Κυριακή, Ιουλίου 03, 2011

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: ΜΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΣΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!


ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Αποκάλυψη βόμβα έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Όπως είπε, δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα, ακόμη και από το εξωτερικό, πως αν δεν ψήφιζε το Μεσοπρόθεσμο θα βρισκόταν στο... χαντάκι!
Ο κ. Αθανασιάδης έκανε τις καταγγελίες στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι TOP.Στη συνέντευξή του είπε χαρακτηριστικά ότι «με έχει συνθλίψει το σύστημα και τα συμφέροντα» και ακόμα ότι δεχόταν απειλές για να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.
ΠΡΕΖΑ TV
3-7-2011

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ti leei re o pasokos?????? o kahmenos o boleutakos..... re o tupos den exei moutra na bgei ston kosmo kai arxise to parami8i.... Ena bravo ston kosmo pou ton esteile sto koinoboulio, autoi mas aksizan mia zwh....

Ανώνυμος είπε...

Ωμη ομολογία...απιστευτο απλά !! Τι γινεται ρε πουστη μου

Ανώνυμος είπε...

Άσε φίλε, δεν ξανατρώμε το ίδιο παραμύθι. Αυτά να τα έλεγες πριν την ψηφοφορία. Τώρα είναι αργά. Αντί αυτού τι μας είπες; Ότι σε έπεισαν τα λεγόμενα του πρωθυπουργού και του υπ.οικονομικών. Λοιπόν, παρηγοριά από αυτούς και όχι από τον λαό. Πλέον μην περιμένετε καμιά ανοχή από εμάς. Ξεπουλάτε την χώρα, ξεπουλάτε εμάς, και ζητάτε και τα ρέστα. Ουστ ρε από εδώ!