Τρίτη, Ιουλίου 26, 2011

Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ:Στα τελευταία επεισόδια διαδηλωτές έριχναν στις αστυνομικές δυνάμεις αμπούλες με χρώματα, καυστικά οξέα και μπουκάλια με ούρα.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙKΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΚΑΙ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ.
Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ...ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΆΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ...ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΛΕΕΙ,ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ...
ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ...


Μας πέταξαν 20 τόνους μάρμαρα,στα τελευταία επεισόδια.Οι διαδηλωτές έριχναν στις αστυνομικές δυνάμεις αμπούλες με χρώματα, καυστικά οξέα και μπουκάλια με ούρα. Τα ούρα μας τα έριχναν μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη».Οι νέου τύπου εκρηκτικές βόμβες μολότοφ, έστειλαν 126 αστυνομικούς στα νοσοκομεία και 26 αστυνομικοί βρίσκονται ακόμα εκτός υπηρεσίας ,ενώ πρόσθεσε ότι 
«Η κλασική μολότοφ από εμπρηστική γίνεται εκρηκτική χρησιμοποιώντας βεγγαλικά με ισχυρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης. Στο μπουκάλι προσθέτουν και ρινίσματα σιδήρου ή παχύρρευστα υγρά για να κολλήσουν στις στολές των αστυνομικών και να προκαλέσουν ισχυρότερη ζημιά».
Μάλιστα οι δραματικές ανακοινώσεις του Αρχηγού της Αστυνομίας που έγινε στους βουλευτές, κυρίως όταν μίλησε για «ραγδαία κλιμάκωση της βίας».



Ο αρχηγός της αστυνομίας δεν έκρυψε την αγωνία του για το πώς εξελίσσεται η βία στη χώρα μας και τόνισε οι επιθέσεις με καλάζνικοφ για ληστείες ,είναι καθημερινές και το φαινόμενο  παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις


ΠΡΕΖΑ TV
26-7-2011

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε αρχηγέ που μας μαθαίνεις άλλα...κόλπα.Αφού λέτε στον κόσμο τι να κάνει ελπίζω οι επιθυμίες σου να γίνουν πραγματικότητα.Ελπίζω και τα ΖΩΑ που παρισφουν και καίνε τα μακ ντοναλτς και έχουν κώδικα για να μην τους πειράζουν τα ΜΑΤ μιας και τους έκαναν το μισθό ίσα ίσα για καπότες να μας μοιράσουν μερικές για να σου...η μάνα σου ΖΕΙ?

Σφακιανακη φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

To ποιός θέλει νεκρό έγινε πασιφανές στις 29 του μήνα.

Και μάλλον την επόμενη φορά θα τον έχει.
Γιατί είδε ότι οι 3 της Μαρφίν δεν ήταν αρκετοί για να κλείσουν τον κόσμο σπίτι του...

Αυτός ο μπάτσος δε μπορούν να καταλάβουν ότι εξοργίζει περισσότερο τον κόσμο όταν μιλάει;;;
Γιατί βγάζουν μόνο αυτόν και το Ντούμα;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Για τη μήνυση: Μπορούμε κάπου να υπογράψουμε και οι υπόλοιποι σε ηλεκτρονική μορφή ή πρέπει να πάμε στην Εισαγγελία Αθηνών; Πολύς κόσμος είχε έρθει από επαρχία στις 28 και 29...

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους βγηκε ενας αρχηγος να πει την αληθεια αυτα γινονται χρονια τωρα (και πολλα χειροτερα) αλλα υπηρχε ενα ιδιοτυπο καθεστως και δεν αναφερονταν δημόσια απο κανενα επισημο προσωπο ή απο τα μμε. Ετσι να μπαινουν ολα στηνν θεση τους σιγα σιγα, γιατι μεχρι σημερα ειμασταν οι τρελλοι του χωριου που βαραμε τον κοσμο αναιτια. Οι επιθεσεις αυτες ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ!!!!! και το δικαιωμα της αμυνας μας για την ζωή μας δεν μππορει να μας το αφαιρεσει κανείς (και αντιδρούμε και πολυ συγκρατημενα σε σχεση με τις επιθεσεις που δεχόμαστε)!!! Τέλος οσοι απο εμας υπερβουν τα ορια ας πληρώσουν αναλογα!!! αλλα οσο δεχόμαστε δολοφονικές επιθέσεις θα ασκομε το δικαιωμά μας να ζήσουμε !!!! Επιδιώκουν ντε και καλά νεκ΄ρο ειτε απο εμάς είτε (ακομα πιο πολύ) απο την πλευρά των διαδηλωτών (φτανοντας μας στα ακρα, απειλωνατς τις ζωες μας) προκειμενου να προσλτσουν κοσμο (κυριως 15 χρονα)

Ανώνυμος είπε...

Μπάτσε, 09.00 π.μ. εκτός από φασίστας και υποψήφιος δολοφόνος είσαι και ηλίθιος. Ένα αμόρφωτο, απαίδευτο πλάσμα, καθυποταγμένο στις επιθυμίες των αφεντικών σου. Την ίδια στιγμή που τόσος κόσμος στρέφεται εναντίον της πολιτικής της εξαθλίωσης εσύ επιλέγεις να προστατέψεις αυτούς που την αποφασίζουν και αναρωτιέσαι γιατί προσπαθούν να σε χτυπήσουν. Είσαι ένας βλάκας, άξιος μόνο για να σηκώνεις το γκλομπ σου, ανίκανος να αναλύσεις τα γεγονότα και να τα αξιολογήσεις. Το βραχυπρόθεσμο μέλλον σου είναι σκοτεινό, μακροπρόθεσμα όμως θα γίνεις κι εσύ χρήσιμος στη νέα κοινωνία που οραματίζεται ο λαός. Θα γίνεις ίσως εργάτης, θα προσφέρεις. Έως τότε μόνο αίμα θα υπάρχει στη ζωή σου, αυτών που χτυπάς και στο τέλος το δικό σου. "Καλή" τύχη

Ανώνυμος είπε...

"Θα γίνεις ίσως εργάτης, θα προσφέρεις"

τί να προσφερει ρε το βόιδι?

τον εχεις ικανο να κανει οτιδηποτε αλλο εκτος απο τσαμπουκαλικια?

πλακα μας κανεις?

ηταν ο πιο ΑΧΡΗΣΤΟΣ στο χωριο του, αλλα ο μπαμπακας ειχε βυσμα στον Γκιουλεκα και τον εχωσε στην Ασφαλεια, τί νομισες? ουτε ενα σκυλο δεν μπορει να παει να ταισει, το μοσχαρι!

αει σιχτηρ πια για Κρατος, τοσοι νεοι επιστημονες ειναι ανεργοι και δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και πληρωνουμε του κωλου τα λεφτα σε κατι τεοιους ηλιθιους - και μετα απορουμε γιατι χρεοκωπησαμε!

οσο για σενα καρατικοδιαιτε κουραδά, ετοιμασου για τις μηνυσεις που θα φας, δεν ειναι μλκας ο αλλος που του ανοιξες το κεφαλι χωρις καν να σου μιλησει. Θα τρεχεις μωρη μαϊμου πισω απο τον Καρα Τζαφερι σου για να γλιτωσει αλλα θα ειναι αργα, χαραμοφαη

ΥΓ. αληθεια μαρή, γιατι στα γηπεδα καθεστε και τρωτε 2 ωρες ξυλικι απο τα χουλιγκανια του γαυρου, του βαζελου και της αεκ?

οοολη τη μαγκια σας για τα κοριτσακια του ΣΥΝ και για τους παππουδες του ΠΑΜΕ την εχετε?

αει στο διαλο μεσημεριατικα, που σε πληρωνω κιολας πανιβλακα

Ανώνυμος είπε...

Ρε μιλάνε και οι αγράμματοι - άεργοι άχρηστοι της κοινωνίας μας. Δύο κουβέντες θα σας πω όχι γιατι δεν τα ξέρετε αυτα που θα πώ, απλά για να μην την πατήσει ο πολύς κόσμος με την συνηθησμένη εμετική σας προπαγάνδα!!! Πρώτον απο το 1996 και μετά δηλαδή τα τελευταία 15 χρόνια (πολύ μπροστά απο ολους τους υπόλοιπους) στην Αστυνομία μπαίνεις μόνο μέσο παννεληνίων εξετάσων , ο τελευταίος μπαίνει αντε με κανα 14αρι για τον πρώτο αστε το καλύτερα (19,5 και)!!! άραγε πιοι ειναι οι αγράμματοι και οι αχρηστοι του "χωριου". Δέυτερον υπηρετούμε αυτούς που ψηφισε η δημοκρατία μας και ο λαός αυτης και κανέναν αλλον, τι θέλετε πραξικοπήματα;;;; αυτό θέλετε για τον τόπο μας κύριοι προδότες με κουκουλα!!! Μας πληρώνετε;;; συγνώμη αλλά για να με πληρώνεις πρέπει να πληρώνεις και φόρο και εσεις κουτοπόνηρα κατακάθια δεν ειστε απο αυτούς που τους ενδιαφερει το κοινωνικό κράτος (τον ξέρουμε το ρόλο σου ειναι ολοφάνερος πια, μετα απο 30 χρόνια) και στο κατω κάτω δεν πληρώνεις εμένα πληρώνεις την ασφαλείά σου όπως πληρώνω σαν φορολογούμενος και εγώ!! Και για να τελείώνουμε την ζωή μας θα την υπερασπίσουμε με κάθε τρόπο όπως και την δημοκρατία αυτης της χώρας!!!!! Αντε προπαγανδίστε κανα 15χρονο τωρα γιατί μονο πολίτες με μη ανεπτυγμένη κριτική ικανότητα μπορείτε να πάρετε με το μέρος σας!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια που έχουμε και μπάτσο στην παρέα,να το συζητήσουμε.Ποιά δημοκρατία έχουμε,δεν έχεις καταλάβει ότι ο Γιώργος και η παρέα του μαζί με τους ευρωπαίους και αμερικάνους ξεπουλάνε τα πάντα,εμείς θα ζούμε με μισθούς πείνας(εκτός αν εσύ είσαι πλούσιος απο τον μπαμπά σου)δεν θα έχουμε παιδεία ,υγεία ,θα επιβιώνουν αυτοί που έχουνε λεφτά,γιατί τους υπερασπίζετε?????Δημοκρατία για όλους θέλουμε,οχι για τους πλούσιους.Εμείς που διαμαρτυρόμαστε,το κάνουμε για το καλό όλων.Λες ότι τώρα πρέπει να έχεις καλούς βαθμούς ,είσαστε μορφωμένοι,για να μπεις στην αστυνομία,άρα μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερα απο κάποιους αμόρφωτους που υπήρχανε απο παλιά στο σώμα.Πρώτα από όλα είμαστε όλοι άνθρωποι,που θέλουμε να ζήσουμε όλοι με δικαιοσύνη,ελευθερία.Δεν ξέρω αν ανήκεις στα ΜΑΤ,τα βίντεο τα είδες,τι απανθρωπιά δείξανε σε αθώους πολίτες και οι ΔΕΛΤΑ ΚΛΠ,αυτή δεν είναι αστυνομία δημοκρατικής χώρας.Κάποιοι αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για έναν καλύτερο κόσμο,αλλιώς ακόμη θα ζούσαμε σαν τους πρωτόγονους,αυτοί αγωνίζονται για όλους ,οι άλλοι δουλεύουν αλλιώς κλέβοντας με όλους τους τρόπους,για τον εαυτούλη τους εναντίων όλων των άλλων.

Ανώνυμος είπε...

"την ζωή μας θα την υπερασπίσουμε με κάθε τρόπο"

δλδ οταν πεφτετε 10 νοματαιοι και σαπιζετε στο ξυλο καποιον που ειναι ηδη πεσμενος στο εδαφος, υπερασπιζεστε τη ζωη σας ε?

σε ποιους τα πουλας αυτα μαρη?

και για να τελειωνουμε κρατικοδιαιτε: και δουλευω και φορολογουμενος ειμαι και ναι, ΕΓΩ σε πληρωνω!

και με τα λεφτα που δινω σε ενα χουντόπιασμα σαν του λογου σου, θα μπορουσα να πληρωνω 2 γιατρους ή 2 δασκαλους, με τα λεφτα που δινω για κρανη και δακρυγονα (για να "υπερασπιζεσαι τη ζωη σου" εναντια σε παππουδες 90 χρονων και πιτσιρικια 13 χρονων!) θα μπορουσα να εχω σωστα εξοπλισμενα νοσοκομεια και καινουργια σχολεια! μπήκες? αντε μπραβο!

τραβα τωρα στο βουλευτη που σε διορισε, σκατοβυσμα της ΝΔ και μην τα ξερεις πολλα...

ΥΓ. σε ρωτησα πριν αλλα σιγα μην απαντουσες:

"γιατι στα γηπεδα καθεστε και τρωτε 2 ωρες ξυλικι απο τα χουλιγκανια του γαυρου, του βαζελου και της αεκ?

οοολη τη μαγκια σας για τα κοριτσακια του ΣΥΝ και για τους παππουδες του ΠΑΜΕ την εχετε?"

η απαντηση ειναι "ναι" γιατι με τα χουλιγκανια ανηκετε και στον ιδιο ιδεολογικο χωρο, ενω με τα "κουμμούνια" που πανε στα συλλαλητηρια, εχετε ενα πολυ παλιο κομπλεξ...

Ανώνυμος είπε...

σκατόμπατσε, επειδή η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ'όλα, αν θεωρείς ότι κινδυνεύει η ζωή σου ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΈΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ .