Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2011

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ.ΣΩΣΤΟΣ…

Την αναστολή των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών και τη μη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, «μέχρις ότου επιτευχθεί η κάθαρση της κόπρου του Αυγείου» ζητάει με ανακοίνωση - παρέμβαση ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρης Ψαριανος, με αφορμή τα σκάνδαλα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Στην ανακοίνωσή του "για το μεγάλο σκάνδαλο του σάπιου ελληνικού ποδοσφαίρου» ο κ.Ψαριανός τονίζει ότι πριν αρκετούς μήνες είχε ζητήσει από τον Υπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού να διακόψει το πρωτάθλημα έπειτα και "από τις, φημολογούμενες τότε, καταγγελίες για στημένους αγώνες" .
"Οι φήμες αυτές τώρα πλέον είναι γεγονότα" τονίζει στην ανακοίνωσή του και επισημαίνει πως τώρα πλέον αναμένει να δει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις και αποφάσεις της πολιτείας.


"Μετά τις προσαγωγές, τις συλλήψεις και την εμπλοκή πάνω από 100 ανθρώπων, παραγόντων, διαιτητών, αθλητών, κλπ., στο μεγάλο σκάνδαλο του σάπιου Ελληνικού Ποδοσφαίρου, περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις της Πολιτείας. Είχαμε πει πως θα παραδώσουμε στην ΟΥΕΦΑ βιντεοσκοπημένο υλικό από δεκάδες παιχνίδια, που συνέβησαν εξωφρενικά επεισόδια. Τώρα πλέον, στην αποστολή προς την ΟΥΕΦΑ θα συμπεριλαμβάνονται και τα ονόματα των εμπλεκομένων μαζί με τους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους, που δόθηκαν στη δημοσιότητα" τονίζει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς και θέτει το ερώτημα για το εάν πράγματι διεξήχθη φέτος πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.



"Το μεγάλο ερώτημα είναι: Μετά από όλα αυτά τα στημένα παιχνίδια υπάρχει τελική βαθμολογία πρωταθλήματος, υπάρχει πρωταθλητής, κυπελλούχος και ομάδες που θα συμμετάσχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Υπάρχουν ομάδες που υποβιβάζονται και ομάδες που ανεβαίνουν κατηγορία; Διεξήχθη φέτος πρωτάθλημα ποδοσφαίρου; Το λόγο τώρα έχει πρωτίστως η Ελληνική Πολιτεία και δευτερευόντως η ΟΥΕΦΑ" λέει ο ίδιος και κάνοντας λόγο για το "βόρβορο" των ελληνικών πρωταθλημάτων, τον οποίο, όπως υπογραμμίζει, έχει επανειλημμένα περιγράψει σε όλους τους αρμόδιους υπουργούς και των δύο κομμάτων ζητάει παράλληλα μεταξύ άλλων την αναστολή όλων των ελληνικών πρωταθλημάτων.

"Να σημειωθεί ότι, τα θέματα που δημιουργούν το βόρβορο των Ελληνικών Πρωταθλημάτων, βία, επεισόδια, στημένα παιχνίδια, αλλοίωση των πρωταθλημάτων και του στοιχήματος, ντόπινγκ, πλαστογραφίες - αδειοδοτήσεις, κλπ., έχουμε περιγράψει επανειλημμένως σε όλους τους διατελέσαντες αρμοδίους Υπουργούς και των δύο κυβερνήσεων (κ.κ. Ορφανό, Ιωαννίδη, Λιάνη, Λιάπη, Βενιζέλο, Φλωρίδη), όπως και στην αρμόδια για θέματα αθλητισμού υποεπιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Ζητάμε και τώρα, όπως και τότε, την αναστολή των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών και τη μη συμμετοχή των Ελληνικών ομάδων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέχρις ότου επιτευχθεί η κάθαρση της κόπρου του Αυγείου. Περιμένουμε τώρα τις αποφάσεις" καταλήγει η ανακοίνωση του Γρηγόρη Ψαριανού.
ΠΡΕΖΑ TV
24-6-2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι σωστος ρε? αν δεν γνωριζετε απο μπαλα βουλωστε το.
υπαρχουν συμβολαια εκατομμυριων,σε παικτες ελληνες και ξενους.και αντε πες οτι εγινε διακοπη, ποιος σοβαρος ξενος παικτης θα πατησει το ποδι του εδω?Και στο τελος ποιος θα παρει το βαρος αυτης της αποφασης...ο ψαριανος?

ας κανουν πρωτα τους βολευτες 150, και μετα βλεπουμε μαλακα αεκτζη.

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε ελληναρα απο επάνω.. το μάθαμε το παραμύθι.

αυτο που μας λες εσυ δεν ειναι μπαλα, χρηματηστήριο με φούσκες ειναι.

Ανώνυμος είπε...

τυχαιιο τωρα ειναι που βγηκε αυτη τη στιγμη????
φιλε 12,28 ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ κ τα συμβολαια κ ολαααααα!!5η εθνικη κατηγορια υπαρχει???εκει να τους ριξουν ολους κ 10 χρονια εκτος απο ευρωπαικα κυπελα.
αλλα κ απλι ξαναλεω ο στοχος ειναι να μας ριξουν σαχτη στα ματια μη μασατε

antifilathlos είπε...

Εδω και χρονια ειχα την αποψη -και τωρα επαληθευτηκε-πως ειναι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ οσοι αποκαλουνται "φιλαθλοι" και σερνονται πισω απο μια μπαλα. Ξυπνηστε ρε και μη πατησετε το ποδι σας σε γηπεδο! Ουτε να τζογαρετε σε ομαδες!
Και με την ευκαιρια, σας λεει κατι η εκφραση που παλιοτερα επαιζε:
"Η κυβερνηση αποφασισε τη ρυθμιση χρεων των ΠΑΕ"
Πληρωστε τωρα τη ρυθμιση ΚΟΡΟΙΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

1.59 εσυ εισαι μαλακας και ελληναρας, πιο χρηματιστηριο απο την πολιτικη δεν ειναι το ποδοσφαιρο...βγηκατε τωρα εκ του ασφαλους να πουλησετε μυαλο, μαλακες ψηφοφοροι...και πες μας ποσα ειχες χασει στο χρηματηστηριο..να γελασουμε.

adespotos είπε...

http://antipetroula.blogspot.com/2011/06/blog-post_6989.html