Τρίτη, Ιουλίου 26, 2011

«Καληνύχτα» από τον πατέρα της Amy Winehouse


Νωρίς σήμερα το απόγευμα σε στενό οικογενειακό κύκλο, έγινε η κηδεία της 27χρονης τραγουδίστριας. Ο Μιτς Γουάινχαουζ αποχαιρέτησε την κόρη του λέγοντάς της, «καληνύχτα άγγελέ μου, όνειρα γλυκά.»


Στην τελετή ακούστηκαν προσευχές στα αγγλικά και τα εβραϊκά, ο πατέρας της τραγουδίστριας διάβασε έναν αποχαιρετηστήριο λόγο ενώ ακούστηκε και το τραγούδι της Κάρολ Κινγκ, "So Far Away."


"Ο Μιτς ήταν αστείος, είπε κάποιες μοναδικές ιστορίες από τα παιδικά χρόνια της Έιμι και πόσο ξεροκέφαλη ήταν, η οικογένεια και οι φίλοι αναγνώρισαν όσα είπε και γέλασαν" είπε ο εκπρόσωπος της οικογένειας, Κρις Γκούντμαν.


Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο στυλίστας Άλεξ Φόντεν, που είχε δημιουργήσει τον περίφημο κότσο της τραγουδίστριας, ο παραγωγός της Μαρκ Ρόνσον και η τραγουδίστρια Κέλι Όσμπορν.


Αμέσως μετά την τελετή, την οποία έκανε ο ραβίνος Φρανκ Χέλνερ, η σωρός της τραγουδίστριας μεταφέρθηκε στο Golders Green Crematorium.


Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να ανακοινωθούν σε περίπου 4 εβδομάδες.





ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ


ΠΡΕΖΑ TV
26-7-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: