Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2011

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΙΑΣΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΠΑΧΑΛΑ

Οταν ειπαμε απο τη πρωτη στιγμη,που αρχισε το ατυπο κινημα των Αγανακτισμενων Πολιτων, πως το συνολο του πολιτικου κοσμου της μεταπολιτευσης εχει καταρρευσει καποιοι γελαγαν μιλωντας απλα για μειονότητες και για happening που θα ξεφουσκωσει.
Ο χρονος και τα γεγονοτα τους διαψευδουν καθε μερα ολο και πιο πολυ.
Σημερα ομως,εκτος απο τα πολιτικα κομματα οπως ειδαμε...απαξιώθηκε με τον καλυτερο και πιο ξεκαθαρο τροπο και το συνολο των αντιεξουσιατων-αναρχικων,οι οποιοι συμμετεχουν σε μπαχαλα και επεισοδια...τα οποια μονο ως πληρωμενα-προβοκατορικα μπορουν να χαρακτηριστουν,μιας και στη τρεχουσα χρονικη-ιστορικη περιοδο μονο κανο μπορουν να κανουν.
Αποδειξη...μετα απο τα μπαχαλα...ο κοσμος συγκεντρωθηκε ξανα εξω απο τη Βουλη και συνεχιζει να διαδηλωνει μαζικα και ειρηνικα.
Τα συμπερασματα δικα σας.

ΠΡΕΖΑ TV
15-6-2011

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ρε πρέζα, μόνο αντιεξουσιαστής ή αναρχικός μπορεί να είναι ένας μπάχαλος??? Μάλλον έχεις καιρό να κατέβεις στο δρόμο...!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου ρε ΠΡΕΖΑ.

Γι' αυτό σε προτιμώ από σάπιο indymedia.

Ανώνυμος είπε...

ρε ξφτύλα πρέζα Πρέζα όλοι αυτοί που προστάτευσαν τη πλατεία απο τους μπάτσους τι ηταν? δεν υπήρχαν και αναρχικοί στο κόσμο? έλα τώρα μαλακάκο, εμπαθής μια ζωή με ότι δεν καταλαβαίνεις. τόσος κόσμος πάλεψε μαζί για να κρατήσει τη πλατεία και εσύ αναπαράγεις τη καθεστωτική προπαγάνδα

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα προσπαθεις να μπαλωσεις οτι δεν μπαλωνεται.
Σημερα στο Συνταγμα ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑΤΕ και εσυ και τα φιλαρακια σου οι κουκουλοφλωροι

scarface είπε...

poli sapio simberasma preza...ama katebeis sto dromo tha katalabeis oti ta mpaxala atoma einai eite neoi(kirios),pou allote mbainoun sto blog twn anarxikwn kai diaspountai kai allote xonontai probokatorika kateutheian,eite mbatsoi etoimoi na gamisoun kathe ti...

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα για τους χρυσαυγίτες που βγήκαν μέσα από τις γραμμές των μπάτσων για να συγκρουστούν με τον κόσμο ούτε κουβέντα ε? αλήθεια αυτοί δεν είναι στις ιδιες υπηρεσιες μαζι με τους ασφαλίτες που πιάστηκαν απο το κοσμο να κουβαλάνε μολότοφ?

ποιος προστατεψε το χώρο του Συντάγματος απο τα ντου των ~ΜΑΤ πρέζα? Η φίλη σου η Παπαρηγα?

Ανώνυμος είπε...

8.52 σημερα ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ οι μπατσοι...μηπως ειναι συναδελφοι σου??....

Ανώνυμος είπε...

Εισαι μαλακας ρε φιλε? Τοσα χρονια, τοσοι αντιεξουσιαστες και αντιαναρχικοι που διαλλεξαν καλως η η κακκως τη βια ως μεθοδο αντιδρασης, ολοι αυτοι ειναι πληρωμενα-προβοκατορακια?

ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ blog?

ΥΓ γλυφετε και τα αρχιδια του νεκρου Γκιολια, ενω οσο ζουσε τον κραζατε και βγαζατε και αποδειξεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο 9.14 ειμαι. *αναρχικοι ηθελα να γραψω οχι αντιαναρχικοι.

Ανώνυμος είπε...

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ξεκίνησαν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Κουκουλοφόροι παρείσφρησαν στην ειρηνική διαδήλωση των χιλιάδων αγανακτισμένων, προκαλώντας εκτεταμένα επεισόδια.

Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δεκάδες αγανακτισμένους, πετώντας πέτρες και ρόπαλα, ενώ οι δεύτεροι κατάφεραν να τους τρέψουν σε άτακτη φυγή


http://news247.gr/ellada/eidiseis/aganaktismemoi-ellada/entash_sto_kentro_ths_athhnas.1105795.html

Ενταση μεταξύ αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ by News247

13:47: Πλήθος "αγανακτισμένων" πολιτών προσπάθησαν να περιφρουρήσουν τη διαδήλωσή τους- Οι "αγανακτισμένοι" κυνηγούν τους κουκουλοφόρους


http://www.cosmo.gr/News/Hellas/328277.html

Ανώνυμος είπε...

Καποτε preza σε εκτιμουσαμε..Τωρα τι εγινε δεν μπορω να ξερω.Δεν μπορω να σε φανταστω με payroll απο ΓΑΔΑ.Απλα ειναι δυσκολο...αλλα οχι αδυνατο

Ανώνυμος είπε...

Απλο ειναι ρε παιδες, οσοι εχουν κατεβει σε πορεια το γνωριζουν και το εχουν δει... Οι ασφαλιτες υπαρχουν και ειναι γνωστος ο ρολος τους και εδρασαν και σημερα οπως πολλες φορες... Αλλα δεν ειναι μονο αυτοι... Υπαρχουν πολλα ατομα προσκυμενα στον αναρχικο-αντεξουσιαστικο χωρο που κατεβαινουν μονο και μονο για επεισοδια.. Βεβαια η βλακεια παει συννεφο καθως νομιζουν οτι κανουν κατι και αυτα που κανουν τα ονομαζουν επαναστατικες συγκρουσεις.. Ο α/α εχει μεγαλωσει πολυ σε μηκος και πλατος αλλα σε βαθος ΜΗΔΕΝ. Εχει μαζεψει απο μπαχαλακηδες-χουλιγκανους που πολλες φορες ερχονται μαστουρωμενοι (και μην λετε μαλακιες,το οτι δεν ερχονται, ειδικα αυτοι που δεν φορανε τις αντισφιοξονες και ειναι στα μπαχαλα κανουν μπαμ απο το πως ειναι τα ματια τους) Βεβαια και ο χωρος των α/α δεν κανει καποια σοβαρη αυτοκριτικη και αναλωνεται σε καταγγελτικα κειμενα καποιες φορες για πολλες πρακτικες αντι να τις κοψει με το μαχαιρι... Δεν ειναι μονο το θεμα το σημερινο και επειδη υπαρχει το κινημα των αγανακτισμενων, εχουν γινει παρομοια πολλες φορες, απλα πλεον καταντα γελοιο σε σημειο αηδιας που γυρναει μεχρι και μπουμεραγκ... Ακομα και καλες προθεσεις να υπαρχουν σε καποιους και να νομιζουν οτι κανουν παλη ετσι το αποτελεσμα ειναι τελειως το αντιθετο. Και μην ξεχναμε οτι εχει γινει και επικινδυνο και πολυς κοσμος εχει κινδυνευσει πολλες φορες. Για να δειτε καποιοι καντε μια περιηγηση στο indymedia για τα σημερινα γεγονοτα.. Δεν κανω πλατες (γιατι θα βγουν καποιοι να το γραψουν ως συνηθως) στους αγανακτισμενους. Ασκω πολυ μεγαλη κριτικη σε αυτες τις κινησεις, αλλες η τακτικη των ''κουκουλοφορων'' ειναι απιστευτα τραγικη ως και εξοργιστικη... Τεσπα, πρεζα, για να μην ξεχναστω, αντε στο διαολο... εισαι ο,τι να 'ναι γενικα... φασκεις και αντιφασκεις... απο τη μια ποστ υπερ και απο τη μια ποστ κατα σε καταστασεις (γενικα και οχι μονο για αυτη τη περισταση)Δεν ξερω τι στο διαολο προσπαθεις να κανεις...

Ανώνυμος είπε...

για τους φασιστες με τα μαχαιρια κουβεντα εε???αυτους μαλακακο που αποκαλεις αγανακτησμενους που ετρεψαν σε φυγη τους μπαχαλους ειναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ Κ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ..
κατα τα αλλα κατσε κ λεγε τις μαλακιες σου..σημερα απλα αποκαλυφθηκε το κοινο τους μυστικο οτι αυτοι που βγαζανε φωτο με τα ματ ολες τις μερες ειναι χρυσαυγιτες..

