Σάββατο, Μαΐου 21, 2011

ΑΘΛΙΟ,ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ…

Copy paste μερος του ρεπορταζ,ετσι οπως δημοσιευεται στο Πρωτο Θεμα της Κυριακης που κυκλοφορει.

"Μαύρη προπαγάνδα σε βιβλίο του Δημοτικού υπέρ λαθρομεταναστών"
Οι μαθητές διαβάζουν ότι η ελληνική κοινωνία δέχτηκε τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς «σαν παιδιά της»
Με μεθόδους θα τις ζήλευε μέχρι και... ο Γκέμπελς επιδιώκουν ορισμένοι κύκλοι του υπουργείου Παιδείας να περάσουν το μήνυμα της πολυπολιτισμικότητας,προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για την περαιτέρω έλευση ακόμη περισσότερων οικονομικών μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας. Αυτή τη φορά η προσπάθεια εστιάζεται στα παιδιά της ΣΤ' Δημοτικού, και μάλιστα σε ένα μάθημα το οποίο εκ πρώτης όψεως δεν προσφέρεται για θεωρητικού τύπου προπαγάνδα...


....Το εντυπωσιακό είναι ότι το συγκεκριμένο βιβλίο, αν και τυπικά είναι έκδοση του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων, κατά 75% χρηματοδοτήθηκε από ευρωπαϊκά κονδύλια.
Να επισημάνουμε ότι με κονδύλια του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων εμπεριέχονται και διάφορα κοινοτικά χρηματοδοτικά προγράμματα, τα τελευταία χρόνια καταβάλλεται από διάφορους κύκλους προσπάθεια να ξαναγραφεί κατά το δοκούν η Ιστορία της περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, ένα από τα βασικά ερωτήματα που ανακύπτουν είναι τι σκοπούς εξυπηρετεί η επιλογή της πόλης της Θεσσαλονίκης πριν από 100 χρόνια για να χρησιμοποιηθεί ως πληθυσμιακό παράδειγμα, αντί π.χ. του πληθυσμού της Σμύρνης πριν από την Καταστροφή του 1922 ή ακόμη και της Κωνσταντινούπολης;


Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΌΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..
ΟΣΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΒΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΜΟΤΗΤΑ,ΟΣΟ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΤΟΣΟ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ  ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΟΔΟΧΗ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.


ΠΡΕΖΑ TV
21-5-2011

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ego pantos ta symperasmata moy ta exo bgalei PREZA eise poli megalos malakas. eyxaristo

Ανώνυμος είπε...

το συμπερασμα μου ειναι οτι εισαι ΒΛΑΚΑΣ,ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ και ποτε δεν προκειται να δεις κατι περα απο την μυτη σου...
στην ζωη μου εμαθα οτι με ατομα που υπερασπιζονται ακραιες πολιτικες μορφες (αριστερα,δεξια,το ιδιο ειναι!) να μην συζητω γιατι δεν βγαζεις ακρη..

Ανώνυμος είπε...

den pas kala
parto alliws
giati exeis xasei thn epafh me thn pragmatikotita

Ανώνυμος είπε...

οπως τοτε που γραφαν σε ενα βιβλιο ιστοριας για την μικρασιατικη καταστροφη "συνωστισμος στο λιμανι της Σμυρνης" και οι αλλοι τους σφαζανε στον λαρυγγα...
ολοι λαθος,πουθενα προπαγανδες,ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ JUNKY!!

Πηγαινε να πεις στους Εβραιους π.χ. για "συνωστισμο στο Αουσβιτς" να δεις τι θα παθει το κωλαρακι σου...

Εδω κατι τετοιους ανιστοριτους τους βραβευουμε κιολας!

Ανώνυμος είπε...

"ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ."

απόδειξη ότι είσαι σε άλλο τόπο και χρόνο!!!Ρε μήπως γράφεις τόσο καιρό από άλλη χώρα και μας το παίζεις οτι μένεις Ελλάδα;;;
Κανείς δεν μιλάει για οικονομική ζημιά,αν και το να φεύγει η οικονομία της χώρας σου στο Μπαγκλαντεζ δεν ειναι οτι καλυτερο,μιλάνε για εξαθλίωση της ζωής.Εγώ π.χ. δεν θεωρώ φυσιολογικό να τα κατεβάσω και να χέσω όπου λάχει όπως ο Ινδός! (εχω παει Ινδία και ξέρω!) και πολλά άλλα..αλλα εσυ το βιολί σου,βιολιτζή μου..

χαζούλης είπε...

Έχουν δίκιο οι απο πάνω Πρεζα !

Πρέπει να μαθαίνουμε στα παιδιά της ΣΤ' ότι οι ξένοι είναι υπάνθρωποι και θέλουν το κακό μας.
(Αν διαθέτουν λεφτά αλλάζει βέβαια.)

Όταν οι κοιλιές είναι γεμάτες όλοι είμαστε ή σοσιαλιστές ή σταρχιδιστες.
Ξαφνικά γεμίσαμε πατριώτες.

Ξεπουλημένες Συνειδήσεις

Ανώνυμος είπε...

"Να επισημάνουμε ότι με κονδύλια του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων εμπεριέχονται και διάφορα κοινοτικά χρηματοδοτικά προγράμματα, τα τελευταία χρόνια καταβάλλεται από διάφορους κύκλους προσπάθεια να ξαναγραφεί κατά το δοκούν η Ιστορία της περιοχής."
Ευτυχώς που υπάρχουν και δημοσιογράφοι σαν αυτόν να γράφουν την αλήθεια.
Οταν σε μια χώρα υπάρχει τόση ανεργία και τόσο μεγάλα οικονομικά προβλήματα με ποια λογική εισάγονται μετανάστες;Ή ηλίθιοι είναι όσοι ανέχονται να μπαίνουν λαθρομετανάστες ή προδότες που θέλουν την καταστροφή της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Μπα... αθλιο ρατσιστικό ΜΟΝΟ για σένα και τους άπλυτους φίλου σου..... ρεεεεεεεε ξυπνήστε πρίν είναι αργά!!!!!!