Τετάρτη, Απριλίου 20, 2011

«ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ…

ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ...

Προσανατολισµένη σταθερά στην ολοκλήρωση της κατασκευής του χώρου απόθεσης απορριµµάτων στο Οβριόκαστρο Κερατέας παραµένειη κυβέρνηση, την επόµενη µέρα της κόντρας υπουργών για το θέµα, αφήνοντας περιθώριοσυζήτησης µόνον για «ορισµένεςλεπτοµέρειες» του έργου.
Στην υλοποίηση του υφιστάµενου σχεδιασµού για την Αττική αναφέρθηκε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ξεκαθαρίζοντας τη σύγχυση που επικράτησε µετά τη συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και της δηµοτικήςαρχής Λαυρεωτικής, όπου γινόταν λόγος για εξέταση της πρότασηςπερί δηµιουργίας µονάδας επεξεργασίας σε άλλο χώρο και συγκεκριµένα στο ΒΙΟ. ΠΑ. Κερατέας.



«∆εν αλλάζειο σχεδιασµόςκαι η υλοποίηση του έργου. ∆εν αλλάζει ο νόµος βάσει του οποίου υλοποιείται το έργο», σηµείωσε ο κ. Πεταλωτής, προσθέτοντας επίσης πως «δεν υπάρχει θέµα αναβολής του έργου». Σχολιάζοντας την προχθεσινή συµφωνία για αποµάκρυνση αστυνοµικών δυνάµεων και κατοίκων, ο κ. Πεταλωτής µίλησε για «συµφωνία που δεν αναιρεί την υλοποίηση του έργου, αλλά αποκαθιστά την τάξη, την ειρήνη στην περιοχή, την ασφάλεια και φυσικά την οικονοµική ευταξία». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε πως οι συζητήσεις µεταξύ των συναρµόδιων υπουργώνκαι των φορέων της περιοχήςστοχεύουν «έτσι ώστε οι λεπτοµέρειες της υλοποίησης να γίνουν καλύτερες». Αναφερόµενος στιςλεπτοµέρειες που µπορεί να συζητηθούν, έφερε ως παράδειγµα τον φορέα διαχείρισης του χώρου.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΆ στελεχη, που εµφανίζονταν ενοχληµένα από την παρέµβαση Παπουτσή, υποστήριζαν πως οιεπισηµάνσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κινούνται σε τελείως διαφορετικόµήκος κύµατος από την εικόναπου δόθηκε µετά την προχθεσινή συνάντηση περί αναβολής του έργου.

Παράλληλα,επεσήµαιναν πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα έπρεπε να δώσει κάποιες διευκρινίσεις γιατους χειρισµούςτου και για την εντύπωσηπου έδωσε πως η κυβέρνηση είναι πρόθυµη να διαπραγµατευθείµε τουςφορείς της περιοχής και να προχωρή σει σε κάποιον συµβιβασµό.

«Ο κ. Παπουτσής χειρίστηκε το µέρος του έργου που τον αφορούσε ως προς την αποχώρηση των αστυνοµικών δυνάµεων, µετά και την αποχώρηση των κατοίκων από τα µπλόκα. Ολα τα υπόλοιπα θα συζητηθούν µε τους συναρµόδιους υπουργούς», ήταν η απάντηση και του κυβερνητικού εκπροσώπου.


ΠΡΕΖΑ TV
20-4-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

paparia 8a ginei

Ανώνυμος είπε...

Στον κωλο σας θα μπει το εργο