Τρίτη, Μαΐου 10, 2011

ΆΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Νεκρός έπεσε στο κέντρο της Αθήνας από τις μαχαιριές αγνώστων ένας 44χρονος άνδρας την ώρα που ετοιμαζόταν να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο. Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως έγινε γνωστό ο 44χρονος, ελληνικής υπηκοότητας, δέχθηκε την επίθεση τριών ατόμων την ώρα που κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ στην οδό Ιουλιανού προκειμένου να μεταφέρει την γυναίκα του που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους.



Οι δράστες πιθανότατα επιτέθηκαν στον άτυχο άντρα για να του πάρουν την κάμερα που εκείνη την ώρα κρατούσε στα χέρια του.

Μάλιστα όπως αναφέρει η αστυνομία, οι δράστες του κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και τον θώρακα.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν η γυναίκα του και η πεθερά του, που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, ανησύχησαν από την αργοπορία του και βγήκαν από το διαμέρισμα για να δουν τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα να τον αντικρίσουν αιμόφυρτο στο δρόμο.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ασφάλεια διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή των δραστών βάσει των περιγραφών που έδωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

ΠΡΕΖΑ TV
10-5-2011

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aγνώστων Λαθρομεταναστών ......

Ανώνυμος είπε...

Είχε πει η αστυνομία πριν λίγες ημέρες να μην βγαίνουν οι γυναίκες μετά τις 9 μόνες τους. Σε λίγο θα ισχύσει για όλους μας όλες τις ώρες...δεν θα μπορούμε να κυκλοφορούμε στο κεντρο της Αθήνας...

Ανώνυμος είπε...

"ΆΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ"?????????
MONO???????
bravo sou!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Καραγκιόζη Πρέζα, αυτοί που λατρεύεις σκότωσαν τον ανθρωπάκο, οι λαθρομετανάστες σου. Με τι αρχίδια που δεν έχεις βγαίνεις τώρα και μιλάς για άγριο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας;

Ανώνυμος είπε...

Λαθρομεταναστες 100%! θα ψηφισουμε οποιον μας κανει να νιωθουμε ασφαλης στην ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Υ.Γ Ενας τρελος ποντιος!

Ανώνυμος είπε...

simfono me ton 4:27

Ανώνυμος είπε...

ρε ξεφτυλισμενε πρεζα φοβασαι να πεις ποιοι εκαναν το εγκλημα?
μεταναστολατρη της πλακας

Ανώνυμος είπε...

πρεζα εισαι ξεφτιλας οχι για τις αποψεις σου αλλα για το οτι τωρα κανεις την παπια.

Ανώνυμος είπε...

αντε μαζεψου ρε
και γρηγορα.

Ανώνυμος είπε...

pa
pa
pa
to pa-rizaki

Λαθροπολίτης είπε...

Ρε μαλάκες ο πρέζα σας φταίει;

Ανώνυμος είπε...

Τελικα εισαι κι εσυ κολλυμενος αριστερος που το μονο που τον ενδιαφερει ειναι η ρηξη των Ελληνων.
Για τον Γρηγοροπουλο (κριμα το παιδι)ξεσηκωνες τον κοσμο να κανει σταχτη την Αθηνα.
Ξεφτιλα, δεν εχουμε καμμια τυχη..

Ανώνυμος είπε...

Μόνο αν διώξουν όλους τους ξένους θα ξεβρωμίσει ο τόπος αυτός! Κάθε μέρα ακούγονται τέτοιες δισάρεστες ειδήσεις! Αντί να πουν ένα ευχαριστώ που τους επιτρέψαμε και ζουν σε ένα αρκετά καλό επίπεδο πολιτισμού (σε σχέση με την χώρα τους, καλύτερη δουλειά θα βρίσκανε εκει;) δημιουργούν προβλήματα συνεχώς. Τι μαύρη ψυχή έχουν τα μουνόπανα και αφαιρούν για ενα τόσο ασήμαντο λόγο μια ζωή;;;;; Να πάνε να γαμηθούν οι βρωμιάρηδες οι αλλωδαποί!! Όλοι όμως!!