Ανώνυμος είπε...

kateva kai ligo sto dromo re vlaka...ka8esai pisw apo mia o8oni kai vgazeis kai sumperasmata..kai den ennow me to pame an auto katalaves

Ξέφρενος είπε...

Ρε πρέζα άμα θέλουμε να ακούμε political correct αρχιδιές δεν χρειαζόταν να μπούμε σε εσένα.Αυτό που πήγε να εκθέσει τους αντιεξουσιαστές δεν ήταν τα μπάχαλα που μετέβαλαν το πανηγύρι σε ΛΑΊΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ,αλλά η ακραία αντιπαράθεση με τους φασίστες που κατάντησε σε μαζική εκκαθάριση του Συντάγματος από δαύτους.Όσο σκέφτομαι ότι κάποιοι από αυτούς που ξυλοκοπήθηκαν μπορεί να έχουν διαμορφώσει άποψη από βλακείες σαν και αυτή που γράφεις,σας λυπάμαι

Ανώνυμος είπε...

πρέζα και λίγο ντροπη δε βλάπτει τεραστιε, για έναν χώρο με δεκαδες φυλακισμενους , τραυματίες και παρολίγο νεκρούς, από τη καταστολή της σύγχρονής χούντας.
από ότι φαίνεται τα τυπάκια που συνεργάζεσαι για την ενημέρωση απο αθηνα είναι λίγο περίεργα, γιατί αλλιώς δεν εξηγούνται οι μαλακίες που γράφεις.

κρίμα πολύ κρίμα

Ανώνυμος είπε...

O 9.58 τα ανελυσε πολυ καλα τα πραγματα. Εγω, αυτο που θελω να συμπληρωσω, ειναι οτι και με τη βια μπορει να πεσει ενα τυρρανικο καθεστως, αλλα και τελειως ειρηνιστικα. Και οι δυο δρομοι ειναι σωστοι. Ο πρωτος ειναι πιο γρηγορος και αγριος, και ο δευτερος μοιαζει πιο ασφαλης και ψυχραιμος. Ποιος ειναι ο καλυτερος? Απο οτι φαινετε δεν υπαρχει συμφωνια, και προσπαθουμε να τους παρουμε και τους δυο δρομους μαζι, και καταληγουμε να πεφτουμε στο διαχωριστικο διαζωμα.

Παρολα αυτα, οσο μας ενωνει το κοινο συμφερων, και ανεχομαστε την διαφορετικοτητα του συνδιαδηλωτη μας, δεν νικιομασται σαν λαος απο κανενα δικτατορα και απο κανενα κλιμακιο μυστικων υπηρεσιων.

Τους καταλαβαινω αυτους που λενε οτι χωρις βια δεν φευγουν, και επεισης καταλαβαινω και αυτους που λενε οτι η βια ειναι ανεδαφικη. Η αληθεια βρισκεται ως συνηθως καπου στη μεση.

Να ειστε σιγουροι οτι προβοκατορες δεν ειναι ουτε οι αναρχικοι, αλλα ουτε και οι εθνικιστες. Τουλαχιστον οχι σαν συνολα. Οι προβοκατορες ειναι φυτεμενοι παντου, και παιζει ο καθενας τον ρολο του. Υπαρχουν προβοκατορες που τους στελνουν σε υπηρεσια μεταμφιεσμενους ως αναρχικους, Προβοκατορες που δουλεουν για την αστυνομια, προβοκατορες που το παιζουν πατριωτες κλπ κλπ.

Μη ψαρωνετε. Ολοι αδερφια ειμαστε. Ας διωξουμε τους κλεφτες απο το σπιτι μας, και σκοτωνομαστε μετα για τους κανονες του σπιτιου.

Ανώνυμος είπε...

exete plaka re, gia ola ta deina sas ftaiei o preza. milame skaw sta gelia me ta sxolia sas, elpizw na sunexisete etsi gia na sunexisw na diavazw preza......kala ksupnhmata.

Ανώνυμος είπε...

