Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2011

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ--ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ
ΠΡΕΖΑ TV
15-6-2011

10 σχόλια:

Emph είπε...

εδω πως και δεν μπηκαν οι "ανωνυμοι" να πουν για τον επικινδυνο τυπο με τα τατουαζ , που αποκλειεται να ειναι απλος πολιτης, γιατι εχει τατου,φοραει καρο πουκαμισο, εχει ασπρη γενειαδα και μοιαζει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ στον Αη Βασιλη!!!!
Λιγη τσιπα ρε.

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε δεν θα εχει σχολια εδω απο μπατσους φασιστες και ακροδεξιους?

Ανώνυμος είπε...

εχεις καποιο φετιχ με αναρχικους-αντιεξουσιαστες και τους κραζεις συνέχεια?
οσοι ήταν κάτω και ξερουν να ξεχωριζουν φασιστες απο αναρχικους καταλαβαν τι εγινε σήμερα, και οσοι ξερουν να ξεχωριζουν αναρχικους με κουκουλα και ασφαλιτες με κουκουλα καταλαβαν ακομα περισσοτερα

Ανώνυμος είπε...

καλα παντως δεν βλεπω και τιποτα, ο αστυνομικος που κραταει τον παππου μαλλον τυπικα τον ακουμπαει φαινεται τοσο στην λαβή οσο και στο βλεμα που εχει. μην υπερβαλουμε και τον εχει αφησει και να τα πει ενα χερακι σε οποιον ειναι στην κουρσαρα.... αν ηθελε δεν θα τον ειχε απομακρυνει? για χαλαρωστε λιγο γιατι οσοι εχουν δει αγριεμενο μπατσο ξερουν πολυ καλα να ξεχωριζουν...

Ανώνυμος είπε...

Οι πουτανες οι μανες σας ηθελα να ξερα τι σκεφτονται οταν σας βλεπουν να "εκτελειται" το "καθηκον"

Ανώνυμος είπε...

για τον μπουλούκο στο background Που έχει χουφτώσει την κοπελίτσα κουβέντα;

Ανώνυμος είπε...

AΠΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΑΝΑ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

τον παππου δεν τον προσηγαγαν ρε παιδια.ελεος,οτι 8ελετε λετε.απλα ο μπατσος παει να τον απομακρυνει απο το περιπολικο.υπαρχουν κ αλλες φωτο που δειχνουν οτι δεν επαθε τιποτα ο συγκεκριμενος ανθρωπος.ηρεμια λιγο ρε πρεζα,πολυ φορα πηρες στα τελευταια γεγονοτα κ βγαζεις τελειως οτι να ναι συμπερασματα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο Σαμψών http://www.youtube.com/watch?v=OWHZLIN567A. Λοβοτομή τους κάνουν με το που μπαίνουν στην μπατσοσχολή???

Ανώνυμος είπε...

χτες πάντως από όταν κάνανε εμφάνιση τα τσουτσέκια(πληρωμένοι), κάνανε μπαμ ποιοι είναι. μολότωφ και πέτρες και μετά μπένανε μέσα στο πλήθος που είχε γέρους, παιδιά και τρώγανε όλοι μαζί τα χημικά. τελικά βέβαια μετά από δέκα φορές που χτυπούσαν με καδρόνια το πλήθος και πηγαινοέρχονταν αναμεσά τους και 17:00 σταμάτησαν, δεν τους πέρασε. φαίνεται τα λεφτά δεν φτάνανε για υπερωρίες(είναι δύσκολοι καιροί)