια μπορεις να καταφυγεις στη δικαιοσυνη. Αν αυτος ο καποιος εχει καταχραστει την εξουσια που του εδωσε ο λαος και εχει βαλει το τομαρι του υπερανω της δικαιοσυνης (λαμογια της βουλης) τοτε του αξιζει η δικαιοσυνη του δρομου. Στο γιαουρτωμα σου μυρισε φασισμος, στη χρεοκωπια της χωρας, στην ατιμωρησια των κλεφτων, στη καταληστευση της κρατικης περιουσιας, στην αρπαγη των συνταξεων μας δεν σου μυρισε φασισμος? Μου φαινεται οτι στην μονορουθουνη βολεμενη μυτουλα σου βρωμανε τα "γιαουρτια" και μοσχομυριζουν τα "σκατα"

Ανώνυμος είπε...

Για να σου λυσω την απορια φιλε 1;16 μπορεις να εχεις σαν κριτηριο προπυλακησεων και γιαουρτωματων τη δικαιοσυνη. Ενοω οτι αν διαφωνεις με καποιον γιατι σε προσβαλει η σε κλεβει σε μια δημοκρατια μπορεις να καταφυγεις στη δικαιοσυνη. Αν αυτος ο καποιος εχει καταχραστει την εξουσια που του εδωσε ο λαος και εχει βαλει το τομαρι του υπερανω της δικαιοσυνης (λαμογια της βουλης) τοτε του αξιζει η δικαιοσυνη του δρομου. Στο γιαουρτωμα σου μυρισε φασισμος, στη χρεοκωπια της χωρας, στην ατιμωρησια των κλεφτων, στη καταληστευση της κρατικης περιουσιας, στην αρπαγη των συνταξεων μας δεν σου μυρισε φασισμος? Μου φαινεται οτι στην μονορουθουνη βολεμενη μυτουλα σου βρωμανε τα "γιαουρτια" και μοσχομυριζουν τα "σκατα"

Ανώνυμος είπε...

Για να σου λυσω την απορια φιλε 1;16 μπορεις να εχεις σαν κριτηριο προπυλακησεων και γιαουρτωματων τη δικαιοσυνη. Ενοω οτι αν διαφωνεις με καποιον γιατι σε προσβαλει η σε κλεβει σε μια δημοκρατια μπορεις να καταφυγεις στη δικαιοσυνη. Αν αυτος ο καποιος εχει καταχραστει την εξουσια που του εδωσε ο λαος και εχει βαλει το τομαρι του υπερανω της δικαιοσυνης (λαμογια της βουλης) τοτε του αξιζει η δικαιοσυνη του δρομου. Στο γιαουρτωμα σου μυρισε φασισμος, στη χρεοκωπια της χωρας, στην ατιμωρησια των κλεφτων, στη καταληστευση της κρατικης περιουσιας, στην αρπαγη των συνταξεων μας δεν σου μυρισε φασισμος? Μου φαινεται οτι στην μονορουθουνη βολεμενη μυτουλα σου βρωμανε τα "γιαουρτια" και μοσχομυριζουν τα "σκατα"

Ανώνυμος είπε...

Για να σου λυσω την απορια φιλε 1;16 μπορεις να εχεις σαν κριτηριο προπυλακησεων και γιαουρτωματων τη δικαιοσυνη. Ενοω οτι αν διαφωνεις με καποιον γιατι σε προσβαλει η σε κλεβει σε μια δημοκρατια μπορεις να καταφυγεις στη δικαιοσυνη. Αν αυτος ο καποιος εχει καταχραστει την εξουσια που του εδωσε ο λαος και εχει βαλει το τομαρι του υπερανω της δικαιοσυνης (λαμογια της βουλης) τοτε του αξιζει η δικαιοσυνη του δρομου. Στο γιαουρτωμα σου μυρισε φασισμος, στη χρεοκωπια της χωρας, στην ατιμωρησια των κλεφτων, στη καταληστευση της κρατικης περιουσιας, στην αρπαγη των συνταξεων μας δεν σου μυρισε φασισμος? Μου φαινεται οτι στην μονορουθουνη βολεμενη μυτουλα σου βρωμανε τα "γιαουρτια" και μοσχομυριζουν τα "σκατα"