"Σήμερα ο κόσμος απαξίωσε με τον πιο ξεκάρο τρόπο και όσους αντιεξουσιστές-αναρχικούς, εμπλέκονται σε μπάχα." στον τίτλο... κάπως ουδέτερα...
και έπειτα... "απαξιώθηκε με τον καλυτερο και πιο ξεκαθαρο τροπο και το συνολο των αντιεξουσιατων-αναρχικων,οι οποιοι συμμετεχουν σε μπαχαλα και επεισοδια...τα οποια μονο ως πληρωμενα-προβοκατορικα μπορουν να χαρακτηριστουν,μιας και στη τρεχουσα χρονικη-ιστορικη περιοδο μονο κανο μπορουν να κανουν."
Πιστεύω ότι πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος να ταυτοποιείς κοινωνικές ομάδες, ειδικά όταν προσπαθούμε, όσο είναι εφικτό(!!!), να συνυπάρξουμε, όλοι όσοι κατεβαίνουμε στις πλατείες, κάτω από μία κοινή ιδέα. Όλοι αυτοί οι αχρωμάτιστοι που κατεβαίνουν, κουβαλάνε μαζί τους και τη πολιτική τους πεποίθηση. Διαφέρουμε μεταξύ μας και το ξέρουμε!
Μην βάζεις ταμπέλες, όταν δεν έχεις στοιχεία.
Ξέρω ότι σπάνια απαντάς... Ωστόσο, αυτό είναι δημόσιος διάλογος και καλά θα κάνουμε να τον συνηθίζουμε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

ο 12.23 τα ειπε όλα "Όσο σκέφτομαι ότι κάποιοι από αυτούς που ξυλοκοπήθηκαν μπορεί να έχουν διαμορφώσει άποψη από βλακείες σαν και αυτή που γράφεις,σας λυπάμαι"

πρεζα πραγματικα, ο σχολιασμος και η διαστρεβλωση των γεγονοτων μονο καθεστωτικες φυλλαδες θυμιζει.


ΥΓ. ανεβασμένο το επιπεδο των σχολιων αν και διαφωνω με τα περισσοτερα( τουλαχιστον μου δινεται η δυνατοτητα να διαφωνησω, σε σχεση με αλλα εμετικα που δεν αξιζουν τιποτα)

Ανώνυμος είπε...

Οπως ειπε και ο τρισμεγιστος Κων. Πλευρης
"Αν τα πραγματα συνεχισουν ετσι δυο πραγματα μπορουν να γινουν και τα ξεκιναν απο Χ.
Ή ΧΑΟΣ Ή ΧΟΥΝΤΑ"

Ανώνυμος είπε...

πολυ λαθος η εκτιμηση σου για τα χθεσινα γεγονοτα πρεζα. οι α/α συντροφοι προσπαθησαν να απομακρυνουν τα φασιστοειδη κατι που θα επρεπε να εχει γινει απο τους υπολοιπους τις προηγουμενες μερες. οταν ο αναρχικος-αντιεξουσιαστικος χωρος πολεμουσε για ελευθερια και δικαιωματα οι περισοτεροι αγανακτησμενοι κοιμοντουσαν. τωρα αν εσυ νομιζεις οτι ο κοσμος απαξιωσε τους αντιεξουσιαστες συντροφους ειναι σαν να επικροτεις εμμεσα τα ακροδεξια ασπονδυλα που μαζι με τις γαλανολευκες σημαιες κουβαλαν και μαχαιρια. τουλαχιστον απο εσενα πρεζα περιμενα κατι καλυτερο. α και κατι αλλο. 4.50 παρε το ειδωλο σου την πλευρη αγκαλια και πεσε σε κανεναν γκρεμο γιδι

mamouhalos είπε...

Δεν είμαι αναρχικός αλλά μια μόνο βόλτα σε πορείες/συγκεντρώσεις και για μία μόνο φορά αρκεί για να καταλάβεις ότι τα μπάχαλα δε γίνονται από αναρχικούς. Αν σκεφτείς δε ότι γίνονται πάντα την ώρα που έχει κορυφωθεί ο κόσμος -και μόνο τότε- καταλαβαίνεις εκ του αποτελέσματος ότι όλα γίνονται για να τον εκδιώξουν. Άρα μιλάμε για φιλοκυβερνητικά συμφέροντα εδώ, καμία σχέση με αναρχικούς, αριστερούς κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Η οργή που μας κατακλύζει ως συναίσθημα δε μπορεί ούτε από εσένα preza ούτε από τους ΑΡΔ να χρεωθεί σε προβοκάτορες και σε παρακρατικούς. Τι είναι αυτά τα πράγματα δηλαδή;

