Παρασκευή, Ιουνίου 03, 2011

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ,ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.ΜΕΣΑ ΣΕ 9 ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΛΟΒΙΣΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥME ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΕΠΙΙΝΔΥΝΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΜΗΝ ΨΑΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

-ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ,ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ-

-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΑΣ,ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ή ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ-


Παρτε τωρα μια μικρη γευση απο τα οσα θα ακουσετε σημερα στα ΜΜΕ...


Με «απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο» καταδίκασε το ΠΑΣΟΚ τα επεισόδια σε βάρος του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή στην Αργυρούπολη, που είχαν «πρωταγωνιστές, για ακόμη μια φορά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ», όπως επισημαίνει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Κινήματος.
«Είναι καταδικαστέα η απειλή βίας και οι προπηλακισμοί, ειδικά όταν γίνονται με στόχο να ακυρώσουν προγραμματισμένη εκδήλωση πολιτικού κόμματος.

Είναι επίσης, απαράδεκτη η προσπάθεια ορισμένων να χειραγωγήσουν και να αξιοποιήσουν για δικά τους μικροκομματικά οφέλη, τις ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών» αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που καλεί τα πολιτικά κόμματα «να πάρουν ξεκάθαρη θέση για τα σημερινά επεισόδια, τα οποία στρέφονται σε βάρος του δημοκρατικού διαλόγου και της ίδιας της Δημοκρατίας» και τονίζει ότι «Όλοι οι δημοκράτες πολίτες οφείλουμε να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ελεύθερη έκφραση κάθε πολίτη, κεκτημένα για τα οποία αγωνίστηκαν γενιές Ελλήνων».
Νωρίτερα σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του Συνασπισμού σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Πεταλωτή στην εκδήλωση της Αργυρούπολης, ανέφερε πως δεν αποτελεί είδηση να επιτίθεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας: «Εκείνο, όμως, που θέλουμε να επισημάνουμε είναι η ενορχηστρωμένη προσπάθεια του συστήματος ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσει κλίμα δυσφήμισης σε βάρος των αυθόρμητων κινητοποιήσεων των αγανακτισμένων πολιτών, αποδίδοντάς τις σε υποκινητές.
Φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει τίποτα.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας μας ζητά να μην περάσουν τα νέα μέτρα, αξιώνει να φύγει η κυβέρνηση».


ΠΡΕΖΑ TV
3-6-2011

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά του κάνανε. Ο κόσμος θέλει αγώνα και αντιπολίτευση στο μνημόσυνο. Διαφήμιση στο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Μπούλης και στο ΚΚΕ το Μπατσόκ. Προσωπικά πιστεύω, ότι κανένα από τα αριστερά κόμματα ,δυστυχώς, δεν μπορεί να κατεβάσει τόσο κόσμο προς το παρόν. Μας παίρνουν τα πάντα, έπρεπε να το περιμένουν. Άλλωστε ο Αμερικάνος το μονο σωστό που είπε ήταν "θα μας πάρουν με τις πέτρες".

Ανώνυμος είπε...

Τα ΜΜΕ κανουν αυτο που ειναι ταγμενα να κανουν,αλλωστε σπανια θα γυρισει το σκυλι να δαγκωσει το χερι που το ταιζει.Το θεμα ειναι οτι ο κοσμος φαινεται να ξυπναει απ'τη νιρβανα που τον ειχαν στειλει για παρα πολλα χρονια οι κυβερνωντες και πλεον δυσκολα καταπινει αμασητα αυτα που του σερβιρουν.
Στελνω τους χαιρετισμους μου στους αγανακτισμενους οχι μονο της Ελλαδας αλλα ολης της γης και απλα θα παρακαλουσα τo preza tv να συμπεριλαβει αν ειναι δυνατον στον τιτλο περι αγανακτισμενων εκτος των αλλων πολεων και το Βολο οπου εδω και πολλες μερες ξεκινησε και γινεται πολυ καλη δουλεια με βιντεο, ομιλιες,εκδηλωσεις,με ανταποκριση απο τον κοσμο οπως μπορειτε να διαπιστωσετε και απο το blog της κινησης
http://www.aganaktismenoi-volos.blogspot.com/
(δεν βαζω το λινκ του fb σαν αντιπροσωπευτικο γιατι εκει ανεβαζει ο καθενας οτι γουσταρει)

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Αν με πεισετε οτι τα "γιαουρτακια" τα ριχνει ο συριζα, τοτε υποσχομαι να τον ψηφισω. Αλλα ρε παιδια τοσοι πολοι ειναι αυτοι οι συριζαιοι του 3,5%? Και που ειναι οι πολυαριθμοι οπαδοι σας (αφου υποτιθεται οτι εχετε ακομα 19,5%) να τους εμποδισουν? Μηπως αντι να καλειτε τους δικους σας οπαδους στις συγκεντρωσεις σας, στελνετε κατα λαθος τα προσκλητηρια στο συριζα?

Ανώνυμος είπε...

παντου συριζα?κ στη γαλλια συριζα...κ χτες συριζα..γαμησε τα..πρεπει να ειναι 15.000.000 τελικα!!ακομα κ η καμαριερα τωρα που το σκεφτομαι του συριζα πρεπει να ηταν.

ΔΕ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σφαίρες έπρεπε να σου ρίξουν γαμημένε προδότη. Τα γιαούρτια δεν σου αξίζουν γιατί ο κόσμος πεινάει. Κάντε μας τη χάρη και αυτοκτονήστε.