Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2011

ΡΕ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ...ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ RULES!

Μεγάλος ντόρος έγινε με την παράδοση των «πεπραγμένων» του Γενικού Επιθεωρητή και με τις «βόμβες» που πέταξε για τις ανείσπρακτες οφειλές υπέρ του Δημοσίου. Βγήκε στην επίθεση με μοναδικό στόχο την ανανέωση της θητείας του. Έχει πολλές υποθέσεις να κλείσει… Δώστε του χρόνο κύριε Ρέππα.


Αλήθεια που ήταν τόσα χρόνια ο κ.Ρακιντζής;


Γιατί δεν μας λέει ο κ. Ρακιντζής για το πως χειριστηκε τις καταγγελιες και τα γαλαζια σκανδαλα;


Γιατί δεν μιλά για τη Ζαχοπουλιάδα,για την οποια παρά το γεγονός ότι είχε καταγγελίες στα χέρια του, δεν έστειλε την υπόθεση στην εισαγγελία;


Γιατί δεν λέει ο κ. Ρακιτζής για το κύκλωμα των οικονομικών επιθεωρητών που κυρίως με την μέθοδο των επανελέγχων εξαφάνιζαν οφειλές προς το Δημόσιο που εκτιμάται ότι ανέρχονται σε πολλά δισ. ευρώ; Γιατί δεν μας λέει για την εξαφάνιση από τον Γενικό Δ/ντή της Οικονομικής Επιθεώρησης των 13 εντολών ελέγχου για τις (http://prezatv.blogspot.com/2011/04/blog-post_3224.html) χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Πολιτισμού επί Ζαχόπουλου; Δεν ανήκει στον κύκλο της ευθύνης του η Γενική Επιθεώρηση του Υπουργείου Οικονομικών; Ο Γενικός Δ/ντής της Οικονομικής Επιθεώρησης δεν μετέχει στο Συντονιστικό Όργανο Επιθεώρησης και Ελέγχου, στο οποίο προεδρεύει ο κ.Ρακιντζής;



...Πολύ απλά γιατί ο κ. Ρακιντζής εναρμονίστηκε, όπως κάνει πάντα, με την τότε ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, η οποία αποσιώπησε το θέμα.


Δεν είναι πρώτη φορά που ο κ. Ρακιντζής συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Δεν ξεχνάμε όταν ως μέλος του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, ανακριτής και εισηγητής της υπόθεσης, έβαλε στο αρχείο την παραπομπή του Μητσοτάκη για το ξεπούλημα της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ.


Σήμερα εμφανίζεται ως όψιμος υπερασπιστής του συμφερόντων του Δημοσίου….


Θα τρελαθούμε σε αυτόν τον τόπο!!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


ΠΡΕΖΑ TV
11-7-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: