Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2011

ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΟΥΕΡΤΑ ΝΤΕΛ ΣΟΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ

...ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ;;;
Χιλιάδες διαδηλωτές γέμισαν χθες και πάλι την πλατεία Πουέρτα ντελ Σολ της Μαδρίτης, στην κατάληξη μιας μαζικής κινητοποίησης που εξελίχθηκε επί εβδομάδες, με πορείες που ξεκίνησαν από διάφορες πόλεις ολόκληρης της Ισπανίας.Πέντε διαφορετικές φάλαγγες διαδηλωτών συναντήθηκαν στην πλατεία, την οποία είχαν καταλάβει διαδηλωτές επί τρεις εβδομάδες τον Μάιο.
Μόλις το ρολόι του δημαρχιακού μεγάρου χτύπησε μεσάνυχτα, το πλήθος διαλύθηκε ήρεμα, ενώ εκατοντάδες διαδηλωτές προωθήθηκαν προς τη λεωφόρο Πασέο ντελ Πράδο για να διανυκτερεύσουν με σκηνές και υπνόσακους.



Οι διαδηλωτές δηλώνουν ότι με τις κινητοποιήσεις τους θέλουν να μεταφέρουν τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση του ισπανικού λαού για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και μια πολιτική ηγεσία διεφθαρμένη και ανίκανη να δώσει λύσεις.


Εξετάζουν μάλιστα το ενδεχόμενο να συνεχίσουν την πορεία τους ώς τις Βρυξέλλες για να μεταφέρουν και εκεί το μήνυμα.


Κ.ΤΖ. (Πηγή: Ασοσιέιτεντ Πρες)-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 
ΠΡΕΖΑ TV
25-7-2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Ελληνες,βρίσκονται στα σπίτια τους και στις παραλίες,για τους παλιούς γνωστούς λόγους,ωχ αδελφισμός και την διχόνοια..

Ανώνυμος είπε...

Ούτως η άλλως κατάλαβαν ότι οι μπάτσοι του Παπουτσή είναι πιο δυνατοί...οι γυναίκες τουλάχιστον και οι πολύ μεγάλοι άνθρωποι καλύτερα να μην ξανακατέβουν...από'΄δω και πέρα είναι αντρική υπόθεση...

Ανώνυμος είπε...

Για μπάνιο είμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Ενω τους καναμε τη μουρη κρεας οταν κατεβαιναμε και δε περασε τιποτα απ οσα θελανε...

Με αγανακτισμενους και μαλακιες δε κερδιζεται καμια επανασταση.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ με τον αγώνα των αναρχικών και των κομμουνιστών έχουμε κερδίσει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια! Όποιος απορεί που είναι οι αγανακτισμένοι απλά μάλλον δεν έχει ζήσει καθόλου το κίνημα των Αγανακτισμένων και απλά γουστάρει πάρλα. Δεν θα αργήσει πολύ ο καιρός που όλοι πάλι στον δρόμο θα είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΤΟ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ..ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΒΟΛΕΥΑΝΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΑΛΑΚΙΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ..