Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2011

ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΪ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΑΡΑΖ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ

Εκτός ραδιοφώνου ΣΚΑΪ ο Άρης Χατζηστεφάνου και παρά τις πληροφορίες που τον τελευταίο καιρό ήθελαν το ραδιόφωνο του Παλαιού Φαλήρου να ενισχύει το πρόγραμμα του.
Η αιτιολογία για την απόλυση του ραδιοφωνικού παραγωγού ήταν αυτή που χρησιμοποιείται ευρέως το τελευταίο διάστημα – «περικοπές», ενώ ας υπενθυμιστεί ότι οι μισθολογικές μειώσεις του προηγούμενου διαστήματος (της τάξης του 10%) υποτίθεται πως είχαν γίνει ακριβώς για να αποφευχθούν απολύσεις. Ο Χατζηστεφάνου παρουσίαζε κάθε Κυριακή πρωί την εκπομπή “Infowar”, ενώ όπως ψιθυρίζεται η απόλυση του δεν θα είναι η τελευταίου – αυτού του διαστήματος, τουλάχιστον – στον Όμιλο Αλαφούζου…



golema.gr

ΠΡΕΖΑ TV
31-3-2011

13 σχόλια:

Diama4 είπε...

Πραγματικά, μιά (ακόμη) σφαίρα στην καρδιά της σωστής και ελεύερης δημοσιογραφίας. Και έπονται τα χειρότερα. Για να δούμε πως θα αντιδράσουν οι "συνάδελφοι" του Άρη

Ανώνυμος είπε...

Οι εκπομπές του έδειχναν τόση μεροληψία, ώστε προσωπικά αναρωτιόμουν γιατί ακριβώς το Σκάι τον κρατούσε τόσον καιρό.

Φαίνεται ότι τους άρεσαν οι εκπρόσωποι τύπου τρομοκρατών, οι οποίοι ποτέ δεν λείπουν από την Ελλάδα, καθώς η δουλειά είναι επικερδής.

Diama4 είπε...

Υπάρχουν οφθαλμοφανώς αντίρροπες τάσεις ανάμεσα στα στελέχη του ΣΚΑΙ και δεν πρέπει να αφήσουμε την ζυγαριά να γείρει εις βάρος της ελεύθερης δημοσιογραφίας.

Η απόλυση τέτοιων δημοσιογράφων είναι ένα δυνατό χαστούκι στην ελευθερία του λόγου. Δεν είναι απλά θέμα πού θα βρει αλλού δουλειά ο δημοσιογράφος.

Ο συμβολισμός αυτής της απόλυσης σημαίνει πολλά (ενός κακού μύρια έπονται) και θα πρέπει να εναντιωνόμαστε έμπρακτα σε προσπάθειες φίμωσης του Τύπου , όποια μορφή κι αν έχει.


Αποτελεί σοβαρότατο πλήγμα η οποιαδήποτε απόλυση έγκριτων δημοσιογράφων.
Δεν είναι προσωπικό θέμα του Άρη και του κάθε «Άρη».
Είναι η απαρχή μιάς χούντας που κάνει τα πρώτα της βήματα (μαζί με Κούλογλου κ.ά.) στις -ευνοϊκές για χούντα- μέρες που ζούμε.

http://diama4.blogspot.com/2011/03/infowar.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.xreokratia.gr/index.html

Diama4 είπε...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απόλυση του Άρη Χατζηστεφάνου http://www.facebook.com/event.php?eid=199402350091361#!/event.php?eid=199402350091361

Ανώνυμος είπε...

συγνωμη τοσοι δημοσιογραφοι έχουν απολυθει αυτούς τους μήνες, κανείς δεν ηταν τοσο σημαντικός ώστε να οργανωθεί συγκεντρωση διαμαρτυριας όπως και για τον κ. Χατζηστεφάνου;
ειμαστε στα καλά μας;

Diama4 είπε...

εκτός που είναι σημαντικότατος (πες μου άλλον σημαντικό να σου πω αν έχεις δικιο), κυρίαρχο ρόλο παίζει και το κανάλι - "ομάδα" του ΣΚΑΙ.
...αλλά ας πούμε πως έχεις δίκιο. Να μην κάνουμε μιά αρχή με τον Χατζηστεφάνου , αφού δεν κάναμε με κάποιον άλλο μέχρι τώρα?
Συμβολικά, ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι. Όχι οτι οι άλλες απολύσεις μας είναι αδιάφορες.

Ανώνυμος είπε...

Αν νομίζετε τσουτσέκια ότι μπορείτε να διαβρώσετε το σύστημα από μέσα είστε βαθιά γελασμένοι. Οι αστοί ξύπνησαν και ετοιμάζουν πάλι τα ξερονήσια (ή φάρμες στη Λαπωνία και Σιβηρία). Και να είστε και ευχαριστημένοι γιατί υπάρχουν και άλλα πιο αποτελεσματικά παραδείγματα όπως της Ινδονησίας (μετά το ξεκαθάρισμα ανήκει στους ασιατικούς τίγρεις)και του Franco (ακόμα βρίσκουν μαζικούς τάφους των σκατοκόκκινων)και η Ισπανία έχει ανεργία 25% μόνιμα αλλά δεν ανήγει ρουθούνι και από τα PIGS είναι η μόνη χώρα που δεν κινδυνεύει ακόμα με χρεωκοπία. Καληνύχτα!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία αντίληψη της ελευθερίας του λόγου έχεις! Αν έχεις cohones συνέπεια να μην κλες λοιπόν για τον Αρούλη.

Ανώνυμος είπε...

--εκτός που είναι σημαντικότατος (πες μου άλλον σημαντικό να σου πω αν έχεις δικιο)--
Α ώστε δεν έχεις μαθει τίποτε για κλείσιμο εφημεριδων,ραδιοφωνικών σταθμών, έγκριτων και μάχημων δημοσιογραφων του Τύπου, του Ραδιοφώνου και της Τηλεόρασης που απολύθηκαν και έμειναν χωρίς δουλεια;
Νομιζα πως απλά ήσουν θαυμαστης του και καπου θα μπορούσε να δικαιολογηθεί ο φανατισμος.
Τωρα μου περναει απο το μυαλο πως ειστε συγγενείς

Ανώνυμος είπε...

εχει ενεργοποιηθεί ο μετριασμός σχολίου;;;;
Ε τότε σίγουρα είστε συγγενείς και μαλιστα πρωτου βαθμού!!!χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

--ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΘΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ.--
Δεν το κλεινεις λεω εγω το ρημαδι;
Αφου δεν αντεχεις την κριτική

Diama4 είπε...

Eπειδή υπάρχει ακόμα συνεχής τομοκράτηση απολυμένων και μη, από τους "μνημονιακούς" πολιτικάντηδες
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΗ και ώρα 12 μμ ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

Έγινε ένα μικρό μπέρδεμα και βρεθήκαμε να έχουμε δύο φορές κάλεσμα για συγκέντρωση. Εχουμε διαδώσει την παρούσα σελίδα αλλά και την άλλη :
http://www.facebook.com/event.php?eid=199402350091361.
Δεν πειράζει.
...απλά το λέω, για να μην νομίσει κανείς πως θα γίνουν τα ίδια σαν την προηγούμενη Κυριακή.
Πάμε πολύ καλά αλλά μπορούμε και καλύτερα.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.
...ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ
(και κάντε κάτι χρήσιμο γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο από το να τον ξοδεύετε σε ανούσιες συζητήσεις και αμπελοφιλοσοφίες)