Σάββατο, Ιουνίου 18, 2011

ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Είδε και αποείδε ότι η σύνταξή του δεν έρχεται στις άδειες του τσέπες, ρώτησε τον ΟΑΕΕ στην Τρίπολη πού βρίσκεται η υπόθεσή του αλλά απάντηση δεν πήρε, αφού ο φάκελός του δεν υπήρχε στο εδώ παράρτημα του οργανισμού (!) και άρχισε τον αγώνα αναζήτησής του. Η επιμονή του δικαιώθηκε και ω του θαύματος ο φάκελός του βρέθηκε! Πού; Στα περιφερειακά γραφεία του ΟΑΕΕ στην Τρίπολη, βεβαίως, αλλά έπειτα από, ποιος ξέρει πόσο, πολύμηνο... παραθερισμό στα γραφεία του ΟΑΕΕ στα Γιάννενα!


Πρόκειται για τον ελεύθερο επαγγελματία Οδυσσέα Γιαννόπουλο, που εδώ και 22 μήνες, έχει καταθέσει αίτηση για συνταξιοδότηση από τον ΟΑΕΕ και ενώ ο οργανισμός θα έπρεπε να του έχει απαντήσει μέσα σε 60 ημέρες, δεν έλαβε καμία καθοριστική απάντηση γιατί ο φάκελός του απλώς κάπου «ξεχάστηκε»!

Αλλά πώς βρέθηκε στα Γιάννενα ο φάκελος, ενώ ο κ. Γιαννόπουλος εργαζόταν ως συντηρητής καυστήρων/λεβήτων στην Τρίπολη και όχι στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, μόνο ο ΟΑΕΕ γνωρίζει· ούτε καν ο Θεός...

Αγανακτισμένος πλέον, ο κ. Γιαννόπουλος ζητά από τον αναπληρωτή υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργο Κουτρουμάνη και τη διοίκηση του ΟΑΕΕ να του απαντήσουν με σαφήνεια πότε θα αρχίσει να λαμβάνει τη σύνταξή του, ώστε να ζήσει αξιοπρεπώς και να σταματήσει να ζητάει δανεικά.

Τα χρονικά όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού και αν δεν γίνει κάτι, του θέματος θα επιληφθεί και ο Συνήγορος του Πολίτη. Μέχρι να πάρει απαντήσεις δεν έμεινε στα... αβγά του. Πήρε ένα πλακάτ και τους δρόμους της Τρίπολης, σιωπηλός αλλά καταγγελτικός και με χαραγμένο στο βλέμμα του την απορία. Δεν αρκούν τα συνθήματα που γράψατε στο πλακάτ σας κ. Γιαννόπουλε «22 μήνες χωρίς σύνταξη. Αίσχος, κυβέρνηση, ΟΑΕΕ». Δεν αρκούν...
ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

ΠΡΕΖΑ TV
18-6-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: