Τετάρτη, Ιουλίου 13, 2011

ΡΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Αναρτούμε απαντητική επιστολή του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου σε ηλεκτρονικό μήνυμα διαμαρτυρίας πολιτών για την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και την αστυνομική θηριωδία της 29ης Ιούνη. Θαυμάστε το ήθος και τον πολιτισμό του ανθρώπου. Αποκαλεί τους πολίτες "Φύρερ", "εξ ονόματος του ελληνικού λαού μπορούν να μιλούν μόνο οι νομίμως εκλεγμένοι εκπρόσωποί του και ουδείς άλλος", δηλαδή μόνο οι 300 να υποθέσουμε?.Κινδυνολογεί με τρόπο που δεν έγινε ούτε στις χειρότερες εποχές του αντικομμουνισμού επικαλούμενος φτώχεια, Βόρεια Κορέα και "οι φτωχότεροι δε θα έχουν ούτε ψωμί". Φυσικά συνηγορεί υπέρ της τρομακτικής καταστολής επικαλούμενος τις αστειότητες περί διαδηλωτών που ήθελαν "να καταλάβουν το κοινοβούλιο". Πέρα από τα ίδια τα γραφόμενα πάντως, το ίδιοτο ύφος και το στυλ της επιστολής λένε πάρα πολλά για το μέγιστο σημείο κατάπτωσης στο οποίο βρίσκεται το πολιτικό σύστημα στο σύνολο του και ειδικότερα η κυβέρνηση του μνημονίου.
syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.com




ΠΡΕΖΑ TV
13-7-2011

5 σχόλια:

Gelosoil είπε...

λες και δεν ξερει οτι αυτος ειναι ο τροπος που ολες οι δημοκρατικες κυβερνησεις δεχονται τις επικρισεις των πολιτων τους(αμερικη αγγλια ,κλπ.)
Θα εδινα παντως σε ολους αυτη την συμβουλη:μην ασχολειστε με τον παγκαλο ,ουτε και με τους αλλους ομοιους του,αυτο ζητανε για να νομιμοποιουνται.Η καλυτερη εκδηλωση αηδιας και εναντιωσης στους πολιτικαντηδες του ειδους του,ειναι η σιωπη.
Μια σιωπηρη διαμαρτυρια διαρκειας.Να νοιωσουν το ποσο μονοι ειναι.
εγω ετσι προτεινω.καλη τυχη

Ανώνυμος είπε...

μας μιλαν για πατριωτισμο και οι ρουφιανοι...το θεατρο του παραλογου καταντησαμε...σαλτα και γαμησου παγκαλε μαζι με τους υπολοιπους 299 και αφηστε μας να ζησουμε!!

Ανώνυμος είπε...

Κοπρίζει ο Θόδωρος , ο φαταούλας και μας ρίχνει τα περιττώματα που παράγει ο κώλος του, η το μυαλό του στα μούτρα μας …
Φάτε κοπρίτες να απολαυσεται και εσείς από τα φαγωμένα …

“ Τρώτε σκατά! Τόσες μύγες δεν μπορεί να κάνουν λάθος “!!!

Μακράν ο αχρηστότερος,ο εμπαθέστερος και ο αντιπαθέστερος Έλληνας πολιτικός.

Κρίμα το βάρος του..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ...ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ...

Άτυπος εκπρόσωπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων (λέσχη Μπιλντενμπεργκ )στην Ελλάδα, είναι ο εμπαθέστατος και αντιπαθέστατος Πάγκαλος…

Ο σοβαρός δημοσιογράφος, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ (της αλλαγής) κ Κάψης κατακεραυνώνει τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης αποκαλώντας τον "φαύλο","συκοφάντη" και κληρονόμο της "θείας Αγλαΐας"!!!

O ΠΑΝ - ΓΚΑΛΟΣ ,Ο ΠΑΝ-ΦΑΓΟΣ ,Ο ΣΑΠΙΟ-KΟΙΛΙΑΣ , ΥΠΟΤΙΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΧΝΑΕΙ...ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΖΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

Ο ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΙΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.