Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2011

ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΖΗΤΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, Ι.ΤΕΝΤΕΣ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-


ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ...ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 28 ΚΑΙ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΓΙΝΕ;;; 
ΣΕ ΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ;;;
ΤΟΣΟ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ,ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ,ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ...


ΤΟΣΑ VIDEOS ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ,ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΜΕ ΓΚΛΟΜΠ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...
ΤΟΣΑ VIDEOS ΕΙΔΑΤΕ ME ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΧΗΜΙΚΑ...
ΤΟΣΑ VIDEOS ΕΙΔΑΤΕ ME ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...


ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;
ΤΙΠΟΤΕ...
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΣΣΩΜΕΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΡΑΡΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑΜΕ,Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΓΣ ΕΛ.ΑΣ ΝΑ ΔΙΏΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ 2-3 ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...


ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ TV  ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ VIDEOS ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΘΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΤΕ.


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.


Η πιθανολογούμενη επανάληψη των κινητοποιήσεων από το προσεχές φθινόπωρο οδήγησε χθες τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε να ζητήσει εμμέσως την επίσπευση της υπογραφής των προεδρικών διαταγμάτων, προκειμένου να εφαρμοστεί ο νόμος για τις κάμερες, που ψηφίστηκε πριν από έξι μήνες.Αφησε δε να εννοηθεί ότι οι υφιστάμενες είναι κατάλληλες μόνο για την καταγραφή της κίνησης στους δρόμους και όχι για τη λήψη πλάνων από συγκεντρώσεις ή καταγραφής προσώπων.
«Απαιτείται μεθοδικός και προσεκτικός σχεδιασμός της καταδίωξης και της σύλληψης των δραστών διότι οι προχειρότητες οδηγούν σε ματαίωση των συλλήψεων με αποτέλεσμα, όταν αυτές γίνονται, να οδηγούνται ελλείψει στοιχείων σε αθωώσεις στα δικαστήρια», σημείωσε ο δικαστικός λειτουργός, κατά την ομιλία του στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, που εξετάζει την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας.



Πάντως, ο ίδιος εμφανίστηκε αντίθετος με την περαιτέρω αυστηροποίηση των ποινικών διατάξεων που σχετίζονται με την πάταξη τέτοιων έκνομων συμπεριφορών. Σημείωσε μάλιστα ότι τα τελευταία χρόνια υπήρξε αυστηροποίηση για ευκαιριακή αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.


Στην ίδια επιτροπή μίλησε και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Λ. Οικονόμου.


Το στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ., αναφερόμενος στα επεισόδια του περασμένου μήνα στο κέντρο της Αθήνας, κράτησε την ίδια γραμμή με τον πολιτικό του προϊστάμενο Χρ. Παπουτσή, επιμένοντας ότι «η άλλη πλευρά επιδιώκει να υπάρξει νεκρός αυτή την περίοδο».


Δεν βρήκε να πει λέξη για τα φαινόμενα αστυνομικής αυθαιρεσίας, ενώ αντίθετα απέδωσε όλες τις ευθύνες σε μερίδα των διαδηλωτών που εκσφεδόνιζε εναντίον των αστυνομικών και των ΜΑΤ που περιφρουρούσαν το Κοινοβούλιο, «από μολότοφ με εκρηκτικές ύλες και μάρμαρα έως μπουκάλια με ούρα».


Ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για ανησυχητική κλιμάκωση της βίας στην πρωτεύουσα, μετά τα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια του 2007 και τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν μετά τη δολοφονία του μαθητή Αλ. Γρηγορόπουλου.


Τέλος, ζήτησε να εκτίουν πλήρως τις ποινές τους όσοι έχουν καταδικαστεί για τρομοκρατικές ενέργειες ή για ένοπλες ληστείες με μακρύκαννα όπλα (Καλάσνικοφ).


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


ΠΡΕΖΑ TV
27-7-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε πούστη μου, σε ποιόν κόσμο ζουν;;;;Τί πίνουν;;;;Τί μπορούμε να κάνουμε;;;;Αδέρφια κινδυνεύουμε όλοι...

Ανώνυμος είπε...

re aytos o eisageleas einai xeiroteros kai apo thn xounta.

Ανώνυμος είπε...

Οι κάμερες δεν μπαίνουν για να μειωθεί η εγκληματικότητα. Αυτή έχει αυξηθεί πολύ παρά τις κάμερες, γιατί έχει άλλες αιτίες. Κάθε χούντα όμως, στηρίζεται στο φόβο. Έτσι βάζουν κάμερες για να εκβιάσουν ψυχολογικά τους πολίτες (προσέξτε μην διαμαρτύρεστε γιατί σας βλέπουνε), απειλούν με φυλακή τον κόσμο (πληρώστε αλλιώς μέσα), καταργούν το άσυλο (δεν θα μπορείτε να πάτε πουθενά), στέλνουν εισαγγελείς στους απεργούς και φυσικά έχουν ένα στρατό ρουφιάνων, κολάκων και υποκοσμικών παρακρατικών για την προπαγάνδα. Μην φοβάστε τους δοσίλογους. Ότι και να κάνουν είναι ανίκανοι και τελειωμένοι. Υ.Γ. Ως και στο δημοψήφισμα αντιγράφουν τον Πάπαδόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

παιδιά μην τρλλένεστε!!! οι κάμερες θα μπουν απλά γιατί κάποιος κολλητός τους θα μας τις πουλήσει....και η μίζα ξέρουμε που θα πάει.