Εγώ είδα κόσμο που ήταν αλλά και δεν ήταν αντιεξουσιαστές. Είδα κόσμο με κουκουλες (που είναι το κακό τα ματ δε μας ενοχλούν;) και χωρίς κουκούλα. Μηπως θέλουμε να επαναφέρουμε τον νόμο κουκούλα;

Είδα κόσμο που σήκωσε το ανάστημα του στα κρατικά βρομόσκυλα που μέρες τώρα παρακαλάγανε να γίνουμε κάπου για να μοιράσουν τον καρκίνο στον κόσμο.

Είδα απλούς γνωστούς και άγνωστους που φατσικά ή από κοντά γνωρίζω ή γνωρίζουμε που απλά έχουν τα μπαλάκι να απαντήσουν στις προκλήσεις.

Θα υπάρξουν πάλι μέρες που θα πρέπει να απαντήσουμε στην κρατική καταστολή.

Νομίζω πως είναι πιο κρίσιμο να δούμε ότι ο κόσμος έπαιξε ξύλο μεταξύ του, φασίστες και αντί γίνανε μέσα στην πορεία για το ποιος θα είανι ο κυρίαρχος του δρόμου και η πλατεία τόσες μέρες δε λέει να δει αυτό το θέμα. Αν μιλήσουμε στην συνέλευση γι αυτό θα φάμε γιούχα.

Όταν θα χρειαστεί να μπούμε στην βουλή (που ειρηνικά δε θα μπεις ποτέ) και βγει κάποιος πάνω και μιλάει για άρρωστους και γύψους τότε θα καταλάβεις αν κι ελπίζω να μη συμβεί.

Συνεχίζουμε δυνατά και περήφανα και αν χρειαστεί τα βάζουμε με όλο το σύμπαν για να κερδίσει το δίκιο μας!

Ανώνυμος είπε...

ρε πόσο πρόβατα είστε; προσπάθησαν οι μπαχαλάκηδες να διώξουν τους φασίστες και δεν το πήραμε χαμπάρι; Γιατί εμείς αυτό που είδαμε είναι να χρησιμοποιούν για ασπίδα την πλατεία και να επιτίθενται σε μπάτσους. Γεγονός είναι πως οι φασίστες είναι ζώα. Δεύτερο γεγονός είναι πως και οι μπαχαλάκηδες είναι πολύ μεγάλα ζώα. Τρίτο γεγονός είναι πως ...καλά άστο...για τους μπάτσους δεν έχω λόγια...σε αυτούς δεν ταιριάζει καν ταυτοποίηση με κάτι έμψυχο. Είστε μαλάκες ρε πούστη αν ακόμη δεν έχετε καταλάβει πως με τον τρόπο σας ως μπαχαλάκηδες (απο αναρχικούς απέχετε πολύ) δεν πρόκειται να καταφέρετε τίποτα. Το σύνταγμα είναι εκεί και έχει πείσει τον κόσμο που τόσα χρόνια ζητάμε να κατέβει στο δρόμο να δηλώνει καθημερινά παρόν. Εσείς είστε κάτι μαλακιστήρια το πολύ 200 - 300 που εμφανίζεστε για κανένα δύωρο, που προσπαθείτε να τα γαμήσετε όλα διότι το κεφάλι σας είναι γεμάτο με σκατά και μετά την κάνετε.Η τακτική σας είναι κάτι παραπάνω απο δειλή όλα αυτά τα χρόνια. Τα προαναφερθέντα σκατά σας έχουν καταστήσει τους πλέον χέστηδες να αντιμετωπίσετε τα μεγάλα προβλήματα. Το φάγατε το πρόγκηγμα όμως και είμαι σίγουρος δεν σας άρεσε...για την ιστορία οι άνθρωποι που διεκδικούμε τόσες μέρες και παλεύουμε ενάντια στο σύστημα τα βάζουμε καθημερινά και με φασίστες, και με μπάτσους και τώρα πια και με αναρχικούς ..φυσικά η αποσαφήνιση των στόχων περιττή αφού είπα λίγο πιο πριν "παλεύουμε ενάντια στο σύστημα". Λοιπόν τον πούλο τρομπόνια, αγράμματοι, κάφροι, φερέφωνα ηλιθίων..

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΕ!!!!